-> castrol: práve to je chyba,mali by nad tým dopredu uvažovať,že to neni zadarmo a každý špás niečo stojí,aj ked teda tie náklady sa nedajú porovnávať s novými autami,ale lóve do toho treba určite tiež...
-> castrol: asi také niečo,lenže takéto autá sa nekupujú na jedno leto,ale je to dlhodobá záležitosť a na to nikto nemyslí,proste si myslia,že je to len také jednoduché,ako si kto zmyslí.....veľké kulové!!!.....na takúto záľubu treba mať gule a ak ich niekto nemá,nech sa do toho ani nepúšťa a ide radšej šachy hrávať
-> castrol: no vidíš...a ja som chcel zachovalý veterán a nič som nezohnal a chlapci si to kúpia,potom sa s tým ešte nadrú pri úpravách a nakoniec to chcú poslať do pi.....tak nech mi to tuna niekto vysvetlí... fakt nerozumiem,čo vlastne chcú
-> castrol: tomuto autu nechýbalo nič,videl som ho naživo,mechanika sa dala prerobiť dávno,ale keď sa len špekuluje,tak neni o čom,potom to takto dopadne...keby som ja na takéto kilo natrafil dávno,tak ho mám dodneska,ale nikto nič nechcel predať...a potom to všetko skončilo v lise za šrotovné a nakúpili sa podrbané fóbie HTP a kadejaké kórejské chujoviny
-> su.tech: Jak už jsem psal, bylo to probírané moderátory v sekci Ke stránkám a adminovi (už nevím přesně ve kterém tématu) a společně se došlo k závěru, že v inzerci je možné nabízet zboží pouze k přímému prodeji. Prodej přes aukro je možný pouze na aukru, což vyplývá i z tamních pravidel a spousta lidí ani nemá účet na aukru a tak je pro ně zakoupení zboží, které je zde odkazováno, nemožné. Pokud někdo chce něco nabízet zde pro zdejší uživatele, ať tak činí, ale pokud chce pouze zviditelňovat zboží, které nabízí jinde a není ho možné zakoupit zde, jedná se o zbytečné spamování (česky zasírání) inzerce. Kdo chce nakupovat na aukru, najde si to na aukru.
Mimochodem diskuse, kterou jsi tu vyvolal, je v tomto tématu OT.
-> Zeke-ten šestý: Tak ať to šoupnou do pravidel. - udělat anketu mezi uživateli jak by to mělo být a je ne. A pak to zavést do praxe. Mě se nelíbí že se o tom někdo někde baví a zavede to aniž by bylo jasně dané jak se k věci stavět.
To, že odkazy na aukro nepatří do inzerce, se tu omýlá pořád dokola. Proto jsou automaticky mazány a nikdo na to už více neupozorňuje. Probíralo se to v sekci „ke stránám a adminovi“.
Nicméně toto v pravidlech není. Nabízím své zboží, férově sice se snahou vyloučit "virt-děti" co něco chtějí ale nemají prachy nebo dost rozumu si to spočítat. Proto aukce na aukru. Pravidla neporušuji tak nevidím tedy důvod proč by to mělo být smazáno.