skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Od koho stabilizator?
-> gabo0000: Poptej tady skoda-virt.cz/cz/.../1765
36-kaleny-stabilizator-20m
m
Vsimli ste si ze uz nejako kazdy vyradil so sortymentu stabilizatory na skodovky? vie este niekto kde sa tento tovar da zohnat?
Dakujem!
Dakujem!
-> vhml: Ach tak, já jsem si nevšiml že to nemá kruhový průřez. Nicméně se potvrzuje, že geniální věci jsou většinou úplně jednoduchý.
-> Minik03: pootocenim nože zmenis jeho moment prurezu v ohybu a tak i jeho tuhost.
-> Bedřich: Mohu se s výrazem naprostého blba zeptat, jak to funguje? Mění se tam roteč těch dvou unibalů a tím páky?
-> Bedřich: urcite by to bylo zajimavy resení. Lec na muj vkus moc vymejsleni a shaneni. Az to nekdo zrealizuje, tak si to poridim taky :-D
-> vhml: Neřešil jsi někdy nastavitelný stabilizátor?Okruhové i rallyové auta je mají, okruhové dokonce stavitelné z kabiny.Jde o to jestli se někde v ČR nedají koupit ploché konce.
Na fotce je vidět v jasné žluté barvě.
i135.photobucket.com/albu ms/.../P8190161.jpg
Na fotce je vidět v jasné žluté barvě.
i135.photobucket.com/albu ms/.../P8190161.jpg
Nevím jestli nejlevnější, ale jeden mám. Je dle 130 L/A, konstantní průměr 18 mm (nemá zúžení na koncích), cena 1000 Kč.
Kda se dá sehnat nejlevnější 18 stabilizátor na eRko?
-> venni: znám, ale nevím. Je to zas dost peněz navíc za výrobu, unibaly atd a přínos žádnej, pokud to nemá kratší strany, jako u eidyho. Je pravda, že na to některé díly mám rozdelane a nez kupovat i novej stabík...
I tak by mi zajimalo ale gumove reseni
I tak by mi zajimalo ale gumove reseni
-> venni: to vím, ale nechci

-> vhml: -> Karel.: img.skoda-virt.cz/vase_au
ta_upload/3576_2011-05-15_
19-30-27_85.jpg 

-> vhml: já mám 22mm takže taky nevím jak to řešit

-> Karel.: já mám 21mm stab. ve 20mm gumách a už tak je to docela pres. Překopávat to na unibaly se mi moc nechce...
Jezdí někdo takhle silnej stab? A s jakým řešením?
Jezdí někdo takhle silnej stab? A s jakým řešením?
-> vhml: ani na 22mm nejsou gumy, akorát pemit má na 21mm
Kterak je to s uložením stabíku 23mm? Existují na to vůbec gumy? Nebo jak se to řeší?
Chtělo by to nějakou recenzi o chování auta s zadním stabíkem ?
-> minno: Z toho už jsem snad někteří vyrostly...
A hlavně nápis přes celé zadní sklo,potkávám dva takové co mají: MY BITCH nebo NO FEAR, obom dvom sem musel ujet když sem jel se spotřebákem z práce a závodit chtěly a ještě byli nebezpeční a nepředvídatelní
vlastníci fel. 1.3

Proste nahádzať na auto všetko najtvrdšie, najsilnejšie a najkratšie a podľa možností aj červené a si šéf prvej ligy

