skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
-> afro100: kdepak... mělo to polepený spodky dveří těma nálepkama škoda, a lampy to mělo menší, klasický mlhovky.
Ja zas videl v autodilech na Zbraslavi nejakyho tunera s favem se zavodnima sedackama a zakrytou maskou :)
Kdopak dneska ladil motor u hezkýho červenýho eRka s přídavnejma lampama a polepama na bocích u centra DBK v Praze na Budějovické kolem 16h ? 

Minulej čtvrtek v Rychnově okolo 6 večer na autobusovém nadraží modro červený emko byl to někdo odsud? stál jsem u lídlu a zrovna jela k semaforu.
-> Šulda: Znám
teda jenom auto znám majitele neznám cca před týdnem když sem očumoval jednu mírováckou stovku(asi znáš světle modrá barva) tak kolem mě projela
-> Šulda: Znám

Takže pár autíček za poslední období:
cca před měsícem u MEPu v postřelmově dvě 742. Jedna Užovka 120L ve žluté kanárkové se zimákama na pleháčích s origo chrom. poklicema. Druhá taky 120L eMko, hnědá s přizvednutým zadkem na origo plecháčích. Obě moc pěkný :-).
A dnes - a jdu na jisto :-):
Najde se tu majitel červené Feldy facelift GLXi, snížené na tmavě šedých/černých liťácích z okolí Rudy nad Moravou? Dnes jsem ti ji okoukával v Rudě a mluvil s tvojím tatínkem. :-)
cca před měsícem u MEPu v postřelmově dvě 742. Jedna Užovka 120L ve žluté kanárkové se zimákama na pleháčích s origo chrom. poklicema. Druhá taky 120L eMko, hnědá s přizvednutým zadkem na origo plecháčích. Obě moc pěkný :-).
A dnes - a jdu na jisto :-):
Najde se tu majitel červené Feldy facelift GLXi, snížené na tmavě šedých/černých liťácích z okolí Rudy nad Moravou? Dnes jsem ti ji okoukával v Rudě a mluvil s tvojím tatínkem. :-)
Kdopak z hradečáků má vínovou feldu combi po liftingu s mírně přizvednutým zadkem a hodně slušným mechanickým potenciálem?
Včera odpoledne jsme si na periferii trochu zablbli. Pěkně mu to jede. Poměrně dost jsem proháněl syrovou stopětku (kobylek) abych měl stejné tempo do stošedesátky.
Včera odpoledne jsme si na periferii trochu zablbli. Pěkně mu to jede. Poměrně dost jsem proháněl syrovou stopětku (kobylek) abych měl stejné tempo do stošedesátky.
dneska dopoledne prosvištěla krásná bílá ouža asi tak 77model,červený chrániče na dveřích,kolem hospy U Švehly,značka začínala tušim 3U7,někdo odsud??
fakt pěkná
fakt pěkná

-> James1991: auto je popsaný v libovkách z ulice,fotil sem ho na jinejch kolech

Cca před měsícem v OC Novodvorská podzemní garáže nějak v k večeru, někdo odtud?
-> Fén:
To jo :-) " Sát " mi bude za dvacet let a necelé tři měsíce :-)
To jo :-) " Sát " mi bude za dvacet let a necelé tři měsíce :-)
-> VS: To chce myslet pozitivně. Pořád lepší "cet" než "sát". :o)
-> TTomas:
Před Ježovem jsme bydleli ve Skalce. A v Žadovicích jsme měli tetu. Skoronice neznám.
Před Ježovem jsme bydleli ve Skalce. A v Žadovicích jsme měli tetu. Skoronice neznám.

-> aceboss:
Pamatuji si na rybník, kde jsem se učila bruslit. Ale jestli je pod kostelem, to už nevím. A je možné, že nemyslíme to samé.
Pamatuji si na rybník, kde jsem se učila bruslit. Ale jestli je pod kostelem, to už nevím. A je možné, že nemyslíme to samé.
-> Petr Volfik:
bohužel :-( Ten čas tak letí !
bohužel :-( Ten čas tak letí !
VS 25.02.13 21:49:11 napsal:
→ J3STER:
Já bydlela v Ježově. Kousek od Kyjova. Na konci první třídy jsme se
stěhovali do Čech. A opravdu jsme do Kyjova chodily na Prvomájové průvody.
Pamatuji si to matně, ale pamatuji. Já byla Jiskřička :-) Ale jelikož mě
naštvali, tak jsem místo k Jiskřičkám utíkala za bráchou do pionýra :-)
Bóže ! Jak já se netěším na květen, kdy budu mít kulatiny :-)
Do Ježova jezdím na ryby pod kostel.
→ J3STER:
Já bydlela v Ježově. Kousek od Kyjova. Na konci první třídy jsme se
stěhovali do Čech. A opravdu jsme do Kyjova chodily na Prvomájové průvody.
Pamatuji si to matně, ale pamatuji. Já byla Jiskřička :-) Ale jelikož mě
naštvali, tak jsem místo k Jiskřičkám utíkala za bráchou do pionýra :-)
Bóže ! Jak já se netěším na květen, kdy budu mít kulatiny :-)
Do Ježova jezdím na ryby pod kostel.
-> VS: V tom květnu to ti bude první "cet" ?
Brno - Lesná, zabral jsi mi dnes místo, když jsem jel večer do Lídlu pro večeři a momentový klíč!

