skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lidl a jiné akční nabídky
prohledat
3619 příspěvků (zobrazeno 2751 až 2800) od 06.12.2013 do 09.07.2025, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
-> Luky: na chlup stejny, jenom menej "leve" a "prave" provedeni :)
-> Jirik_Tuňák1983: prodejny jsou koncepčně všude stejný, ne? Teda já to taky neměl rád ale zjistil jsem ze první dojem byl špatnej a teď tam nakupuji rád
-> Jirik_Tuňák1983: koncepcne cim? me Lidl prijde z obdobnych retezcu jako nejprijemnejsi prodejna, treba proti Penny, COOPu
-> Bucin 23.01.15 21:02:21: Je to prostě koncepčně odpudivá prodejna. Alespoň v Plzni ano.
-> Klubko_: Náhodou já si teď tu nabíječku taky konečně koupil a můžu vyhodit takovou archaickou plechovou s trafem co hučí, má jen tři diody indikující stav a něco v ní chrastí tak jsem se rozhoupal a koupil hezčí a novější.
-> Jirik_Tuňák1983: že se tam necítíš dobře
-> Jirik_Tuňák1983: Svrbí tě peněženka?
-> U-Geen 21.01.15 15:34:48: Já jsem se tam chystal pro tepláky na doma, ale nějak nebyl čas. Možná taky chuť, necítím se v tom krámu nějak dobře.
-> Jirik_Tuňák1983: no, to se asi nepodari, asi i diky Virtu :-)
Kdyby Lídl odešel z ČR stejně jako Julius Meinl, Interspar atd., tak se polovině Virtu zhroutí svět. 

nojo, po nabíječkách byl hlad, tak nechali vyrobit víc a on už se trh nasytil 

-> Nwkt: tady RO stohy všeho i momenťáky tam 2 byly, jen u vrtáků se coural jeden pavouk 

Prt, prt a prt
ale malejch nabíječek ještě stoh 

keby niekto narazil na tie vrtaky tak kupte aj mne unas naokolo nemaju nic
-> Vojťas: pry pobliz Brna. Tady neni chlapecku ani kousek 

Tak Kuřim taky ani ťuk, zato mabijecek vsude mraky, si ji snad koupim :-D
Já dneska navečer sháněl ty stromečkový, a ani prd, uvidím zítra poblíž Brna, tam by to být mohlo 

-> Tuner#2:
já tam v 7 ráno bojoval s hejnem seniorů

já tam v 7 ráno bojoval s hejnem seniorů

-> Bucin 19.01.15 20:56:46: obzvlášť s dotazem na nějaké vrtáky, které neměla v popisu nákupu 

-> Čokin: byly naházený v koši s dalšíma různýma typama a dost jsem v tom hrabal, abych našel dvoje
-> Tuner#2: rušit ženu u TV to zní jako sebevražda 

-> Bucin 19.01.15 20:41:45: Kupovala žena, takže netuším a předpokládám, že se jí ani nemá cenu ptát a rušit jí u TV 

-> Tuner#2: byly tam ty stupňováky ? zítra se pro jedu sadičku chci zastavit
-> dragon_cb_cz 19.01.15 19:02:28: ty stupňovity. Ale chtěl bych to vidět. Kdo ví, jestli by se s tím dal vrtat ocelovej plech. Zítra zkusím ještě 3. Lidl v Ol.
Možná i tyhlewww.lidl.cz/catalogmedia/ .../102852_07_f.jpg pokud jsou do dřeva a dá se s tím rovnou vyvrtat i zahlouvení pro vrut.
Možná i tyhlewww.lidl.cz/catalogmedia/ .../102852_07_f.jpg pokud jsou do dřeva a dá se s tím rovnou vyvrtat i zahlouvení pro vrut.
-> Milan 136: To mě neříkej, chystám se zítra na ty vrtáky aspoň 3 sady.
-> Tuner#2: taky jsem ji vzal. A rovnou otestoval. Funguje stejně jako mnohonásobně dražší v práci.
A ještě ty stromečkový vrtáky. Bral jsem ještě pro kolegu a to byly snad jediný dvoje co jsem tam vyhrabal...
A ještě ty stromečkový vrtáky. Bral jsem ještě pro kolegu a to byly snad jediný dvoje co jsem tam vyhrabal...
-> Nwkt: -> Tuner#2: cajk? Mě se zdá, že termostat je nastavený dost benevolentně - se stejným nastavením je někdy teplota nedostatečná a někdy příliš. Tím pádem pořád seřizuju a nejsem spokojený. Ale použil jsem jí tak 5x, třeba je to jen zvyk, dřív jsem dělal jen s trafopájkou.
-> Qatro: Celý odpoledne si hraju s dneska koupenou aku vrtačkou a je v pohodě, nebál bych se toho.
-> U-Geen 19.01.15 19:06:07: ja byl u nás cca v půl osmé a ty stupňovité už v hajzlu :( chtěl jsem se ještě stavit po cestě z prahy a kokot sem přejel sjezd z dálnice takže zas nic ;)
-> Tuner#2: Tu už mám rok a cajk
Já dneska pořídil tu pájku, uvidíme co to předvede.
-> Klubko_: jj u nas taky ne... pravda, byl jsem tam az odpolko... teda krom stupnovitejch tam byly vsechny, ale ty me nezajimaly :)
-> Klubko_: Vrtáků jsem tam ráno viděl všelijakejch plno, který tě zajímaj?
-> dragon_cb_cz: v OL taky. I s displayem. Ale vrtáky aniprt.
-> dragon_cb_cz: A ty se divíš když je xkrát do roka, tak jí každej už má, kdyby byly ty vinrány, třeba 4x do roka, a aspon 50ks na prodejnu, to by byla jiná ....
Dneska jsem si byl pro svačinu v lidlu na Budějovickej a nabíječek pořád tři pr....
já dnes pojedu pro stupňovity vrtáky.
U nás nabíječek tři půlky ale pro ty jsem nešel.. Chtěl jsem štětce a ani jeden 

-> Klubko_: jo
nám ve skladu jede vysavaš už přes rok... a zartim v pohodě a že ho teda neřetříme.
jojo dam to na reklamaci, ale potřeboval bych novej kus, tady často vrací peníze ..
trochu zasmrděl jak spálenina, vypnul se sám a šlus ..
trochu zasmrděl jak spálenina, vypnul se sám a šlus ..
Taky zatím vysavač rok v pohodě funguje...a že dostává na prdel)
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: tak reklamace...
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: jak to ,ja ho nesetrim a vysavam jak vodu tak spony a kade co a zatial odolava
dnes umřel vysavač z lidlu, kurde nějak rychle .. po měsíci 

-> suri: ok, kouknu na to. Děkuju za informace :-)
-> suri 17.01.15 08:42:32: ale rátaj že felicia tam má málo miesta a posuv sedačky