-> Jirik_Tuňák1983: V tom je právě ten problém, četl... dvěře se otevřely tak možná jednomu člověku, který je dement a neumí použít tlačítko na automatické uzamykání. Nebo to byla chyba myčky. Už tady chybí jen topic o tom, jak myčka zdemoluje půlku auta, utrhá zrcátka, orve lak na plech...

A převodovka řadí tak, že by jí to mohly závidět i vozy vyšší střední třídy, jestli to někomu řadí blbě, tak je tam buď něco špatně, zanedbaný servis, vada nebo je dotyčný prostě idiot, všechno z toho je řešitelné. Takže četl jsem to, je fakt argument. Když už jsi tedy o tom něco četl, tak by jsi mohl vědět, jak ta převodovka funguje...
Ne, já žádné svrbění nemám, ale stačí si přečíst tvoje komentáře tady a jak všude cpeš volvo nebo právě tu 500-ku. Což jsou podle Tebe dvě nejlepší auta na zemi. Jestli je to ošklivé nebo ne, je celkem irelevantní, protože je to čistě subjektivní a zrovna pokud vybírá auto pro ženskou, tak co se líbí tobě, nemusí se líbit ženské. Já jsem uváděl tu 1007 jen jako další variantu, a zatracovat to jen proto, že s tím nemám žádnou zkušenost jen jsem si něco přečetl, to je fakt rada nad zlato.
Kromě toho tazatel nepíše, jestli je nebo není to první auto pro danou ženskou, případně první auto s automatem. Pokuď ano, tak než se s tím sžije nějakou dobu potrvá a utrží to spoustu šrámů, což by mi teda u auta za 200+ bylo docela líto. Čili na zkušenou auto kolem 100 úplně ideální.