skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
-> Karlos (WIO46): Jj 

-> ochoda: tohle jezdí v litomyšli....
-> Matthes, záškodník z TechWebu: To je štýlo, to nepochopíš s tim svym ofroutem.
Jel jsem ke kámošovi na chatu.

Jel jsem ke kámošovi na chatu.
Wio46 nebo kolik viden dnes v 17:39 na silnici smer Suchdol. Jsem si rikal hele nejaka vopelichana uzofka bez pruzin jako ma Carlos 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: 

-> Boomber: ehm 

Kdo včera účinkoval v pořadu Pečený sněhulák?
-> Burák: no , makak přestane být důležitej, a ano, v pátek si olakovanou káru majitel odvážel
tak já už vím kdo to byl. cajk :)
-> Nwkt: ano, to byl on.. mam info, ze kastle je jiz ready..
-> Burák: To by mohl bejt ten co chtěl Makak s hardtopem
Minulý pátek na sjezdu 22 z D5 u Lukoilu za Vitem na plate cerna, nove nalakovana kastle Luxe?
kdopak dneska jel fa pickupem ;ve 13:35 býští z hk směrem na mejto ?
byl to ten pickup co byl za dvacku na prodej minulej tejden , mávali sme na sebe :D
byl to ten pickup co byl za dvacku na prodej minulej tejden , mávali sme na sebe :D
dneska cca 16,30h Poděbradská směr centrum, červený vošuntělý erko s dvouokem a na kopretinách... seděl v tom týpek tak 35-40let s plnovousem... kdopak to byl?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: sprostaku, takhle urazet garde :-p
:-D
:-D
minulej tejden sem potkal na křížení průmyslový / černokostelecká Garde Gábrrrro, nadšení opadlo jen co sem přijel blíž.... on to makak v popelnici, ono to fakt jezdí v provozu 

-> Pavel P..: jj,Rostík asi
Kdo si to pádil zelenym emkem, s nejspíš lr vanou vzadu, na trase z rakovníka do radnic. Prasil sem to kvůly tomu na tý cestičce 120, skoro mě sundaly dva actrosy a liazka, ale stejně sem jí nedohnal.

-> Pavel P..: asi by byla velká náhoda že bych jich v praze bylo víc stejných:)
-> havlik: je to dost možný

-> Pavel P..: typuju skoda-virt.cz/cz/.../7966
-fialka-75-laurinka
Červenej Rapid na leštěných jupiterech, pražská RZ, seriovej vzhled.... sobota odpoledne u nákladovýho nádraží Žižkov.
v pátek , Třinec ulice Závodní cca 17:30 , RZ 3T95742 ??
-> Honzaloun: Ahá,tak mi dneska spolužák říkal že na té svatbě byl
,prej to byly nějaký lidi který ani pořádně neznal,říkal ale že žádné Stovky si nevšiml,a emka prej snad i jo..Takže nikdo místní 

Kdo měl včera svadbu v kostelci?
tmavomodré emko na začátku kolony
chtěl jsem udělat fotku ale vlezl mi tam kretén s dodávkou...Jinak okolo se pohybovalo tohle kilo,to už jsem na štěstí stihl..Jinak zajímavý že kilo tam stálo mezi auty s výzdobou a ono samo nic...

Včera okolo 6tej v Žiari nad Hronom biele eMko. Išli sme na zelenej užovke, priznajte sa zdravili sme sa 

Kdopak dneska na Plzeňský u benzinky kousek od STK Motol stál s hundrtkou, bledě modrá s bílou střechou?
Dneska si někdo kolem 16h vezl patrně z jihu na Plzeň takový pěkně autentický bílý dvouoký kilo..
A předtím jsem potkal 120LS "M" na R číslech.. ale to vím, kdo je.
A předtím jsem potkal 120LS "M" na R číslech.. ale to vím, kdo je.
Dneska v Novým Městě (u Chlumce nad Cidlinou) okolo 13té hodiny na kruháku (bílý?) snížený emko? Někdo místní?
-> tunerlada: Já ne
-> Nwkt: tos potkal v GB ?
Někdo z místních, kdo si v areálu Hostivařského Kovošrotu servisuje eMBé?
Kdo z Ostravy je (nejspíš) na návštěvě v Dolních Kounicích?
eRko (červeno-oranžový) na loukotích a kilečko (světle žlutý) na appolech

-> Porky: Tak kdysi jsem tam taky viděl nějaký LS, obyč červený, a to vypadalo škatuloidně.
Jinak dneska na Plzeňský, u točny tramvají na Kotlářce kolem pátý odpoledne šedý MB s SPZ snad SY.
Jinak dneska na Plzeňský, u točny tramvají na Kotlářce kolem pátý odpoledne šedý MB s SPZ snad SY.
-> Karlos (WIO46): takovou sem tam videl taky, ale asi jich bude vic, pac tamto vonafka nebyla ani nahodou.. :D
Dneska u Kauflandu na vypichu úzký LSo, řekl bych že barva maron. SPZ ACI. Voňafka, ale viděl jsem jí až když jsem jel na semafory a tak nestihl ani vyfotit, ani nic.
-> Radek Retro eLeSo 26.08.14 20:45:23: Ta je přímo kluků z muzea. Používají jí jako pojízdný poutač a spotřebák. Původně olivová GLSa, kdysi polepená reklamou na ZUNO.
-> Burák: Tak to už zřejmě jo.. ale mám okno, nevím už ty barvy..

-> Jozka: Asi to bylo z Kaplice
tomih.rajce.idnes.cz/Kapl
ice_2014

-> Luky: Ne, nedělní měla předěl odstínů v prolisu pontonu karosérie... ale ta z tvého odkazu je hezčí....

V neděli přímo u nás v obci se kdosi vracel zřejmě z nějakýho srazu někam na PLZ či Klatovy - hodně pěknej dvoubarevnej Spartak..
Nedele 10.15hod na urovni sjezdu na Porici nad Sazavou auto s podvalem a na podvalu stara felda bez dveri. Videl nekdo?! Vi nekdo?!
-> Qwak: jo přední, aj tak to je nemilé. to bych nechtel. proto jezdim jak pokakanej 

-> j_j 31.08.14 11:27:27: Věc názoru a taky zvyku.. mě zas vzhledem ke ztvárnění zbytku interiéru zrovna tvarování příček MB volantu vždycky připadalo archaický - prostě poctivý 50. léta..

koho dneska staveli policajti pod majakama ve zline? Cervene eMko a bile predni blinkry