skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lidl a jiné akční nabídky
prohledat
3619 příspěvků (zobrazeno 951 až 1000) od 06.12.2013 do 09.07.2025, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
-> Eidy: Pro mě to je pořád na hovno, někde tahat kabel 

-> Eidy: ERS50? :)))
-> Nwkt 03.11.22 20:45:32: tak zrovna pájku jsem kdysi sehnal nejetou předrevoluční a ta maká výborně. Jinou nechci.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: lepší je ta fotka, kde to drží za tu kovovou část 

-> Nwkt: Tohle je dobry
Co tam asi letuje na ty desce u HDD 

-> Nwkt 03.11.22 21:07:51: No predchozi generaci do elektriky ma tata a neda se s tim pajet...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jinak tahle by mohla fungovat líp, ale nevím nemám vyzkoušeno
www.lidl.cz/p/.../p100351 372
www.lidl.cz/p/.../p100351 372
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Já mám tuhle kvůli skladnosti, hroty koupený z Ali a funguje dobře, nemusím sebou tahat kabel z garáže
www.lidl.cz/p/.../p100345 328
www.lidl.cz/p/.../p100345 328
-> Nwkt 03.11.22 20:45:32: Fakt jo? Tata ma teda obyc pajku do elektriky a stoji za hovno... Videl jsem uz driv nejakou aku verzi a ta byla dost podobna ty elektricky...
-> Eidy: horkovzduska je dobrá a ta aku pájka super, Akorat na věci do auta
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Byl jsem u nás v Lidlu hned po otevření a neměli ani jeden kus. Tak jsem objednal online. Beztak jsem chtěl i horkovzdušku.
-> King: Jj, taky si rikam. 9 V je prej nejdebilnejsi mozna baterka, ktera existuje 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 03.11.22 20:10:59: Mam uz nejakej patek (teda v cervenym kabate, ale nejspis to samy) a dobry. Akorat se vyplati pri delsim nepouzivani vyndavat baterku, protoze to v supliku casem vycuca i alkalickou 9V baterku.
-> Matthes, záškodník z TechWebu 24.10.22 17:02:21: pečlivě zapájený spoj bude "vodivější" než těch pár bodíků 

Tak na prodejně to normálně vzali. Uvidíme jestli mi dají novou nebo mě pošlou do háje.
-> Jarda/felda: No pajenej spoj na vysoky proudy nemusi bejt spolehlivej... Hlavne pri poruchovym stavu spotrebice. Nebavim se o pajeni natvrdo, ale to zase narazi na to, o cem mluvis ty...
-> palinator 24.10.22 14:11:16: pájení se nepoporučuje kvuli lemplům co nemají výkonnou pájku a taví to tak dlouho až přehřejou/zabijou článek
jinak v pájeným spoji problém nejni

Dodělám rozvody a pojedu na prodejnu. Když to neklapne tak dám vědět. Hlavní kontakty jsou trochu vymackany hlavně teda na utahovaku. Ono to jakoby občas nešlo pustit. Teď to nejde ani kdyz zkusím zavrklat baterkou a hlavně když ji dám do nabíječky tak blikaji obe ledky. A baterka ani nereaguje na to bt tlacitko.
-> palinator: no tak jasně....
-> saskyn2: kdybys měl upadlej článek, prasklý body, tak mám v práci bodovačku na to, můžu ti to opravit.
-> saskyn2: kdybys měl upadlej článek, prasklý body, tak mám v práci bodovačku na to, můžu ti to opravit.
-> Pavel P..:
Mířím tím k tomu, že pájení se nedoporučuje. Spolehlivá oprava v domácích podmínkách je tudíž krajně problematická.
Mířím tím k tomu, že pájení se nedoporučuje. Spolehlivá oprava v domácích podmínkách je tudíž krajně problematická.
-> palinator: jasně že jsou... ale někdy ty body nedrží a článek se uklepe, zvlášť u takhle zvalchovaný baterky se neni čemu divit, ale spíš to vidim na hlavní kontakty.
-> Pavel P..: -> Nwkt:
Ty články nejsou bodovaný?
Ty články nejsou bodovaný?
-> Nwkt: -> vhml: -> Pavel P..: ok, díky, já nejdřív zkusím tu záruku, kdyby mi dali novou tak budu raději, pokud to neklapne tak ji určitě zkusím opravit

-> saskyn2: dá se na prodejně. Jinak někomu pomáhá odletovat bms z článků a priletovat zpět
-> saskyn2 23.10.22 18:53:13: ty osmicky odchází na slabej pritlak kontaktu mezi baterkou a strojem. Pak se to vyhreje a nema to kontakt vubec. Podklada se to kouskem buzirky aby to melo festovejsi kontakt a pojede to dal. Nebo na zkousku to zkus propojit krokodylkama jestli to je tím
-> saskyn2: nedávno jsem zachraňoval jednu zánovní baterku, byl studeňák na kontaktu na desce v baterce, flexa vynechávala a když jsem s ní zaklepal tak se rozběhla..... když ti jí nevezmou tak ji rozeber a zkus propájet kontakty a spojky na článkách
-> StepaNoFUN: ok díky 

-> saskyn2: Zkusil bych je. Odnyst na prodejnu.
-> StepaNoFUN: Tak ono to je takový pogumovaný či co a není to úplně tvrdý a odolný, já nemůžu za to že to dělaj z bláta. Občas jak s tím člověk někde štrejchne tak je to hned. Nevim jestli to teda vůbec zkoušet, ale stála 1600 a je teda kupovaná ted v únoru. Občas se poslední dobou stalo že utahovák vynechal, myslel jsem že je to utahovákem, ale očividně to je baterkou, přestal fungovat úplně a po výměně baterky za obyčejnou jede, tahle nejde už ani na nabíječce. Ještě mě napadlo se podívat do ní dovnitř, ale nechce se mi když je v záruce...
-> saskyn2: No ty woe tu okousal pes? Nebo byla v míchačce s štěrkem?
Když to reklamujete dá se zboží z eshopu donést na prodejnu? Nebo to musím někam posílat. Zdechla mi ta jejich 8Ah bt baterka. Nevydržela snad ani půl roku. Akorát teda nevím jestli mi to uznaj, je na ní vidět že byla trochu používaná

