-> castrol: práve to je chyba,mali by nad tým dopredu uvažovať,že to neni zadarmo a každý špás niečo stojí,aj ked teda tie náklady sa nedajú porovnávať s novými autami,ale lóve do toho treba určite tiež...
-> castrol: asi také niečo,lenže takéto autá sa nekupujú na jedno leto,ale je to dlhodobá záležitosť a na to nikto nemyslí,proste si myslia,že je to len také jednoduché,ako si kto zmyslí.....veľké kulové!!!.....na takúto záľubu treba mať gule a ak ich niekto nemá,nech sa do toho ani nepúšťa a ide radšej šachy hrávať
-> castrol: no vidíš...a ja som chcel zachovalý veterán a nič som nezohnal a chlapci si to kúpia,potom sa s tým ešte nadrú pri úpravách a nakoniec to chcú poslať do pi.....tak nech mi to tuna niekto vysvetlí... fakt nerozumiem,čo vlastne chcú
-> castrol: tomuto autu nechýbalo nič,videl som ho naživo,mechanika sa dala prerobiť dávno,ale keď sa len špekuluje,tak neni o čom,potom to takto dopadne...keby som ja na takéto kilo natrafil dávno,tak ho mám dodneska,ale nikto nič nechcel predať...a potom to všetko skončilo v lise za šrotovné a nakúpili sa podrbané fóbie HTP a kadejaké kórejské chujoviny