skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
-> Bukaj: dá se říct na hranicích se slovenskem....
-> Tomaso435: Není to někde u Přerova nebo tak nějak?

Ráno před sedmou u Holoubkova hnědé eMko, docela vypucované, RZ 5AA. Neznáte někdo?
Tož s kým v kanárkovém eRku sem sa to včíl zdravil ?

-> Eidy 23.03.20 16:35:05: Hezký, tohle auto bych chtěl 105L 82 5225

-> Tomaso435 23.03.20 16:45:37: A: "Koupil sem si novy auto." B:"A jaky?" A: "Modrý"
Mam to tam podobný, ale bejvalo to horší teda
Mam to tam podobný, ale bejvalo to horší teda

-> Eidy 23.03.20 16:35:05:
A to jsem si myslel,že mám v garáži bordel, tady bych měl strach o auto, už u mě se bojím

-> Eidy: to je vojťas? :-D ... kurva, věčí bordel než mám já v garáži nikdo nemá, jenom je problém nafotit 5 fotek. do garáže vletí maximálně pták ale člověk se tam skrze ten bordel nedostane .... :-D
-> Eidy 23.03.20 16:35:05: hmm, tak to asi nesoutezim 

-> Kilián: jo tenhle, tak toho znám.... v původním stavu ještě jako Rapid tu stával na Poděbradský u COPTH.

-> Pavel P..: není to garde, ale rapid....přestavěný
skoda-virt.cz/cz/.../1213 3-stepan-yellowrapid136
bral jsem od něj blatník a bydlí v Malešicích. Na Jarově bydlím já :)
skoda-virt.cz/cz/.../1213 3-stepan-yellowrapid136
bral jsem od něj blatník a bydlí v Malešicích. Na Jarově bydlím já :)
Kdopak jezdí do školy v Praze na Jarov se žlutým Garde s chromovejma nárazníkama a na nějakých leštěných kolech? Už jsem ho tam viděl asi dvakrát ale vždycky ujel než jsem stihnul nažhavit fotoaparát

-> Bukaj: aha.. tak to asi byl on....
-> Matsoft: Tohle: www.bazos.cz/img/.../1141
09985.jpg
-> Matsoft: Má. Takovou tu černou plátěnou jen nad zadními sedačkami s bočními okýnky...

-> Bukaj: to nevim. na ty foto nema plachtu...
-> Matsoft: Tenhle? -> Bukaj 18.02.20 16:35:51:
V noci z 27.2. na 28.2. Zlutej Fun s malou (platenou) cernou strechou. Praha Masarykovo nabrezi....
Nevezl si dneska někdo vocud po dálnici u Ostravy skelet kila na vleku?
Dnes, čtvrtek 19. 12. 2019 14:30 Brno Židenice, krásná s velkým logem Škoda na plachtě, origo žlutá kola. Někdo zdejší?
-> ulicek: Je to tam na palici, ale jinak sa nedá a aby to bylo venku? To vážně raději uvnitř (a za závorami). Je to jak říkáš o chování k okolí. Problém je, že dneska už málokdo používá hlavu a prostě bezmyšlenkovitě otevírají dveře. Úplně nejlepší je to na ulici, když jedeš a zrazu ti tam někdo pošle své dveře

-> k.jarek: abych rekl pravdu, tak vymysleno ulne na hovno, mista na parkovani tam moc neni. Na kazdodenim poradku omlacene dvere atd. Zase to beru tak, ze si mohu vybrat kde chci parkovat a radeji to budu mit schovane nez to mit venku. V lete vedro a v zime skrabat? Je to jen o volbe. Zalezi, jak se lide chovaji k sousednim vozum. To muze stat i u blbeho nakupniho centra. 