-> Urbi: Koatie
ale nevim jestli už má nasazeno

-> Ivan eMBaso: V dnešní době internetu není špatné napsat do vyhledávače "funkce stabilizátoru" a přečist pár písmenek. Najít mi to trvalo asi 5 vteřin skrz pomalý internet : www.zakruta.cz/magazin/..
./jaka-je-funkce-stabiliza
toru-u-auta
-> All: Kdo má od p. Svozila zadní stabík a jak se vám jeví chování vozidla ? Aby mě v zatáčkách nešlo vnitřní kolo do luftu a ve vracečkách třeba zbytečně hodně nehrabalo,to by vyřešil už jen samosvorný dif. Na jaké účely je dobré stab. použít ?
-> All: Kdo má od p. Svozila zadní stabík a jak se vám jeví chování vozidla ? Aby mě v zatáčkách nešlo vnitřní kolo do luftu a ve vracečkách třeba zbytečně hodně nehrabalo,to by vyřešil už jen samosvorný dif. Na jaké účely je dobré stab. použít ?
-> Ivan eMBaso: že se to bude míň naklánět
-> Ivan eMBaso: nemaklani se Ti to tak... ale zas to vic odskakuje, ja mel stabik na zelenem MTX a sel pryc, protoze jsem s tim neumel jezdit, o dost snaz prestrelis zatacku :) HP bez stabiku jsou akorat.... zadni stabik jsem tam nechal
a na zlutem rapidu mam serii, pruziny 250 od sakyho a preplnene stovkove tlumice a spokojenost... mel jsem tu nove na zigula od atesa, ale jsou mekci nez ty stovkove, co tam mam... zadek mam seriovej a zatezuje mi to lpg
a na zlutem rapidu mam serii, pruziny 250 od sakyho a preplnene stovkove tlumice a spokojenost... mel jsem tu nove na zigula od atesa, ale jsou mekci nez ty stovkove, co tam mam... zadek mam seriovej a zatezuje mi to lpg

paani to mi doslo ked som videl ciselka ze je to asi teda priemer ..ale co ta zmena priemeru ovplivni ..?? original je vraj 16 …davaju sa teda hrubsie stabiky ked chcem pritvrdit napravu ? alebo ako ? ma to taky vyrazny vplyv na jazden vlastnosti ze sa to oplati kupovat ??
-> Ivan eMBaso: rozdil je 2mm a 4mm...
Kup universalnich 20
Kup universalnich 20
-> Ivan eMBaso: V průměru
nazdar lidicky ..precital som vela veci ohladom stabikov ale nenasiel som som odpoved aky je rozdiel medzi nimi 16 ? 18 ? 22 ?? ktory je lepsi ake maju vlastnosti co to ovplivni ? ..
diks ..
diks ..
-> Klubko_: dik ani som nevedel ze taka tema existuje

-> havlik: Dík
-> I-Ionzalo: 16
Jaky má průměr origo stabík škoda 130?? Nevíte??
-> rolls: skoda-virt.cz/cz/.../109-
pelmel-skoda-podvozku fotky cislo: 23, 24, 39, 40
-> Nwkt: dik

no mozno niesom v obraze, ako vypada zadny stabilizator?
Nevím, že bych někomu nebral telefon, pokud to nebylo skryté číslo. Jinak číslo stále platí a stabilizátorry přední o průměru 18-23 mm jsou stále aktuální. Cena 900 Kč. Zadní na vlečná ramena průměr 18 mm, vena 1600 Kč. Tel 608 884 326. Svozil
kury 31.01.09 15:37:12 napsal:
→ bond007: Jo sry. Tohle je Michal Mourek. Inzetuje na
skodateamu. Cena 1000kč
Jo sorry..už sem pochopil. ;-)
→ bond007: Jo sry. Tohle je Michal Mourek. Inzetuje na
skodateamu. Cena 1000kč
Jo sorry..už sem pochopil. ;-)
-> kury: počkej počkej,tan email cos dal je na pana Svozila ? ..nebo na člověka,kterej,tohle taky nabízí (a mám pocit,že je to někdo jinej) na škodateamu ?
-> bond007: To ti neporadím. Zkušenosti nemám žádný.Auto bude hotový až na jaře.
-> kury: nevieš ake su ohlasi na jeho stabiky? ty si spokojny?
-> bond007: Jo sry. Tohle je Michal Mourek. Inzetuje na skodateamu. Cena 1000kč
-> petr s: jasne +420
-> kury: to je email na Svozila?
-> bond007: Na jaké číslo volals? dal jsi předvolbu čr?
-> bond007: Tak zkus mail. Já s ním normálně komunikoval přez mail. Tenhle týden mi odesílal 18ku stabík.
mourek4@email.cz
mourek4@email.cz
-> bond007: treba ma nové číslo
-> ondie: dohromady asi 50krat kedykolvek som si na to spomenul tak som mu zavolal a kludne aj tri krat za sebou
-> bond007: kolikrát si mu a v jakejch intervalech zkoušel volat ?
kedže Mr. Svozil mi nedviha telefon tak seriem sa bohužial nanho...
od koho ineho kvalitny stabilizator??? help
od koho ineho kvalitny stabilizator??? help
-> suri: skúsim uvidíme či sa podari