skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
Kohopak jsem to dneska videl okolo pul treti prijet cerstve porizenou Vectrou v kombiku k Tirexu v Modleticich? :D
-> Pavel P..: já taky doufám, už sem mu to psal, předáno pčr, bohužel sem byl fascinován erkem a na rz sem zapoměl, tušim H, ono v tuhle hodinu přecijen potkávám spíš poláky než čechy a navíc s erkem
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Jsi viděl lupiče prakticky skoro při činu ?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: dobrá náhoda... snad to majiteli pomůže.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 21.02.15 18:04:38: odpovim si teda bohužel sám auto.bazos.cz/inzerat/...
/Skoda-110r.php
Kdopak se dnes motal (něco hledal) v Horňátkách u Neratovic v celkem obstojném šedém eMku?? A Dragon to nebyl

dneska sem pod železničnim mostem u mostu barikádníků v holešovicích,v nějaký oplocený ohradě mezi pilířema viděl zaparkovaný bílý emko na veteránskejch spz,ví o tom někdo něco?
-> Lůďa: Jo to je ono ! jsem to nemohl nejak najit uz.
Tak dneska jsem viděl na žlutý odtahovce auto který sem někde určitě viděl v inzerci nebo tak něco. Ve Velkých Opatovicích, bíla Škoda 100, ve předu spojler pod čelem. barva spíš mechová.
ta koho sem to včera o půlnoci předjížděl na D11 směr hradec, modrej tranzit, podval a na něm eRko bez předních blatníků
-> Porky: je to i možný, já kolem projížděl a ta žlutá palubka mě hned práskla do očí, ale víc jsem neviděl.

-> Pavel P..: jestli ta bila mela natreny na zluto i vyplne dveri, tak takovou sem videl cca 3 tydny ve Vrsovicich v Krymsky.. 

Tak kdopak to frčel v modrobílém embéčku dneska přes Jarov na Českobrodskou směrem na Kyje kolem 16.30h?? týpek cca 30let, delší vlasy a brýle..
-> ondie: Kušuj 

-> ondie: Jo, to je trefné 

-> Tomaso435: Jojo, nějaká taková. Tmavší zelená. Ale všiml jsem si jí na poslední chvíli
a co jsem tak zaregistroval, tak to bylo spíš torzo. Určitě bez sajten, a myslím že ani dveře neměla. A na 99% kšiltovka.

-> EDoZoNe 14.02.15 11:11:50: tak tomu se nadává barva dětský stolice 

-> Bukaj: No vida 

-> EDoZoNe 14.02.15 11:11:50: Tuším, že ACU značku má tabákové 120 čerpadlářky benzínky u Globusu na Zličíně...

-> Enggik: tmavá zelená? taková podobná lahvové?
Kdopak si dnes na v Praze u Klíčova směrem na D8ku vezl kolem 10.45 na podvalu torzo zelené valníkové 1203. Jen doufám že nejela do likvidace.
Vcera vecer nejaci tuneri menili vyfuk u Tesca v České Třebové a dráždili to tam, ale sem asi nechodí předpokládám :D Šedý eMko tuším.
Včera v jednu nablejskaný hnědý (hnědá taková trochu do zelena, nevim, jak se tý barvě nadává) eMko na Jugoslávských Partyzánů v Praze 6 směr Podbaba. Značka ACU. Někdo místní? 
edit: Barva byla tabáková hnědá, už jsem to zjistil

edit: Barva byla tabáková hnědá, už jsem to zjistil

Ale cestu okolo nikdo nemáte co?
-> Nwkt 06.02.15 17:42:50: já už si říkal, co je to za úpadek, že se sem dávaj i prassáty a on je v pozadí rapid 

Včera ráno (cca 8:20) na Průmyslové v Praze jsem míjel hodně zachovalou (možná po novém laku) Simcu 1301 ve stříbrné metalíze. Poznávací znamení - chybějící víko kufru...

-> Nwkt: koukal jsem na něj v tom inzerátu

Neznáte někdo, rápo v pozadí? Případně ten bazar?
AUTOMARKET Nieslanik
Český Těšín, Frýdecká 80
AUTOMARKET Nieslanik
Český Těšín, Frýdecká 80
dnes ráno v nymburce omrzlá š 130 kávové barvy na dělítkách tažená na podvalu za červenou T5.
Dneska na Koněvce na Žižkově kolem 17.00h bílý Mko na varovkách, zvenku celkem seriovka ale uvnitř palubovka natřená na žluto.... pozná/přizná se někdo? asi ne co.... ? 

Dneska Dolni Tresnovec zlute eMko, 4 bodove cervene pasy, pricny vyfuk... vic nevim, parkuje kousek od Pneu Kvapil, nechodi sem nahodou?
Felicia Fun; Kostelec nad Orlicí.
Dnes asi kolem čtvrté hodiny odpoledne jsme se potkali s Funem bez nástavby v Kostelci nad Orlicí. Jeli jsme červenou Feldou před faceliftem (viz karta), blikal jsem a mával. Pozná se někdo? :-).
Dnes asi kolem čtvrté hodiny odpoledne jsme se potkali s Funem bez nástavby v Kostelci nad Orlicí. Jeli jsme červenou Feldou před faceliftem (viz karta), blikal jsem a mával. Pozná se někdo? :-).
-> Pavel P..: Nebo spíš konkurence, ne?

-> Bukaj: no v tom případě i tvůj

-> Pavel P..: Podle popisu to bude nějakej Tvuj kolega, ne?
Typickej vekslák
Typickej vekslák

Kdopak jezdí červeným opršelým rapidem v původní šípkový barvě po Praze? Včera kolem 9h ráno to valil Českobrodskou směrem na Jarov a suverenně v pravym pruhu pro autobusy... seděl v tom týpek kolem 30ti s knírkem a v černý bundě..
-> Honzaloun: Malo... Ja prave odbery nerusim z tohohle duvodu... Nic to nezere :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: no krasne 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: To se stalo nedávno kamarádovy s Formanem, taky takhle jel do zatáčky a driftík, akorát že někde v Náchodě a už to tak dobře nevybral a zarazil se o obrubník..
E: Rob3rt ještě točí jo? pamatuju jak točil docela dobrý kompilace, ale potom na to zanevřel a já zrušil odběr a přešel na ostatní..
E: Rob3rt ještě točí jo? pamatuju jak točil docela dobrý kompilace, ale potom na to zanevřel a já zrušil odběr a přešel na ostatní..
Neprojížděl někdo odsud v sobotu okolo 23.00 Lišovem? Snížený eMko, laďák, spz PEC....
Tak kdo z vas to byl dneska v Beroune na benzince 

-> dragon_cb_cz: Dobře Ty... matení nepřítele! :D
Myslím, že širokosloupkový MB neni vidět :)
-> dragon_cb_cz: nj jezdim kazdej tejden 2x okolo, ale nezkoumam, neznam :)
-> U-Geen: A řekl bych, že i jedno modrý širokosloupkový MB by se našlo 

-> U-Geen: No modří asi ví komu to patří