to mi neco pripomina, ale cerpadlo jsem menil jen jednou, nevyrobili to v rusku a nenasadili sem jako pomstu
Nova skodovka, ktera ma najeto pouhych 120tis. preci musi byt jako nova a ne se takto sypat, jak vyrobky z BAZu :)

to mi neco pripomina, ale cerpadlo jsem menil jen jednou, nevyrobili to v rusku a nenasadili sem jako pomstu

a sání bude ze sprinta co má 27,6 :)
..no fabie má čtvercovou přírubu, tady to je furt stejného ražení jako fa :) což je velké plus :D

, tak sla paka do nebes a nebrzdilo to, ale to asi nebude pripad octavky, pokud tam teda nema nejkou repliku, ja si nakonec normalni - bovdenovej lanovod vymontoval ve francii
Včera přijel a furt tam roštoval pákou, že to jde nějak lehce a nakonec zjistil, že mu brzdí jen jedno kolo. Už to prej bude muset fakt odstavit do garáže a pustit se do toho jak říká už asi dva roky
(nestíhá) a udělat urgentně pomocnej spojkovej válec, páč mu asi už chčije do převodovky a sem tam říká cítil i spálenou kapalinu a občas musí 2x vyšlapávat. Teď min. sobotu jeli do Brna a chytli zrovna tu dvouhodinovku na dálnici, takže měl z toho popojíždění nervy. A víš jak to pak chodí, shodí se to a rovnou se preventivně udělá i spojka nebo spojka + setrvák. Jednou mu to zahlásilo nízkou hladinu brzdovky, ale té tam byl v klidu při stání ještě dostatek.

Pokud ti dělá dobře, když se tady biješ do prsou, že je ti u prdele co kam VW dával, tak nevim, co tu řešíš.

, o VW nevím zhola nic a vůči dotazu to nehraje žádnou roli. 81 kW byla asi v té kombíkové služební O jedničce, se kterou jsem byl před 14ti lety v Německu a tak si to pletu.