skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
prohledat
20422 příspěvků (zobrazeno 11551 až 11600) od 08.01.2010 do 29.05.2025, založil/a Pavel P..
-> castrol: Mlč nebo se toho ještě chytne minno
-> P@wlos: to je to prave stresne
zjiného soudku - taky ale zajímavé auto.bazos.cz/inzerat/...
/Bourana-Skoda-felicia-LPG
-eko-zapl.php
-> dragon_cb_cz:
a to nemá ani pôvodný motor
ceny má neskutočné napr. predné čelo 2oko Š100 použité za 35 €
ja predávam podobné za 10 €

ceny má neskutočné napr. predné čelo 2oko Š100 použité za 35 €

-> dragon_cb_cz: on na to po case dojde ked ju nebude moct predat
-> castrol: Spíš dost úplně mimo... to auto má cenu s bídou čtvrtinovou a to mu pořád ještě hodně fandím...
-> peter55: cena je trocha dost no
-> castrol: pekne spravena ale ta cena

-> Plisek: Jo, už jsm psal 

zajmavá maska je na něm tuším někdo scháněl
www.sbazar.cz/roman.helme r/.../3276837-skoda-rapid- 136-bez-dokladu-pojizdny-m otor
www.sbazar.cz/roman.helme r/.../3276837-skoda-rapid- 136-bez-dokladu-pojizdny-m otor
Kluci tohle jsou uxperinenty zaměstnanců co dělali v plastimatech na lisech. V práci máme jednoho co tam za komunistu dělal a že si tam každou odpolední nějakej škodovkář dělal něco na svou novou škodovku. Pak mi donesl igelitku barených kliček na ina a ruzný blbůstky
-> Tomaso435: klucky aj ja ale masku este ne
-> kraska98: Červenym nebo čirym plastem se obvykle zkoušejí formy. Takže bych to viděl na zkušební kus.
-> kraska98: už sem viděl i takto červené kliky....
Dělaly se někdy takové masky nebo je to jen výtvor nějakého tunera ? auto.bazos.cz/inzerat/...
/NOVA-CERVENA-ne-lak---MAS
KA-SKODA-105120L-.php
Další krásný mezitypek
Poslední dobou se s nimi roztrhl pytel.Navíc za 10 tisíc ? Bral bych bez zaváhání... auto.bazos.cz/inzerat/...
/PREDAM-SKODU-120GLS.php

-> dragon_cb_cz: desítka je strop :-D víc to pro mě nemá smysl. je to jen "dost" jetý fávo
-> Tomaso435: No jo, socko 

-> dragon_cb_cz: za tu cenu muže bejt jakej chce.... :-D
Vypadá docela schopně, už jste to někdo viděl? auto.bazos.cz/inzerat/...
/skoda-favorit-136-L-10198
9-1-majitel.php
-> aDAm: pytlíky jsou jedno...ale ty blatníky model 1969 s ucpávkama jsou na MBX nádherný :)
-> aDAm: Tak to by asi nejlíp odpověděl majitel, ale myslím si, že vak to má kvůli dobové výbavě a nádobku s motůrkem kvůli funkčnosti.
-> auta.petr: proč to má dvě nádobky na ostřiky? pytlík od gejzíru a pak nějakou plastovou?
-> P@wlos: 31. Favorit
Škoda těch sedaček

-> Vlado105L: 40 € by som teda nedal ani ja, no tieto diely sa objavujú veľmi zriedkavo.
Tie diely nenadobudli hodnotu, len to naše skvelé euro je zdrap papiera. Keby sme mali naše staré dobré korunky aj cenovka by bola úplne iná
Tie diely nenadobudli hodnotu, len to naše skvelé euro je zdrap papiera. Keby sme mali naše staré dobré korunky aj cenovka by bola úplne iná

-> macko KE 30.09.13 23:47:11: To je veľmi zaujímavé kde tí ľudia na tie ceny chodia. Ja som pred dvoma rokmi kúpil presne také isté límce nerezové, kupoval som ich z bazoša od úplne cudzieho človeka a cenovka 8 eura. Neverím, že za tie dva roky takto nadobudli hodnotu....
-> PD-TOMMY: za tú cenu nepredajné, nedávno boli na bazoši delítka za 550€
-> Jarda: 2-4 silní kluci a je tam 

-> krup 01.10.13 11:51:07: ccct někdo má trabanty a někdo škodovky

-> krup: jak to tam dostal?

www.sbazar.cz/grimlinka/.
../2477379-prodam-motor-sk
oda-ohc-v-nejvyssi-nabidce
Teď sem na to narazil nevím jestli to tu už bylo
Teď sem na to narazil nevím jestli to tu už bylo
-> Jozka: Viz téma "ekodaň a ZTP".
Jinak že bych se o víkendu v ČB skočil podívat a zkompletoval tabákovou řadu L-LS-GLS?
EDIT: utekl mi odkaz: auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-120-LS-STK-32014-1- MAJITEL.php
Jinak že bych se o víkendu v ČB skočil podívat a zkompletoval tabákovou řadu L-LS-GLS?

EDIT: utekl mi odkaz: auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-120-LS-STK-32014-1- MAJITEL.php
-> dragon_cb_cz 26.09.13 17:50:56: Tak co, dozkoumals něco o přeregistracích (taky nějakej novej termín, ne?)? Dle selskýho rozumu a k zachování právní kontinuity by celá paráda měla platit pro registrace, provedený přes ZTP po 1.10., i když se naši moudří zdá se snaží o něco jiného.. Pěknej bordel - slibuju, co jsem slíbil a odvolávám, co jsem odvolal..

-> krup: ani jedno, bohužel, ale volal jsem tam a docela rychle byl někým zamluven, a prej za vyšší cenu
-Tom.t: kupec, nebo prodejce? :)
-> aDAm: jojo už je pryč
-> krup: a už je asi střelený, inzerát byl vymazán ;)
-> aDAm: našel jsem ho pozdě, viz. dnešní nákup :)
.. navíc modré auto už mám a 2103 je de-facto protekční papalášská kára, což 120L ani 601 nejsou -> narušil bych si "ideu", ale kdybych si ho všimnul dřív, tak je můj
)
.. navíc modré auto už mám a 2103 je de-facto protekční papalášská kára, což 120L ani 601 nejsou -> narušil bych si "ideu", ale kdybych si ho všimnul dřív, tak je můj

-> krup: jde do něj pro klasiku? podle foto pecka stav.
-> krup: no jo je to krasavec jak v cechach tak aj na slovensku 

-> krup: Týjo... tak ten je...