-> StepaNoFUN: Mám tu samou akorát v jiným obalu z číny za cca stejnou cenu a souhlas, baterky dokáže oživit 

Dneska jsem z auta vytáhnul baterku, kterou tam vozím asi 6 let jako booster. Klasická betarka od FIAMMu, kleště dodělaný. Připojil jsem na ní kompresor na 12V a po zapnutí nic... Napětí naprázdno 9,9V, v záteži (10-20A) 0,3V. Desulfatace na velký nabíječce skončila po vteřině. S tímhle po 3 hodinách kompresor vrčí. Sice nic moc, ale vrčí.
S centrálou to samý - malá beterka, po měsíci přijdu k centrále a startér nic. Velká nabíječka nic. Druhej den po připojení na tohle v režimu "oživení baterie" jsem to nastartoval.
BTW - kdyby někdo chtěl, tak (bez pošty - praha) ji dokážu objednat za cca 680,-
S centrálou to samý - malá beterka, po měsíci přijdu k centrále a startér nic. Velká nabíječka nic. Druhej den po připojení na tohle v režimu "oživení baterie" jsem to nastartoval.
BTW - kdyby někdo chtěl, tak (bez pošty - praha) ji dokážu objednat za cca 680,-
Kdysi se tady resily nabijecky...
V posledni dobe nedam dopustit na tuhle sracku... poradila si i s baterkama, se kterejma profi nabijecka za nesmysl ne (www.rucni-naradi.cz/telwi n-doctor-charge-50-auto-pu lsni-nabijecka?gclid=Cj0K. ..
Tvarily se jako total mrtvy, po par hodinach v rezimu oziveni baterie to fungovalo...
www.tipa.eu/cz/.../d-1906 36
V posledni dobe nedam dopustit na tuhle sracku... poradila si i s baterkama, se kterejma profi nabijecka za nesmysl ne (www.rucni-naradi.cz/telwi n-doctor-charge-50-auto-pu lsni-nabijecka?gclid=Cj0K. ..
Tvarily se jako total mrtvy, po par hodinach v rezimu oziveni baterie to fungovalo...
www.tipa.eu/cz/.../d-1906 36
-> U-Geen: taky jsem měl podobný problém stačila rozebrat vyfoukat a jede dál.
Já jsem letos vyhrál v tombole flexu Reikel 125mm (co jsem tenkrát hledal, tak je to z Tesca) a ziram, že zatím drží. Brousim s ni dratakama, za poslední dobu ca 8h, vždy minimálně hodinu v kuse (pak už mě brni ruce jako prase) a zatim drží. A to jsem ji moc šanci nedával 

-> Nwkt: A co asi leze z centrály? Tam to obdélníky nejsou. A centrály bez AVR nemáme...
-> vhml 17.10.22 10:21:39: podle mě bude chtít čistej sinus, taky kvůli topení mám ups se sinusem
-> StepaNoFUN 17.10.22 10:07:47: ve vypínači je elektronika která brání znovurozběhu při výpadku, ta bude reagovat na pokles napětí z centrály 

-> StepaNoFUN: Tak koukám že stojí ted 7ku, já ji kupoval koukám v 1/2020 za 6 350,00 Kč a nějaký den byla akce -20% takže za 5080Kč
teď sem přiobědnával 3ks baterky a našel jsem origo 5.0Ah za 2tis a kousek, chtěl jsem nějakou i větší třeba 8.0Ah ale za ní by byli 3ks těch 5.0Ah, ty pětky jsou paradoxně levnější i než slabší
teď sem přiobědnával 3ks baterky a našel jsem origo 5.0Ah za 2tis a kousek, chtěl jsem nějakou i větší třeba 8.0Ah ale za ní by byli 3ks těch 5.0Ah, ty pětky jsou paradoxně levnější i než slabší
-> StepaNoFUN: Já tu Milwaukee aku mám a je super, bez baterie nestalá myslim zas upně nesmysl tuším...Jinak klasiku do sítě 125ku mám 15let Narex a měnil jsem na ní akorát 2x kabel:)...ted už ji nepoužívám...
-> vhml: To schválně zkusím u tý flexy. Já mám 1kW invertorovku a na tu mi chodí všechno, co utáhne. Na svojí velký jsem to ještě nezkoušel. Ale je mi divný, že na tý jejich to nejde. Je to Pramac, což je dost značková centrála....
-> StepaNoFUN 17.10.22 10:07:47: me třeba na centrálu blbne vetrak kotle. Stačí připojit ještě 100W žárovku a běhá to normálně, jak se to má o co stabilizovat.
Kluci maj ted v praci novou Makitu. Nepochopil jsem proc, ale nefunguje jim na centralu. Asi je v ni nejaka elektronika a ta to proste nepusti. Na jinej typ centraly funguje, v siti taky. Muj Narex na jejich centralu bez problemu.
www.a-zstroj.sk/elektrick
e-uhlove-brusky/makita-956
5cvr-bruska-uhlova-125mm-1
400w takze ked si dneska skocim po toto v zlave, tak sa snad neodrbem 

-> darklord 16.10.22 22:37:21: už dlouhý leta nám funguje 150 narex
u 125 bych ted šel nejspíš do makity