-> Karel.: Tak se smiř s tím, že nezáleží na tom kolik let si v oboru, nebo co umíš, pravdu má jen jeden všeználek a samozvaný mistr všech oborů. Já taky dělám auta, neříkám že se vše vždy povede na 100% ale jezděj sem třeba lidi na různou elektroniku až z Moravy, tak to snad není až tak hrozný, ale už jsem se smířil s tím, že vedle mistra všech oborů jsem prostý nýmand který o autech ví kulový a jsem vůbec rád, že vím kde nastartovat. To že mi denně projdou rukama průměrně 3 auta(tj. to co měl mistr všeználek pomalu za celý život) nic neznamená. Jo a ještě blbě sedím(všeználkovi to poradil nějaký echt závodník. Co na tom že podle instruktážního videa co na něj hodil link všeználek sedím dobře, fuhrer rozhodl a odpor nemá cenu), nevím kde mám sedačku(holt zmačknu čudlík s číslem 1 a nepotřebuju si k tomu poměřovat že mi tam zbývají ještě 4cm) jo a taky mám špatný názor na design, ten totiž taky určuje všeználek. Prostě všechno špatně.
Zajímavé je, že když kupuju nějaký auto, tak se na to na rozdíl od všeználka a samozvaného mistra oboru nemusím ptát ostatních.
-> StepaNoFUN 19.09.17 21:29:32: Ok, díky.
-> palinator 19.09.17 21:52:39: A tak jasný, jsme lidi, každý dělá něco trochu jinak, to je život a není na tom nic špatného. Na druhou stranu já vesměs uznávám pracovní postupy výrobce, každý si postupem času podle zkušeností nějaké postupy nějak upraví. Ale jo, máš pravdu, mě může třeba šlenout když slyším jak někdo leje do dsg převodovky neorigo olej od oka a neřeší teplotu a podobně