Někdo tu? Jinak krásná provozní patina, ale auto očividně udržovaný 

-> Enggik: Na parádu
Já si říkal, že to téměř jistě bude někdo odtud
EDIT: Včíl ešče zjistit, kdo tam jezdívá červeným eRkem (parkoviště kúštěk od tohoto parkovacího domu)

EDIT: Včíl ešče zjistit, kdo tam jezdívá červeným eRkem (parkoviště kúštěk od tohoto parkovacího domu)

-> k.jarek 04.12.19 06:25:09: Nebýt té netypické barvy, tak bych nevěděl
, ale takhle je to jistota
skoda-virt.cz/cz/.../9011
-tomas-skoda-105-gl

-> ulicek: To ťa ta fotka musela potěšit takto po pracovní době
Ale ten dům je řešený vážně „šikovně a prostorově velkoryse“. Pokud chce člověk jet mezi patry, to aby to tam bral pomalu přes rukáv, aby neodrbal ráfky

-> Bery 16.11.19 21:30:42: něco bych o tom ráčil vědět

-> k.jarek: fujjj tam parkuji kazdy den kdyz jezdim do prace 

-> Bukaj: Já tam jen zabloudil
Aj bych sa ozval aspoň na pokec, ale nebylo to možné. Byl su na firemním školení a jeli sme skupinově s kolegy a nešlo sa nijak odloučit

-> k.jarek: Ty se couráš po Praze a ani se neozveš? Už jsi mohl ty hřídele mít doma

V pondělní podvečer v jednom z parkovacích domů na Ruzyni viděna užovka v hezkém stavu. Někdo odsud? 

zelený erko na podvalu dneska na obchvatu kolína. zadní lemy to mělo v černým body nebo co...
-> Matsoft: To by mohlo bejt? Jen jina zadni kapota...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: tux je totok img.skoda-virt.cz/vase_au
ta_upload/.../10907_2019-0
7-13_23-25-39_63.jpg
Včera před desátou dopolední mezi tunely (Mrázovka a Zlíchov) modré MBčko - kdopak? 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tux to ma hodne nizko a minimalne 15ky litaky.
Neska jsem jel do Lidlu na Zbraslavi s ovci a vlekem a z jednoho mista vycouvaval nekdo se skodovkou. Couval zpoza dodavky, tak moc nevidel. Ja zastavil, ze ho pustim, kdyz uz stojim, ale nechtel se tam motat, tak ukazoval, at jedu.
Tmavej cervenej sedan s kridylkem na kapote motoru. Podeziram Tuxe spravne? Ladenej vejfuk, lepsi kola, ne plechace. Nevim jesi litaky nebo delitka...
Tmavej cervenej sedan s kridylkem na kapote motoru. Podeziram Tuxe spravne? Ladenej vejfuk, lepsi kola, ne plechace. Nevim jesi litaky nebo delitka...
Nejede někdo z vás včíl v blankytné 120 (?) z Hněvkovic do Humpolce? Z toho co su zahlédl z D1 nevypadala zle...
Dneska jsme na sebe blikli s bílym poladěnym kilem. Složený, lízo, velký kola, snad přimassagovaná přední kapota. Za nim jel béžovej Trabant.
Dneska kolem devátý ráno na Ruzyni zelená GLS m.r. 80.
Co jsem tak stihl v tý rychlosti, vypadala velice pěkně.
Co jsem tak stihl v tý rychlosti, vypadala velice pěkně.
-> David29: vim, ale tady na virtu asi neni....
Tak se přiznejte, pár majitelů formulek tady je
www.seznamzpravy.cz/clane k/ridic-vyrazil-s-formuli- na-dalnici-d4-policie-patr a-po-nem-i-po-svedcich-787 93?seq-no=1&a...

www.seznamzpravy.cz/clane k/ridic-vyrazil-s-formuli- na-dalnici-d4-policie-patr a-po-nem-i-po-svedcich-787 93?seq-no=1&a...
Teď u Strakonic červená 1000MB limuzína s krémovou střechou. Vypadala hezky.
-> Karlos (WIO46): to vim kdo je... obcas sem leze... ale nevim zda ma registraci....
-> Matsoft: Jo s tim lakem by to dost odpovídalo. Mělo to nějakou starou, taky hodně jetou dvoupísmenkovou SPZ.