-> Petr Urban: Dobře, každá kravina dobrá a udělám to tenčí do tlustšího.
U S myslíš motor BMW? To by mě zajímalo…
Chápu a dosti jsem teď četl a študoval, 5 angle valve job, 3 angle, zakulacené sedlo. 85% - 90% průměru kanálu těsně pod sedlem, vyčnívající sedlo do spalováku atd.. to jsou věci které budu muset hold testovat a bez CFM stroje je to pak o tom dynu.
Až teda přijde na řadu finální výběr vačky zavolám, bude to nejlepší.
-> Václav Vašák: Jo tak, jsem to teda špatně pochopil.
Já zatím na kšeft nic nedělám, neříkám že by mě taková práce nebavila, ale jsem hold začátečník a nedokážu garantovat absolutně nic.
Vše otestuju u sebe, proto tady zmiňuji ten Most a plno dalších pouličních výtržností s tím motorem.
Až budu tušit co a jak, mohu tyhle věci dále nabídnout.
A naplkávat si nic nenechám, o motorech vím dost. Jen zatím ne tolik abych tady s jistotou řekl že z malorážky typu Škoda OHV dostanu 130ps. Nikdo učený z nebe nehapal.
Chci koupit vačku dimenzovanou na tento výkon a je mi vcelku fuk od koho, s nikým co to nabízí nejsem kámoš. Udělat sání a pak nám zbývá hlava a výfuk. Odladění bude špičkové.
Náledně je to o výdrži typu dimenzované ojky, nepraskající vahadla díky zdvihu, těsnění pod hlavou a zase plno dalších faktorů které s sebou nese praxe.
Mě tohle baví, už na střední jsem si portoval fichtla jelikož pro mě byl orgasmus mít celou dílnu vč. obráběcích strojů k dispozici, v 15. Furt musím něco tunit a vylepšovat.
Teď už mě sere že více píšu jak postupuji, to není můj styl.
Jakmile bude výsledek, hodím to sem a buď se můžete zasmát, nebo třeba i koukat.
-> MVM:
U tebe vím že zkušenosti máš, přeci jen sleduji virt téměř 15 let a všechny témata kde se řeší cokoliv sypacího mám přečtené a nebýt lidí jako ty tak sem nechodím. Doufám že někdy třeba v Brně na okruhu pokecáme a řekneš mi o tvé práci a hlavně zážitcích více. Mladý lidi by tohle měli vědět a dozví se to jen od lidí jako ty, nebo který zmiňuješ. Už u Čepka jsem se snažil rozjet téma freestyle a jaké to vše bylo. Obdivuji Českou motoristickou historii a doufám že k ní něco malilinko přispěju.
Jinak opět díky za koment, udržme tady tuhle diskuzi pro případně další co je to zajímá jako mě a může je to nakopnout správným směrem.
-> JuroSport: Nepřijde mi to nějak děsný, asi v tom nic extra nehledám. Ano, sleduji tu vyostřenost mezi členy, já bych tyto kauzy řešil na okruhu v Mostě. Postav auto, nasaď šoféra a přijeď. Jako v Japanu, čest svojí dílny je na času. Ovšem chápu že plno lidem to za to nestojí. Zase by byla sranda
![1](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/1.gif)