-> Jarda/felda 16.11.22 12:27:08: U nás to bylo asi 9,- Kč navíc. Jinak jsem se spletl, 52,- za DPD bylo u jiného dodavatele, u tohoto to bylo 82,- Kč.
V pondělí večer jsem objednal, v úterý odeslali a dnes v 10:00 jsem balíček měl.
Hlavně u nás to nikde neměli a tam dostupné všude.
Fakt si hodně rozmyslím, co ještě budu objednávat tady za draho...
Předloni jsem si objednával oblečení a boty v Polsku.
Nosím to a po dvou letech se na mikině ještě neudělaly ani pucky, narozdíl od nákupu tady. Volnočasové sako nosím někdy i na schůzky, bombra mi záviděl i tatér a lidem se ta bunda obecně dost líbí. Boty jsou spíše letní, ale drží furt. Kalhoty totéž. Za tu cenu bych to u nás nikdy nekoupil. Ale přijde mi, že mi to u nás i méně vydrželo. Za 4500,- jsem koupil dvoje kotníkové kecky (jedny fakt pěkné se zapínáním na kovový zip + tkaničky), dvoje kalhoty, volnočasové sako a bombra, který jde krásně nosit od jara až do tuhého podzimu, klidně i v létě, nosil jsem ho často i v zimě, nevím jak to, ale funguje a je příjemný i na skútru.
Skutečně nevím, co je to tady za klauni a ještě za ty ceny....
Ségra už jede hadry taky často tam. Softshelka na ťapání, která tady stojí 899,-, tak tam stojí 150,-.
Ikea, její známí si jeli vlastním vozem pro kuchyni do Polska, protože i s naftou a časem oproti Praze výrazně ušetřili...