Na O1 combi 1.9 TDI, podotýkám předokolce, máme červené strongflexy na podvozku všechny, co se vyrábí, už asi šest nebo sedm let... nájezd km nedokážu takto říct, zanedbatelný nebude. Auto celoročně jezdí i celoročně parkuje na ulici... pohledově jsou stále jako nové; nikde žádná vůle, prasklina, nic. Vrzání, na které si často lidi stěžují, se ani po letech neprojevuje; je potřeba při lisování mít vše důkladně očištěno/odrezeno a nešetřit přiloženou vazelínou. Jinak je celý podvozek série, originální díly. Co se týká vlastností/přínosu, jsem v rámci možností spokojený
(takto to píšu záměrně, protože koncepce podvozku O1 se všemi negativy je daná a vysloveně zázraky od toho samozřejmě také nelze očekávat) a negativní zpětná vazba nepřišla ani od panimámy (posuzující z pozice spolujezdce i řidiče) a nepřichází ani od potomstva... Ale o subjektivních vjemech se nemá cenu bavit, to si musí každý zkusit; každý má vnímání a představy jinde. Každopádně já investice/práce nelituji, příště bych do toho šel - už bez rozmyslu - zas a na v prvním příspěvku zmiňované ostřejší jezdění bych je (bez záruky

, ať mě pak nikdo nekamenuje, když mu to vyhovovat nebude) každopádně doporučil.
Naopak je nemohu doporučit na zavěšení/uložení agregátu a reakci - tam pouze novou originální pryž - ale to je jiný příběh a má to i svou logiku. To jen tak na okraj, když už jsem se tu rozepsal o nějakých zkušenostech...