skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
Priznejte se, kdo jezdite do Semtina zelenym rapidem, a do Rybitvi na stavarnu sedym eMkem 136 se zadnima operkama ? 

-> oojirka: A Hergott, to jsem nepodchytil. Ale prvního majitele zelené užovky někde od suchdola už mám posichrovaného, že se mi případně ozve.

A ještě včera jsem jel za červenou Š120 někde od těch kopců u Rájce až do Svitav.
Šumperská SPZ, na zadním čele nápis Démon. Přiznejte se
Šumperská SPZ, na zadním čele nápis Démon. Přiznejte se

Zdravím tak schválně
Kdopak to byl dneska v Milovicích u ONO. Žlutá tuším ouža. A pak jsem potkal u Všestar krásnou 1000MB Červenou naleštěnou.

Kdopak to byl dneska v Milovicích u ONO. Žlutá tuším ouža. A pak jsem potkal u Všestar krásnou 1000MB Červenou naleštěnou.
před hodinou na čáslavskym obchvatu, nádherný červený erko na litejch a pelášil směr havl brod, někdo odsud?
-> Honzaloun: pokud se nepletu tak je to bejvalý Marcelovo auto.a majitel dle GW taky není 80letej děda.
-> Pavel P..: Já vím že to nemusí bejt zrovna starej děda kolem 80 ale tipuju že to jě někdo starší ,ale zase je fakt že to má samolepky ze srazů..
-> Pavel P..: Má pravdu ten chlapec, ale podle fotek na Garedewebu, to spíš vapadá, že ty značky asi budou nějaký putovní
Nemůžu si pomoct, nějak mi nepřijde že by to bylo jedno a to samý auto. Samozřejmě se mohu mýlit !!!
-> Zeke-ten šestý: Mohl bych tě poprosit o ty fotky na email

-> Zeke-ten šestý: Mohl bych tě poprosit o ty fotky na email

-> Honzaloun: dobrá dedukce Holmesi... a co když je to stále v Praze ale má to 16 majitelů už?
podle nálepek to tipuju na nějakýho člena Gardewebu...

podle nálepek to tipuju na nějakýho člena Gardewebu...
-> Zeke-ten šestý:
Podle stavu, SPZ a toho, že stojí na sídlišti bych si tipnul, že je to nějakého staršího člověka, pravděpodobně první majitel a že slouží jako spotřebák (ale moc toho nenajezdí)
Podle stavu, SPZ a toho, že stojí na sídlišti bych si tipnul, že je to nějakého staršího člověka, pravděpodobně první majitel a že slouží jako spotřebák (ale moc toho nenajezdí)

-> Zeke-ten šestý: ACJ bude určo nákej děda

-> Zeke-ten šestý: ACJ
Kurde, to je ještě starší než to moje. Vím že ACJ 67-20 bylo 80. vyrobený auto, tohle by mohlo bejt ještě nižší. To auto by mne zajímalo
Máš jen tuhle fotku??

-> škodec: fu tak to ti nepoviem ale sedel tam postarsi panko
-> castrol: a biele plechy? To bude kindermafia z Lepaku
-> Matsoft 14.12.12 18:21:39: ja nee, muj rapid doufam vypada i na takoveto fotce lip...
snad se majitel tohoto zlutaka neurazi

borci kto ma cervenu 120tku z HC a v predu pridavne gulate svetla zakryte cervenou kozenkou ?
Karlos (WIO46) 20.12.12 12:43:45 napsal: Včera 14:40 v Suchdole zelený kilo. Jelo směrem od Dejvic.první majitel, který bydlí na Suchdole a s autem normálně jezdí
Géčko ode mě někdo zdejší? :)
Jen to měl cele zamlzene vevnitr, asi majitel moc funí

Jen to měl cele zamlzene vevnitr, asi majitel moc funí

cervena uzovka na prevaroch -prelisoch,smer TT-BA kto?
dneska na ostravici cierny znizeny blackline ? vzadu aj nejaky spojler na narazniku
Včera 14:40 v Suchdole zelený kilo. Jelo směrem od Dejvic.
-> Tomaso435: zda sa ze hej 

-> Tomaso435: podla polepov je :D
-> Karel. 18.12.12 10:17:42: aspon by to mal za par
-> Karel.: Zajímají mě ty kola.

Přesunuto z tématu Kdo to byl ? :-d...
-> matoo: aha tak nic
-> matoo: aha tak nic

vypadá jak ten co byl na prodej a co měl jiný motor,ale dle komentářů pod videem to on není..
vypadá jak ten co byl na prodej a co měl jiný motor,ale dle komentářů pod videem to on není..
-> Karel.: nie, to je niekde na dalekom vychode, a nejaky vychodnar, aj auto tu ma tusim
-> Karel.: nie, to je niekde na dalekom vychode, a nejaky vychodnar, aj auto tu ma tusim
-> J3STER: řekl bych, že debil, když tohle dělá u benzinky
To je benzínka u Rajhradu ne?
-> J3STER: řekl bych, že debil, když tohle dělá u benzinky

-> Tuner#2: No cekat jestli se ozve sam mi prijde zcestny, pokud se chci na neco zeptat ja a ne on. Pokud tedy neni telepat.
-> Peca 15.12.12 17:25:27: Znám a má, ale myslím, že pokud bude chtít tak se ozve sám. Případně SZ.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : nj, na to jsem nevzpomnel.
-> OndraKrupi: dyt ten to prodal ne?
-> OndraKrupi: ten určitě ne. byl to někdo místní asi. ale spz jsem se nevšiml
Dneska ve slaným kolem 13:20 červenej rapid, černá zadní kapota, vepředu 4 přídavný, na dveřích bílá "tabule" pro závodní číslo, bílý plecháče.. Jel na Benzinu
kdo to byl? :-)
kdo to byl? :-)
-> Matsoft: Taky bych byl za, ale na Rapidu už má novější RZ. skoda-virt.cz/cz/.../1212
-jarda-rapid-146-lpg
-> Jumbo: skoda-virt.cz/cz/.../9242
-patapuf-105 

jarda (mtx) asi
dnes kolem 13 a pak kolem 18:30 v Hostivaři světle modrá tisícovka s vyhříváním zadního okna s SPZ 1SU3026
nevíte, kdo to byl a kroužil mi kolem baráku?
nevíte, kdo to byl a kroužil mi kolem baráku?

-> Jumbo: Tu jsem taky viděl u Karviné
-> Jumbo: Taky se přidávám SPZ nevím ale 2x jsem viděl projet přes Dětmarovice (Karviná>Bohumín) vždy po tmě takže toho moc nevím :)
Priznejte se, kdo s SPZ UOI se schovaval v Brne v Liskovci?