skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Od koho stabilizator?
-> bond007: možno niečo má zavolaj zajtra
-> suri: ja som to skúšal niekoľko krát rano cez den aj večer niekolko dni nikdy mi to nedvihol
-> bond007: kamarát mu volal a v pohode
keby pan Svozil dvíhal telefon by ma to viacej potešilo
-> gabo000000: ty lolo
-> Surík: dakujem

a mne nikto nepoďakuje :)
-> Kapřík faster: dakujem budem mať aj ja:-))
-> bond007: já mám třeba od p. Svozila. Spokojenost

ach jo
-> bond007: pravý roh hore je také okienko Hľadaj
stabík od pána Svozila tu má kopa ľudí všetci spokojný aj s jednaním aj so všetkým myslím že Vojtik , Tuner2 atď číslo som ti dal ktoré som mal uložené zo škodateamu stránku nemá musel by si sa zodvihnúť a zavolať a nie čakať na nejaký E-shop a čakať kým ti ho niekto pošle a poštárka donesie rovno pred dvere Howk
stabík od pána Svozila tu má kopa ľudí všetci spokojný aj s jednaním aj so všetkým myslím že Vojtik , Tuner2 atď číslo som ti dal ktoré som mal uložené zo škodateamu stránku nemá musel by si sa zodvihnúť a zavolať a nie čakať na nejaký E-shop a čakať kým ti ho niekto pošle a poštárka donesie rovno pred dvere Howk
kto ma od p Svozila stabik?
čo ešte tento chlapik robi?
čo ešte tento chlapik robi?
-> gabo000000: nehovoriac o tom že pod touto témou je téma na stabíky a vyhľadávanie ked som napísal svozil vyhodilo 10 tém
-> Surík: a hej ale ...dobre..to je aj tak jedno..
-> gabo000000: ved môže volať -> bond007: ešte jedno Petr Svozil 608884326
-> Surík: nepytal sa na ohybanie ale na kvalitny stabilik..staci napisat svozil a cisielko a on ked che zavola si:))
-> gabo000000: čo stačí? )
-> bond007: tak ale to nie je podľa mňa ohnutie lebo dokurvíš matrosš
inak neviem prečo mu nezavoláš jednanie je vraj dobré pán Svozil tel.608 884 326
inak neviem prečo mu nezavoláš jednanie je vraj dobré pán Svozil tel.608 884 326
-> Surík: staci
-> Surík: a čo by som neohol nahrejem s autogenom a ohnem aj 50 ale toto ja nehladam!!!!
dávam prednosť jednoduchemu objednávaniu a rýchlemu jednaniu!
-> bond007: ja pochybujem že by si 18 pružinu ohol v zveráku
-> Surík: lepšie su prípravky ako len tak ohýnať vo zveráku podla oka
Odkial je ten Svozil ?
Odkial je ten Svozil ?
-> bond007: a čo je natom zlé keď je to ohnuté vo zveráku ?
inak o stránke neviem
inak o stránke neviem
pod kvalitou si predstavujem že sa to je urobene tak ako ma byť!!!
nechcem nič od žiadneho šmačara ktory to ohyna doma vo zveraku:-)))-> Surík: ma pan Svozil nieaku internetovu stranku?
nechcem nič od žiadneho šmačara ktory to ohyna doma vo zveraku:-)))-> Surík: ma pan Svozil nieaku internetovu stranku?
-> bond007: čo si predstavuješ pod kvalitou? inak Svozil
stabilizator na 100-136
Poradťe od koho silnejši stabilizator?
Rozhodujuca je kvalita!!!
Rozhodujuca je kvalita!!!