-> Tomaso435 04.02.18 11:29:03: ten filtr jsem ted mel venku a byl cistej - tvrdil mi, ze ho daval a asi nelhal, ale prolival jsem to benzinem a tekl cernej, ted jsem tam vratil ten olej, co tam byl a zkusim dat novej, precijen ho tam bylo min. o decku min, ale ze by to nenapsalo malo oleje, kdyz to pise jeho teplotu
jj, dyztak se ho zeptej i na system, nejen znacku a kdo mu to montoval, ja bych to klidne nechal namontovat i par set km od baraku, by se to asi vyplatilo :) diky
-> M@rtin 04.02.18 12:57:27: a nezeptal by jsi se taky, co tam ma? prosim...
-> Domajz: -> dragon_cb_cz: a dalsi LPG odpurci, vim, ze s tim muze byt dost velky problem, ale je spousta lidi kterym to funguje, problem je v tom, ze tomu montaznici malo rozumi a montuji to s nejistym vysledkem, tak bud namontovat osvedcenou konfiguraci a nebo od nekoho, kdo tomu fakt rozumi a precijen to je skodovka (VW) a ne neco exotickeho, kde bych se bal jeste o dost vic, ale jak lze zprasit obycejnou zastavbu do fabie 1.4mpi u predvedl jeden inzenyr, tvrdi ze ma obor spalovaci motory, ale pry ma vojenskou skolu a byl paragan :), takze z toho strach mam, ne ze ne...
-> Domajz 04.02.18 12:29:39: no proto ji nikdo nechtel :), prodaval ji puvodne na 18 kolech, za trochu jinou cenu, nakonec mi je nabizel za 7, pak i za sest a vykulil oci, kdyz jsem mu rekl, ze dam radeji patnactky :), no kolem klik to je hnus (doufam, ze to od toho nebude poskrabane), ty plasty ala scout dejme tomu, ale ten predni spoiler :/ je tak slusne vysoka a takova zhovadilost, ono to v zrcatku vypada trochu jako RS narazak, ale proc to musi byt lakovane dohromady :/
Haldex vypise toto, kdyz to hodne trapim...