skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lidl a jiné akční nabídky
prohledat
3566 příspěvků (zobrazeno 2851 až 2900) od 06.12.2013 do 23.05.2025, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
tak mi včera odešel vysavač z našeho oblíbeného Lidlu Parkside PNTS 1400 C1 přesně po roce používání
dostal jsem ho loni na vánoce. Využíván občas. Rozhodně ne denně.

Tak dneska měly vitriny na modely, na který jsem čekal pul roku, a jelikoz je týden před výplatou tak budu další pul rok čekat
-> Luky: Nemaj, protoze je utraci za picoviny prave :)
-> Luky: klasika. Zacina akce:-D kdyz tam nahodou jedu na 7 pro svacinu tak pekne pockam v aute az se vsichni naserou dovnitr a pak tam v klidu jdu a prijdu k prazdny pokladne:-D
Tak jsem si dneska v 7 šel koupit do Lidlu snídani. To jsem čuměl na tu davovou psychózu, asi bylo něco v akci... Fronta před krámem než otevřeli tak 50-70 lidí
Neskutečný. Pak že lidi nemají peníze...

-> Jarda/felda: budeš se divit, ale kompresorem s podobnýma vlastnostma jsem nastříkal celý auto a myslím, že výsledek nevypadá špatně 

-> T 10.12.14 20:32:28: na nafoukání gum a semtam něco vyfoukat to bude dobrý ale na stříkání určitě ne 

kompresory.heureka.cz/sch
eppach-hc-24
má někdo zkušenost ?
koukám po něčem do garáže na nějaký to nafoukání kol, něco vyfoukat a eventuelně něco málo stříknout by asi taky nevadilo......mají ho teď u nás za 2300,-, tak že bych něco nadělil pod stromeček
má někdo zkušenost ?
koukám po něčem do garáže na nějaký to nafoukání kol, něco vyfoukat a eventuelně něco málo stříknout by asi taky nevadilo......mají ho teď u nás za 2300,-, tak že bych něco nadělil pod stromeček

-> castrol: bojím se, že takhle motor dlouho nevydrží...
Až náhradní sáček seženu, dám tip i ostatním
Až náhradní sáček seženu, dám tip i ostatním
a co totok ?www.vrecko.sk/do-vysavaca
/.../parkside.xhtml
-> radekp: nekde jsem četl že pasuji nejaké sáčky od vysavače einhel z baumaxu ale nevím..
-> radekp 05.12.14 07:37:37: To je jeden z důvodů, proč jsem chtěl raději vysavač, kde budou dostupné sáčky. Zkus změřit nátrubek kam se pytel dává a zkus něco od Karchera. Ten má pytliků docela dost typů.
-> radekp: sacok nepoužívame ,všetko vysavam do nadoby
-> Tuner#2: -> castrol: vysavač mám taky, řešil už někdo náhradní sáček? Lidl nevede, pasuje do něj nějaký univerzální?
Jediné, co mi na něm vadí je dost měká hadice, myslím že je to nejslabší článek, ale třeba překvapí. Otec má všechno nářadí FESTOOL, takže vysavač za 30 a hadici pravidělně obtáčím elektrikářskou páskou.
Jediné, co mi na něm vadí je dost měká hadice, myslím že je to nejslabší článek, ale třeba překvapí. Otec má všechno nářadí FESTOOL, takže vysavač za 30 a hadici pravidělně obtáčím elektrikářskou páskou.
Taky mám 3 sady klíčů (jedna pro kámoše), akorát nejsou v tom plechovym kufříku kterej slibovali v katalogu, ale za ty peníze to nevadí.
-> Tomaso435 04.12.14 18:10:21: nasrat...počkám až zase budou
Já tam byl v pul 7 večer a kupodivu jsem koupil poslední a dokonce vystrachal i ty nejtovaci kleště ....
-> Kuladmin 03.12.14 20:31:19: Používám už nějaký ten pátek, min. týden jsem řezal konzole na sedačku asi třetí pokus o výpalek.
-> Koblet 03.12.14 21:22:49: Fotka je z mé garáže viz. karta auta
Jinak jsem chtěl taky klíče a taky bohužel nemám, žena tam byla v 9 a nic...

-> Koblet 03.12.14 21:22:49: Fotka je z mé garáže viz. karta auta

Jinak jsem chtěl taky klíče a taky bohužel nemám, žena tam byla v 9 a nic...
-> aDAm: za 550 s poštou ti jedny pustím

-> ozzman1000: a jo ,ale kam chodim ja maju zasobu
-> castrol:
nechcem ťa plašiť ale tá akcia u nás platí od dnes
nechcem ťa plašiť ale tá akcia u nás platí od dnes

shit, já pro ty klíče šel až kolem oběda a nic, pusto prázdno :( obešel sem oba co tu v okoli máme :(
-> Jirik_Tuňák1983: tak jsem vzal ten vysavač z lidlu .. 49,99euro .. za ty peníze neřeším, 3 roky záruka .. a taky flexu s regulací 24,99euro 1200w myslím ..
-> Tomaso435 04.12.14 14:33:26: koncom týždňa je ta akcia u nás tak mi niečo nechaj 

-> vhml 04.12.14 15:19:09: Taky to vidíš jako dobrou variantu, že?
-> Jirik_Tuňák1983 04.12.14 14:28:53: kolega taky tak dlouho vybíral vysavač do baráku až koupil stavební karcher. Asi za 2500
vysavace.heureka.cz/karch er-mv3-premium
vysavace.heureka.cz/karch er-mv3-premium
-> Zeke-ten šestý: jono... vyčisitl sem jim pultik :-D
-> Tomaso435: lidl? :D
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček 03.12.14 20:17:58: Kolik má stát? Není lepší koupit nějakej základ od Kärcheru? My jsme koupili před lety obyčejnej Kärcher WD 3200.
vysavace.heureka.cz/karch er-wd-3_200
A zvládlo to s původním filtrem celou stavbu, včetně bordelu na půdě po odklizení betonu a škváry, dále pak bordelu po broušení SDK co nevzal smeták. Používám ho stále na vyluxování zbyku studeného popela z kamen co se nenametlo na lopatku a po zednických pracech furt.
Nadřel se strašně. Máme mimochodem dva, druhej má ségra.
vysavace.heureka.cz/karch er-wd-3_200
A zvládlo to s původním filtrem celou stavbu, včetně bordelu na půdě po odklizení betonu a škváry, dále pak bordelu po broušení SDK co nevzal smeták. Používám ho stále na vyluxování zbyku studeného popela z kamen co se nenametlo na lopatku a po zednických pracech furt.
Nadřel se strašně. Máme mimochodem dva, druhej má ségra.
Já bych spíš potřeboval aby tam ještě měli zakrývycí plachty. Jak teď tak pěkně napršelo a zmrzlo, tak jsem ji ráno při sunádání z auta celou roztrhal, jak byla přimrzlá 

-> Jarda/felda 04.12.14 12:23:31: já je mám. Ale byl jsem tam v 7 a měli 4 sady...
-> Jarda/felda: fajn dám si okružní jízdu.... za chvili vyrážím
-> Tomaso435 04.12.14 12:27:20: záleží na lidlu, já byl v budějcích v obou dvou lidlech co tam jsou a ani jeden neměl 

-> Jarda/felda: aha..má smysl tam ještě jezdit teda? :D
koupil někdo z vás ty ráčnový klíče ? já se dostal do lidlu až v 9 a to už byli vyprodaný 

-> Tuner#2: Ze kterého letáku jsi tu fotku vytáhl? Takhle vypadala naposledy moje dílna po kolaudaci..... a pak se začala používat 

-> Tuner#2: Jenže ty to nemáš v dílně ale v obývacím prostoru
, ale i tam je potřeba občas uklízet (i když tvé až sterilní prostředí..... kdo ví
). Opovaž se vůbec používat tu brusku a svěrák - jen koukat!! jen koukat a vystavovat 

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: do garaze/dielne naprosto idealne
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: máme ho ve skladu...dneska jsem s nim vysával 50m2 betonový podlahy a předtim asi 10x dvojnásobnou plochu... a jede v pohodě, ale má to chatrný kolečka, blbou tu žehličku s kterou jezdíš po zemi a rychle se zasírá filtr pokud vysáváš prach z betonu apod... ale jinak funguje dobře.
má někdo vysavač z lidlu? vyplatí se, je to ok na vysávani bordelu v dilne, auta atd ?
www.lidl.sk/catalogmedia/ .../100131_12_f.jpg
www.lidl.sk/catalogmedia/ .../100131_12_f.jpg
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 28.11.14 01:17:45: to už nepamatuju ale asi do ní pujdu ;)
-> aDAm: A navíc stojí myslím o dost méně.
btw budou zase ploché račnové klíče a tentokráte vypadají jinak: www.lidl.cz/cs/nabidka.ht
m?action=sho...
+ mimojiné zase další nářadí, jako gola kufřík horní frézka atd.
+ mimojiné zase další nářadí, jako gola kufřík horní frézka atd.
-> Tomaso435:

-> Tomaso435:

vona je zas v lídlu ňáká akce jo? .. že se tam cpou lidi hlava nehlava, auto neauto
-> Jarda/felda 26.11.14 23:45:27: NJ, ale pidi 1:72...
od pátku maji mít v penny balení 3 modelů abrex za 150,-