skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
Já ho odtahoval... Qwak je v cajku, akorát je smutnej až na půdu. :) Škody už tu sou popsaný.
Z toho asi bude mit jeste peknou pakarnu, ale hlavne ze je Ok. Auto da brzo dohromady.
-> Alenka 28.04.13 23:02:17: 

Jel jsem kolem priblizne pred hodinou.
Ridic vypadal v poradku, byli tam uz fizlove a merili to tam koleckem.
Rozsah skod si netroufam hodnotit, ale totalka to snad nebude, byla videt jen dost promackla kapota a stopy v trave vedouci ke sloupu verejneho osvetleni.
Ridic vypadal v poradku, byli tam uz fizlove a merili to tam koleckem.
Rozsah skod si netroufam hodnotit, ale totalka to snad nebude, byla videt jen dost promackla kapota a stopy v trave vedouci ke sloupu verejneho osvetleni.
Ridic je zdravej, auto podle prvniho popisu jen čelo,chladičovka a kapota a je to.
SNad mu to nebude vadit, ze to sem pisu, ale kdyz mate o nej obavy.
SNad mu to nebude vadit, ze to sem pisu, ale kdyz mate o nej obavy.
No kluci, vypada to ze to on byl... Ale on pak napise vic...
-> Alenka: Tak to je jasny:( Jak moc to bylo narvany? Ridic ok? Kdy?
-> Alenka: 3 hodiny tu nebyl...kdy si to tam viděla?...ale jinak podle toho popisu...
jak moc to rozvěsil?
-> TTomas: snizena uzovka, matne cerna, hladka kapota vzadu hezky kola nejspis s bilymi lemy a cervene natrena pricka prevodovky.
Obavam se, ze takovych aut moc nejezdi :(
Obavam se, ze takovych aut moc nejezdi :(
Naposledy spatřen před 3ma hodinama... tak uvidíme...
-> Alenka: Nic o tom nevim, ale jestli to byla snizena uzovka, tak je to asi jasny:(
Edit? Ikdyz byl tu dnes ve 20h a nepsal nic, tak snad ne.
Edit? Ikdyz byl tu dnes ve 20h a nepsal nic, tak snad ne.
Ta matne cerna Skodovka mrdnuta do sloupu u Kauflandu na Ladvi doufam nebyl zdejsi Casanova, ze ne? :(
Kdo si u Ulibic táhnu na podvalu modrý eRko ?? :).
Případně kdo z vás je ten sběratel z Jičína co má zahradu plnou "pokladů" ??
Případně kdo z vás je ten sběratel z Jičína co má zahradu plnou "pokladů" ??
Kdo to byl dnes v Brně, kolem 19:50? Červená Škodovka, asi užovka s příčňákem, vyjížděla u pivního baru Marley z vedlejší směrem doleva na hlavní. Doprovázelo to skřípání kol a rány z výfuku společně s plameny.

V neděli - 21.4. ve Zbýšově na brněnsku, felicia ala kitcar.. konala se tam nejaka kulturisticka akce. kdo to byl?
ani jsem neměl čas si ji prohlidnout, ale kitcarova sada a tovární polepy zaujaly
ani jsem neměl čas si ji prohlidnout, ale kitcarova sada a tovární polepy zaujaly

dnes Hradec Králové, modrá 1000MB s příčňákem, pekněj zvouček to mělo
-> Luky: něco takového jezdí na Želiv, ale že by jezdil do města po vlastní se mi moc nezdá když i na tu Želiv jezdí na podvalu.
-> Luky: To by mohlo být ono, ale viděl jsem ho jen zezadu a lehce zboku. Mezi mnou a ním jela dodávka...
Dnes o půl deváté ráno u středisky v Plumlově.Značka je 3M4 0918 

Včera kolem 19h v Praze Radotíně na Výpadový, jak je most pražskýho okruhu tak tam byla skupina různých aut a všechny měli nálepky nějaké AOS a byla tam taková trochu vyšislá červená asi Š130 na jupiterech v origo černoleštěnym provedení.... nezná ho někdo?
borci kto vstera drazdil skodnu pri base v lepaku ?
Tomaso435 31.03.13 21:33:27 napsal:
→ Matthes, záškodník z TechWebu: nj neměl síbo.....
115 jezdívám minimálně… spíš víc :-/
A čím, prosím tě? :)
→ Matthes, záškodník z TechWebu: nj neměl síbo.....
115 jezdívám minimálně… spíš víc :-/
A čím, prosím tě? :)
-> Honzaloun: Ten s barevnejma balkonama přímo naproti školní jídelně. Podnájem dobrej, furt lepší jak u Šípka 

-> krusa: v tom šedým baráku bych nechtěl mít ani pod podnájem

-> Matthes, záškodník z TechWebu 31.03.13 22:55:57: Třeba benzín... a pak vyhodit retko... 

Dneska 15:15 na Zbraslavi (most Závodu míru) bílé MBčko (úzkej sloupek) s černou zadní kapotou, snížené a se zlatými loukotěmi
Středočeská RZ. Asi tam jel poprvé, jel po hlavní a dával přednost (nebyl si jist). Motor v tom určitě nemá seriovej - rozjezd byl ve sportovním stylu
Moc hezké auto, kdyby i kapota byla v barvě auta, bylo by to luxusní
Někdo odsud?

Moc hezké auto, kdyby i kapota byla v barvě auta, bylo by to luxusní

Někdo odsud?
-> Honzaloun: jj, tam mám podnájen 

-> krusa: Ráno na mírové 

-> Honzaloun: jj mam tam pohofest. kde a kdy jsi mě potkal?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: vono stačí voda... už to nasere
Já dneska viděl Golfíka jednoho místního člena (krusa) na zadním okně plakát pohofest jako tuning voe

Dneska jsem se potkal s červenym rapidem, jel z Valdeku do Kyšic kolem 16 hod. Fakt pěknej.
Někdo odsud?

-> Tomaso435: A co bys tryskal? By chtelo neco specialniho.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: :-D :-D :-D už sem přemejšlel o ostřikovači lepiče misto ostřikovače zadního okna který stejně nepoužívám :-D :-D :-D
-> Tomaso435: By chtelo mit vzadu davkovac jezku z ohnutych hrebiku :-D
-> Matthes, záškodník z TechWebu: nj neměl síbo..... 115 jezdívám minimálně... spíš víc :-/
-> Matthes, záškodník z TechWebu:

-> Matthes, záškodník z TechWebu: A že měl Passat co dělat :D
-> myschaak AZNP K.Hora: Tojo, vrah deti co jede 115 na 90...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: aspoň nedělal ostudu)
-> Pavel P..: ahá .. tak nic, podla prvotneho popisu ma napadlo toto no ..
-> afro100: kdepak... mělo to polepený spodky dveří těma nálepkama škoda, a lampy to mělo menší, klasický mlhovky.
Ja zas videl v autodilech na Zbraslavi nejakyho tunera s favem se zavodnima sedackama a zakrytou maskou :)
Kdopak dneska ladil motor u hezkýho červenýho eRka s přídavnejma lampama a polepama na bocích u centra DBK v Praze na Budějovické kolem 16h ? 

Minulej čtvrtek v Rychnově okolo 6 večer na autobusovém nadraží modro červený emko byl to někdo odsud? stál jsem u lídlu a zrovna jela k semaforu.
-> Šulda: Znám
teda jenom auto znám majitele neznám cca před týdnem když sem očumoval jednu mírováckou stovku(asi znáš světle modrá barva) tak kolem mě projela
-> Šulda: Znám