Tak CHPA po výměně svíček jede. Origo tam byly BOSCHe, teď NGK. Dělal jsem si značky, tak jsem trochu laboroval. V originále jsou skutečně všechny svíčky ve stejné pozici - kostřícím obloučkem k výfukovým ventilům. Nové svíčky se mi do stejné pozice dostat nepodařilo. 3 válce maj cca -30° (furt v normě) 4. válec je téměř přesně. Dělal jsem to malým momenťákem Proteco, kdoví jak je přesnej, ale aby se dosáhlo správné pozice, muselo by to být mnohem víc než 22 Nm. Ty nové NGK jsou řezané taky všechny stejně, jen mi přišlo že měděné podložky nejsou tak prezicní, jako u původních.
-> Milan 136: čo ja viem , inak mechatronika musí ísť dole pri výmene tých piestikov spojky , samozrejme hliníkové skrutky to nie vždy dajú a jedna sa vrtala
-> Nwkt 05.12.18 11:20:16: zkus. Jak do toho chces poslat signal zpatecky? Pres nejakej prevodnik? Tyhle jednotky casto funguji az po vymazani zavady a nesmi tam byt zadna chyba.
-> saskyn2: eshop , dať držiak a trošku poladiť káble a druhý prepojovací tak je to aj do Octavie -> Nwkt: na eshope , nemá kaslík , bolo to v priehradke spolujazdca , po x rokoch čo to mám som to začal používať