-> VS: Ja casto jezdim do Skoronic u Kyjova

-> J3STER:
Já bydlela v Ježově. Kousek od Kyjova. Na konci první třídy jsme se stěhovali do Čech. A opravdu jsme do Kyjova chodily na Prvomájové průvody. Pamatuji si to matně, ale pamatuji. Já byla Jiskřička :-) Ale jelikož mě naštvali, tak jsem místo k Jiskřičkám utíkala za bráchou do pionýra :-) Bóže ! Jak já se netěším na květen, kdy budu mít kulatiny :-)
Já bydlela v Ježově. Kousek od Kyjova. Na konci první třídy jsme se stěhovali do Čech. A opravdu jsme do Kyjova chodily na Prvomájové průvody. Pamatuji si to matně, ale pamatuji. Já byla Jiskřička :-) Ale jelikož mě naštvali, tak jsem místo k Jiskřičkám utíkala za bráchou do pionýra :-) Bóže ! Jak já se netěším na květen, kdy budu mít kulatiny :-)
kto sa ma snazil obehnut skodnou a neslo mu to 

VS 04.02.13 21:40:03 napsal: → ŠKODA 120 GLS:
Do Kyjova jsem chodila na Prvomájové průvody :-)
-> VS: Ty asi budeš mít na mysli Kyjov v Čechách. Tomáš píše o Kyjovu na jižní Moravě.
-> VS: Ty asi budeš mít na mysli Kyjov v Čechách. Tomáš píše o Kyjovu na jižní Moravě.

kdo z vás dneska svištěl bílým fagem z mejta na choceň s spz PUI XX XX a měl bílý spodky nárazníků? .... Víc Ti to nejelo, co ? mě taky ne 

aj by som zabudol kto cca okolo 15: a nejake drobne, smerom od PN na TT tahal tusim na ivecu biele facko a zlte ero ?
ke konci tejdne o půl 5tý v rychnově nad kněznou bílí převařáky vepředu přídavný světla
-> knapido: podle popisu mi ten rapid moc peknej neprijde... :)
Někdo náhodou odtud? Foceno na Národní v Praze předvčerejškem...
Včera v Hořicích v Podkrkonoší kolem 2 hodiny na kruháku červenohnědá GLS a když jsem procházel kolem Penny stál tam móóc pěknej červenej rapid. Celkem mě zaujal ten nasávač, protože měl na bocích nalepený malinký kolečka s okřídleným šípem.
Edit: Ještě jsem si vzpomněl. Na přední masce byla felďácká mřížka a za ní 2 svetla :).
Edit: Ještě jsem si vzpomněl. Na přední masce byla felďácká mřížka a za ní 2 svetla :).
-> ŠKODA 120 GLS:
-> ŠKODA 120 GLS: Zajímavé využití lišty blatníku 1000MB 

V sobotu, kus za Jaroměří ve směru na Náchod na parkovišti vedle silnice
Stříbrnej Superb ll a týpek někomu předával chromovej nárazník na oužu (aspon to tak vypadalo)
Tak kdo?
Stříbrnej Superb ll a týpek někomu předával chromovej nárazník na oužu (aspon to tak vypadalo)
Tak kdo?

dneska rano, pred 7:00 rapid asi vinove barvy (byla jeste tma), RZ: 3Z9 644x
predek sniznej, v obci Droždín profrcel krizovatku pekne bokem a pak odbocil do prodejny Peugeot, nekdo znamej?
predek sniznej, v obci Droždín profrcel krizovatku pekne bokem a pak odbocil do prodejny Peugeot, nekdo znamej?
-> Maťulo: a co de ste boli baby nahanat 

-> castrol: ale ne... mam elektricku masinku ale venku je zima a omrza mi xicht ked som taky holobrady... 

-> Maťulo: ze si nepovedal ja by som ti nejaku ojazdenku daroval 

-> castrol: nemam na ziletky, minam na kokociny teraz 

-> Maťulo: beriem ta za slovo ale zarasteneho ta nepoznam 

-> castrol: nabuduce stahnem okno a budem revat na plnu hubu kastroooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooool 

-> castrol: Alebo... 

-> Groopi: podla znacky budem vediet 

-> castrol: No, moje spoznávacie znamenie je asi také, že v TT mám asi jedinú zelenú škodovku na SI značkách, ďalej asi to že mám celoročne biele kola, s rozdielom že na zimu sú tieto plecháče, a na leto budú biele Apolla... Ďalej na prednej kapote na ľavom rohu mám nálepku Škoda aj so znakom, vzadu na čele na námet virťáckeho loga len nápis je tam Škoda... To je asi pár najspolahlivejších poznavácich znamení...

-> Groopi: hej uz si zapamatam len by to chcelo nejake poznavace znamenie kto je kto a stretnut a pokecat nieje problem 

-> castrol: Tak nabudúce už hádam budeš vedieť a možno sa aj niekde pristavíme a pokecáme naživo...
Ono medzi tými kvantami škodoviek to je ťažko, ja tiež každého nepoznám... 

-> Groopi: auto mi bolo povedome ale nevedel som kam ho mam zaradit
no cul uz viem odkial fuka ajked neskoro

-> castrol: Značka SI lebo to som bol ja...
Matulo sedel na spolujazdcovi, a vraví mi že aha Castrol, reku kde... A potom mi to došlo... A ja som si tak v duchu myslel že ti príde odkial to auto poznáš a ono nič... 

-> Maťulo: kuva a ja som ta nepoznal ked tam bola znacka SI 

-> castrol: no hadaj kto ti to tak kyval a trubil neska v TT na semaforoch na Merkuri... 

Včera v noci som sa s niekým odfotil
Je to nejaký virťák? Je to červená úžovka GLS (nápis GL), medzityp.