skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavá auta nejen z ulic
prohledat
6709 příspěvků (zobrazeno 851 až 900) od 19.05.2010 do 19.07.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
Kdysi jsem udělal návod, jak na to 

-> Pavel P@nkáč: to zas nevyjde, ctecka je moc blizko u zavory.
Ale tak kdyz jsme u toho, nepodjede ten lotus tu zavoru jako tahle F40?
Ale tak kdyz jsme u toho, nepodjede ten lotus tu zavoru jako tahle F40?

-> Tomaso435: a co couvat? :)
-> Jozka: tak varianta 1 je taková ta selfí chňapka, kterou si skrze druhé okénko podáš z automatu na partkování kartičku a opačně :D varianta 2 je varianta MR BEAN, kdy je nutno si počkat na vhodného protivníka tříkolku reliant regal a hned jak on nechá zvednout závoru tak se rozjet a prostě ho vytlačit 

-> dragon_cb_cz: tak to cumim 

-> dragon_cb_cz: Pěkný.. jinak na to existuje manipulátor, aby se dosáhlo, patrně US Patent a teleskopickej ! Když jsem to před lety viděl, mohl jsem se potrhat smíchy
.

-> Pavell: Mám slíbenou projížďku, majitel s tím stejně z garáže nemůže sám vyjet, protože díky pravostranýmu řízení nedosáhne s kartou ke čtečce aby ho to pustilo ven a oběhnout to snad nestihne nebo co 

-> dragon_cb_cz: nádhera

na Letný.... Ford Police Interceptor, vepředu to mělo i ten bourací rám....
Všechny 3 patří jedný rodince, která se vrátila porodit potomky.
-> Tuner#2 - zrušená registrace 28.05.16 20:33:48: ještě bych tomu pro kompletnost zavařil diferák 

-> Tuner#2: když vidím to PŘED tak o to bych si ani kolo neopřel
Ale dá se to docela vyšvihnout...

-> Luky 28.05.16 09:49:20: Klasická přestavba od Nakai Sana 

-> Jumbo 27.05.16 14:12:16: Tak karavan za tříkolkou jsem viděl prvně. Ono to brzdí a zatáčí špatně samo o sobě, tohle musí být mazec.
-> Tuner#2: Vozidlo kategorie B (helma nepovinná) s karavanem, co na tom? 

No a tohle pár týdnů zpět - docela mazec 

-> Tuner#2: jasné 

-> OndraKrupi 25.05.16 16:48:38: Jo to jsem zahlédnul na FB, ale to nic nemění na tom co píšu 

-> Jumbo 25.05.16 15:30:48: Pokud by to bylo na Pontiacu apod., tak by to šlo poznat na první pohled. Tohle je origo testarossa. 

-> Tuner#2: A není to jenom nějaký "kit car", na Ferrari mi to moc nesedí...
-> Tuner#2: Ještě že jsou dneska ty televize tak placatý..
Včera u nás zajímavej transportér (CZ RZ) - asi nikdo odtud nejspíš..

Včera u nás zajímavej transportér (CZ RZ) - asi nikdo odtud nejspíš..

-> m8rinek: nevím. Dvě? 

-> Luky: Kolik 911 v Martini desingu po ČR asi jezdí :P...
-> m8rinek: hm... Těžko říct jestli je to ono. Přijde mi, že to co jsem viděl, mělo tenčí pruh na kapotě a asi bylo širší, kola byly utopený v blatnících, tak trochu tramvaj řekl bych (ale mohlo to být tohle na převozních plecháčích, těžko říct, viděl jsem to asi 2 vteřiny
)

Dneska ráno jsem v Plzni potkal pořádnýho Poršáka s široký kastli, s kachním ocasem v barvách Martini 
Něco na tenhle způsob, jen mi přišlo, že to mělo dost úzký kola, což se asi dá pochopit. Bylo to na Včkách, jel jsem proti, takže moc detailů jsem nepochytil... Nejsem si úplně jistej náporákem

Něco na tenhle způsob, jen mi přišlo, že to mělo dost úzký kola, což se asi dá pochopit. Bylo to na Včkách, jel jsem proti, takže moc detailů jsem nepochytil... Nejsem si úplně jistej náporákem
-> vhml: aha, tak holt ne vždy se s protekční značkou zadaří. Holt R značky vydává někdo jiný než civily... 

dneska se po Vysočanech pronáhěl nějakej germán ve žlutý 911 GT, mělo to teda mocnej zvuk, naroubovaný širší lemy a luxusní zlatoleštěný kola.... a na RZ pochopitleně čísla 911

Zamítnuté přispívání mají:
- Honzaloun (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: