skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lidl a jiné akční nabídky
prohledat
3606 příspěvků (zobrazeno 2801 až 2850) od 06.12.2013 do 12.06.2025, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
-> Milan 136: Škoda... docela bych ho do spotřebáků rád instaloval.
-> Jirik_Tuňák1983: :za ty love těžko čekat krevety .-)
-> Tuner#2 - zrušená registrace 16.01.15 08:49:24: Jo, těch velkejch.. sice jsem se na ně přímo nesoustředil, ale jak se na ně kolega ptal, všiml jsem si, že tam vyskládaný byly.
na O1 pod sedačku myslím nič nie je a asi by sa to ani nedalo kedže je to tam tak blbo riešené čo sa týka posuvu , originál sú to dva držiaky , jeden na samotný hasičák ktorý majú na OB. a druhý priamo na OII konzola pod sedačku , čo som montoval tak ešte viem že je konzola na SII pre manuál aj elektrické sedačky , ostatné autá som neskúmal
-> dragon_cb_cz: obavam se ze ne. A myslim, ze to ani neni realizovatelny vzhledem ke konstrukci sedadla a pojezdu
-> Milan 136: A pro O1 nic podobnýho není?
-> aDAm: nekde na ob jsem ho kdysi videl. Jinak jsem ho objednal v praci z boleslavi. Zadnej link neni a je to urceny primo pro octavii II pod sedadlo ridice
-> Jozka 16.01.15 07:43:49: Těch velkejch stanic za 1190,-?
-> Milan 136 16.01.15 06:38:05: To je hold o prioritách :-D
-> Nwkt 15.01.15 17:25:27: v Holýšově jich taky bylo cca 20 ( včera ráno )
-> Milan 136 16.01.15 06:38:05: tak jak sem odkazoval, na ten držák hasičáku
-> Nwkt 15.01.15 17:25:27: Byl si v blbým Lidlu, u plynárny (resp. u zimáku) jich (ještě v 8h
) měli přehršel..

-> aDAm: link na co?
-> suri: vim. Mam oba. Ale davat pres litr za origo hasicak se mi nechce :)
-> suri: vim. Mam oba. Ale davat pres litr za origo hasicak se mi nechce :)
-> m8rinek: Kušuj, mám jen dvě... a poslední dobou je stejně nemám kde zapojit 

-> Milan 136 15.01.15 19:49:31: můžeš link? taky sem si koupil ten hasičák pro strejčka, sice je malý a moc toho asi neuhasí, ale snad aspoň něco
taky jsem koupil nabiječku a sadu koberečků na pássovce

-> Tomaso435: No vidiš já mam Boschku za trojnásobek Lídlí... tak mi ale stačí jedna :D
-> m8rinek:
tojono... ale cena e docela nic moc... teda pro mě. Koupil sem si na aukru starou ruskou mrchu asi za 170kč 6V 12V s ampermetrem. tomu řikam nabiječka :)

-> Tomaso435: Dragon už totiž má...
-> Milan 136 15.01.15 19:49:31: Tam sú dva , toto na foto je aj originál český hasičák 1Z0... krásna robota
-> suri: držák objednán
tady maj asi 80 nabíječek a dle přeplněnýho regálu to asi ještě neubylo :D
tak nabijacky uz niesu ani v pn a vrbovom 

-> Milan 136 15.01.15 19:02:26: Hasičák treba takto :-)
-> Nwkt 15.01.15 17:25:27: Ta nebyla ani v Ro hned v 7 ráno...
Nabijecku jsem koupil a jeste ten hasicak.
Nabijecky jsem bral tri, jeste pro kolegy do prace :-D
Nabijecky jsem bral tri, jeste pro kolegy do prace :-D
-> Nwkt 15.01.15 17:25:27: ve slatině taky, tři prdele nabíječek ale ta velká už ani jedna.
Tak v Plzni jich je kopec, já chtěl ale tu startovací a tu neměli 

-> haso: skus PN a Vrbove tam este su
-> Jirik_Tuňák1983 15.01.15 11:24:07: mas snad blokovane stranky lidl.cz?
Máte někdo fotku jak vypadá, ať to nemusím hledat? Dyki. 

mne sa ušla jedna tá futuristická
a hneď sa otestovala ked otec vyšlahal baterku

Jestli v tý hrozný hromadě měli nějaký bezdisplejový, tak byly až někde vespod..

v TT uz nemali ziadne 

Tady meli jen ty novy, uz je doma :-)
V Lidlu bacha na nabíječku. S novejma displejovejma prodávaj zároveň i starší bezdisplejový.
to je v prdeli...v ponděli zas v lidlu finančně vykrvácím ;)
-> škodec: Divný, u mě (i u jiných) dobrý,, to k vám asi vozej už jednou reklamovaný kusy z ČR..

-> castrol:
-> škodec: co nenabijala ?

-> škodec: co nenabijala ?
-> škodec: molso po nej tuzi koli lcdcku ,ja mam domorobo
-> castrol: no tu nabijacku som kupoval a po 3tej reklamacii, som si vypytal peniaze 

-> MOLSO 08.01.15 22:40:58: ale aj u nas bude cul na nu akcia www.lidl.sk/sk/ponuka.htm
?action=sho...
-> CHIP 09.01.15 10:01:54: 600mA už není úplně slabá záležitost. Mám trafíčko 50mA na který mam napojený čtyři baterky najednou a i tak je suveréně udržuje někde kolem 13,5V
-> dragon_cb_cz: Tak to trafíčko dává max 600 mA .. to si myslím, že může být připojený bez zásahu dlouho ..
Jinak je jasný, že to je jen trafo .. žádná inteligence.
Jinak je jasný, že to je jen trafo .. žádná inteligence.
Bezdisplejovou nabíječku z LIDLu taktéž vlastním a zatím si nevzpomínám, že bych měl problém. A jak píše dragon_cb_cz , ta možnost zapojit to a vzpomenout si až po pár dnech je super 

-> CHIP: No jo, jenže trafíčko není moc inteligentní... já to mám (měl) doma, tak není problém na to jednou za týden mrknout, jestli se náhodou nevyresetovala - ale výpadky máme vzácně. Kdybych jí chtěl nechat někde v garáži kam půl zimy nepřijdu, tak by mě to asi štvalo, ale zatím taková potřeba nebyla.
-> dragon_cb_cz: ved prave preto so sebou ten multimeter taham aby som vedel ako je na tom 

-> dragon_cb_cz: Ta Lidl nabíječka vážně funguje jako udržovací. Musí se jen dávat pozor, při výpadku proudu přejde do standby režimu. Proto mám i trafíčko .. to dělá pořád to co má.
-> MOLSO: Ono je stejně dobré ho tam táhnout, ale jo, pro orientační představu o průběhu nabíjení asi fajn... Já ale hlavně na LIDL nabíječce oceňuju tu udržovací funkci - že to můžu zapojit a přijít k tomu třeba až za týden... za ty peníze není co řešit, udržovací trafíčko nestojí o moc míň. Spíš teď po přestěhování už nemám svůj koutek kde bych to mohl mít trvale připojené :/