Prosimtě brzdi..

A vem si raději nějakou obuv bez tkaniček

old face sviti jeste o trochu min, ta ma taky jen 17,5 v obou autech mam night breakery

Myslím tím vylévání dveří, dutin, prahů hektolitrama rezistinu, vyjetého oleje, trávení víkendů na chalupě se štětkou upatlanou od tlumexu, jezdit pak s autem smrdícím dalších 5 let jak ropnej vrt kříženej s prochcaným kobercem, to taky není pro každého (manželka, děti). Dnes je jiná doba, lidi přes týden makají a o víkendu si chtějí orazit a ne něco nadstandardně nestandardně udržovat. Nehledě na to, že to co je vidět (lemy, dvéře), je to nejmenší zlo, bůhví co je pod tím.

To je zajisté vyjjímka, určitě to byla nějaká páteční produkce v kombuinaci s neošetřeným lakem po nehodě a utopením v rybníce

Normálně mám slzy v očích, jak si pobavil, díky

Jo a O2 mám stočenou, Milan mě poslal výpis z jiného auta a jen změnil VIN... 

nebo plastovou lištu u kufru kterou má snad každý prasklý, o inteligentně vyřešené elektrice k zadnímu kufru raději ani nemluvím. A co se týká kvality pozinku tak bohužel 3C/CC se třeba s B5/B5.5 nedá srovnat. Aby si mohl tuner pohonit(snad jen ego) tak moje 3C mi už taky začíná pěkně hnít kolem jednoho uchycení hagusu. Bohužel B5 byla na tohle výjjmečné auto na kterém se holt nešetřilo, si pamatuju jak jsem měl na zahradě bouranou kapotu a používal jí na nějaké zakrývání, na kapotě byl oloupaný lak a po pěti letech co šla do šrotu na tom byl krásný zinek. Zatím co vedle jsem měl kapotu z leona(2003) a ta měla asi po půl roce lišku jaksvin.