-> Bukaj 17.01.20 18:19:28: no, v lade ma ted vetsinovej kapital renault
diferaky drzi, kdyz jsou dobre nastaveny, dokonce to fugovalo, ikdyz jsem je nastavil ja, jen na magnetu bylo trochu vic sponek :) (vlastne jsem znicil jedinej diferak a to, kdyz jsem v nem prisel o olej. No a v poloosach neni problem, jedinej problem, ze jsem ji vzdycky pretizil a pak se k tomu jeste hrubeji choval a ohnul jsem napravu a pak poloosa byla namahana ohybove a ulitla, nerikam, ze clovek nemuze narazit na vadou poloosu, je to ruske :), ale co jsem dal ta vyklopna loziska, tak jsem poloosu neudelal, poloosa je hruby vykovek opracovany pouze v mistech, kde to je potreba, moc to nesvedci tomu, kdyz clovek nandava gufero, ja ji alespon obrousil smirkem, abych hned neutrhl brit, treba samurai ma poloosy obrobene uplne cele. Poloosy jsou robustnejsi, ale to, ze nejsou obrobene, tak to muze byt nachylnejsi na vznik trhliny.
Hele, kdyby jsi chtel fakt nivu, tak jak Te znam, tak bych Ti urcite doporucil 1.6 (co jsem mel v ruce dily z 80.let, tak byly o dost kvalitnejsi, nez neco z prelomu tisicileti), ale sehnat neshnilou bude temer nemozne
Ono se staci podivat na ofiko stranky
www.lada.ru/ prijde mi to neco mezi dacii a hnujdajem, takze se mi to moc nelibi :)
-> saskyn2 17.01.20 18:14:28: kdyz bych si mel vybrat nivu, tak jednoznacne tuto:
www.lada.ru/cars/.../pric
es.html jen uz jsem prosvihl normalni intros a ted tam bude ten hnus novej, teda zastaralej, to lepsi ten co tam byl doted, ten se mi libil a i k tomu autu se vic hodi