Kdopak to je? :-) Čas 5:23
https://youtu.be/RTOOCcbR
AE4?t=321
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
Tak se přiznejte, pár majitelů formulek tady je
www.seznamzpravy.cz/clane k/ridic-vyrazil-s-formuli- na-dalnici-d4-policie-patr a-po-nem-i-po-svedcich-787 93?seq-no=1&a...

www.seznamzpravy.cz/clane k/ridic-vyrazil-s-formuli- na-dalnici-d4-policie-patr a-po-nem-i-po-svedcich-787 93?seq-no=1&a...
Teď u Strakonic červená 1000MB limuzína s krémovou střechou. Vypadala hezky.
-> Karlos (WIO46): to vim kdo je... obcas sem leze... ale nevim zda ma registraci....
-> Matsoft: Jo s tim lakem by to dost odpovídalo. Mělo to nějakou starou, taky hodně jetou dvoupísmenkovou SPZ.
-> Karlos (WIO46): takova stetkoliza (teda puvodni lak asi..... ale dost KO?)
Nevim zda tu je ale pokud to odpovida popisu, tak bydli na Praze 6....
Nevim zda tu je ale pokud to odpovida popisu, tak bydli na Praze 6....
Neděleš 8.9. Ccca 19:20 za barranďákem směrem na smíchov zelený kilo ještě se šipkama.
Pokud to tu ten člověk vidí... ze zadních světel máš pěknou diskotéku.
Pokud to tu ten člověk vidí... ze zadních světel máš pěknou diskotéku.

Kdo dneska večer vezl v práglu na štěrboholský spojce na vleku červený éro alá rs ? V té tmě vypadalo jak poskládané po laku. Hezký 

Dneska byl nekde sraz favorit klubu?
5-6 nalestenejch kousku melo kouřovou prestavku mezi Litomyšli a Vysokym mytem. Projíždějící policajti jim dokonce zaklikali na pozdrav majakama 

V neděli kolem jedné odpoledne za Mělníkem u Liběchova jsem se zdravil s někým v červeném naleštěném rapidu na leštěných apollech
někdo odsud?

Dneska po poledni jsme na sebe na mělnický devítce za líbeznicema mávali s bledě modrou (nejspíš) prvomodelovou 1203, možná bílá střecha. 

-> Mr._Nosferatu: tak to byl táta, vracel se ze srazu 1203
-> Luky: Hořehledy - Borovno
Dneska u kolína kolem poledne zelený Erko?
-> Mr._Nosferatu: kde přesně?
-> pavucina 20.08.19 08:37:51:
no chivlku předjížděl se mnou, pak si najel vedle pomalu koukal zdravil předjel, zablikal varovkama a pokračoval dál :-D

Koho jsem tak před půl hodinou potkal s červenou 1203 s A placenou? Na silnici 19 mezi kamionem a MPVčkem.
-> pavucina 20.08.19 08:37:51: asi tak 

-> pavucina: Tak to potom jo... Lednicko-Valtický areál je krásny...
-> Jumbo: Lednice, Valtice, Mikulov, Pavlov, N. Mlýny a v Břeclavi se podívat na Věž zámku
. (Píšu z Břeclavi, aby méně nalý Asie cca vědeli odkud jsem jel
) Pak jsem nakoupil ve Frutě v podnikovce, zavzpomínal na rok 2017-18 když jsme tam dělali linku a já tam jezdil každý týden. (Je mi fuk, že je to Babiše, pro některé případné rejpaly).
No o Brně se nebudu zminovat, jeste ted jsem žlutej...

No o Brně se nebudu zminovat, jeste ted jsem žlutej...
-> pavucina: Tak to musel být zážítek...
Já žil v Břeclavi asi 10 let a do dneška nechápu, proč tam někdo jede na dovolenou... 

-> Jumbo: No to jsem dokonce jednu noc spal v Brně. Což je pro mě nejhorší zážitek jako pro uznavaného Brnohatera....
V zasade dovolená a sraz s jednou partou, a jako challenge jsem jel Favoritem
V zasade dovolená a sraz s jednou partou, a jako challenge jsem jel Favoritem
-> pavucina: Cos dělal v Břeclavi? Dyť je to konec světa...
-> Tomaso435: Nikdo známej.. Jenom chtel videt toho blázna...
Ne sranda, v sobotu v noci jsem se vracel s Turboritem z Břeclavi, a taky jsem si prohlížel lidi, ale z důvodu proč mi ty pitomci neuhejbali

Ne sranda, v sobotu v noci jsem se vracel s Turboritem z Břeclavi, a taky jsem si prohlížel lidi, ale z důvodu proč mi ty pitomci neuhejbali
kdo mě to s fávem na D1 předjížděl s černým báwem? a auto si prohlížel a pak mě zdravil?
Kdo má v Benešově 136GL ve světlý zelený metalíze? Stála tam vedle ještě žlutá octávka v tuningu s nějakým číslem na dveřích..
Včera v Plzni u Šmuclera jsem viděl FUNa s C RZ - někdo zdejší?
Kolem 2.odpo na ONO Cirkvice, naprosto libové bílé garde na stríbrných apollech, pán cca 50 let? Někdo hýr? A červené mbx před Havl.brodem....
-> Jumbo: Aha. Škoda, že sem si nevšiml. Snad tedy příště

-> k.jarek: predjizdel jsem te na kopcu za semaforem u technickeho muzea, bila sluzebni Oct 3, maval jsem jak jsem predjizdel...
-> Jumbo: To su byl já, akorát sem si ťa kvůli únavě nevšiml
Jel si proti nebo si mňa bral?

-> Dušan: Ja si rikal, ze ho znam...
Koho jsem to ted zdravil v Brne na Hradecke, cervene Mko, SPZ myslim DCD. I ten oblycej mi prisel znamy, ale ani za nic jsem si ho nedokazal zaradit...
-> StepaNoFUN: Nejaký boháč

Někoho sem potkal včera na SK ve Šmoulově modrém Mku..mavli sme na sebe, a pak pěkná udělaná Voha , řidič ve stylovým obleku..
kdo si včera vezl modrou garde/rapid kastli na odtahovce v praze ?
Včera kolem šestý bylo v kopci z harfy nahoru k žižkovu zvadlý bílý embaso s otevřenou haupnou a kolem něho běhali dva kluci, tak se přiznejte. 

Není dnes nějakej sraz v okolí Davle
??? Dnes u Měchenic nejdřív potkáno bílé kilo SPZ ST?--- , v závěsu za ním zelený favorit, o kus dál potkán Yelimán, a na okruhu stará béžová Felicia.

Včera v 11:50, Chrudim, kruhák u mercie, něco jako wv transporter s korbou a plátnem a na tom dvě zelený zachovalý stovky.
-> hans1: Jojo, občas si takhle přivydělává :-)
-> Matthes, záškodník z TechWebu 07.07.19 17:12:10: Ten modrej hovnocuc ?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jj, Myschaak
Neska obec Holohlavy, že by myschaak?
-> isti: To emko tady kartu má. Ten příspěvek je jen o tom, že jsem prostě jen tak 250km od domova a natrefím na škodováky.