-> Matsoft: To abych si pohnul a jel solo správným vozem. Brát v potaz připomínky virťáků na hnanou nápravu a rodiny na pohodlí, tak ten karavan za Oktávkou fakt teda neodcouvám.
-> Hurdis: Vím jak to myslíš, ale rád bych se tam podíval - takže rok 2012 vidím na GG + moje oblíbené Tatry (letos snad prosadím Vysoké), minule mě tam málem zabil nějakej idiot s Audi, tak mu chci dát ještě příležitost to dokonat v létě 2012 . Nejsem moc na srazy...co tam.
-> Kaprof: Hungárii už mám v plánu tolik let, že to asi ani jinak nepůjde, doma už jsem to hlásil dávno jako první společnou dovolenou od 2008. Už pomalu slyším na pravé ucho. :-)
-> Hurdis: Pojed do Hungárie..2012 už si uniknout nenechám...Přece tam Myscháka nenecháme sami s mladou..Potřebuje technicky koutek jinak tam začne vyšívat :o)
-> j_j: Slušné plány, tak ať vydrží. Určitě lepší volba jak VS, to bys musel mít pár náhradníků na pumpování nafty. Ale v téhle lokalitě začíná být poslední dobou škodovkama nějak nabito, chtělo by to nový směr.
Po zkoušce na nečisto budu volit asi na první dálkovou Wolfschanze. Ideální prostředí pro škodovácký výlet.
-> Hurdis: Ani nevíš jak jsem rád, že to kilko mám. Šlape jak hodinky - v létě ho čeká Grossglockner Vejtřas je dobrej i bych ho měl kde garážovat,ale nevím co bych s ním dělal
-> Pavel P..: Viz. níže. Pročpak asi měli soukromníci jako majitelé trosek nebo Avií valníků s plachtou apod. brannou povinnost? A sanitky? UAZ 452, RAF Latvia a podobné kaše?
Zásobovací vozidla pouze po areálech? Jezdila do nedávna. Mikrobusy pro vojenské VŠ? Atd.
Nejsem znalec, nezajímá mne vojenská historie a technika, ale koukám kam mi dovolili.
-> j_j: Já taky, proto jsme brali před pár lety dvě k jedné civilní ojeté. Pravda, manžety to chtělo vyměnit, doplnit pár demontovaných dílů jako náhon tacho, kliku, lanko, vnější pláště na tupláku, ale jinak OK, ne jak žlutá kila :-)
-> j_j: Nevím, do kolika vojenských areálů, letišť, chemických výzkumáků a skladů Ti byla vystavena propustka na pracovní činnost, já jich měl mnoho. Na rozdíl od VS, Zilů, Tater apod. osobáky jsou v garážích, ne pod přístřešky.
-> Radek Retro eLeSo 21.11.11 22:12:37: Libovej Favor stav nového vozu ani není zajatej 2406 km. Koupit schovat a udržovat za dalších 10-20let vytáhnout.