skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavá auta nejen z ulic
prohledat
6709 příspěvků (zobrazeno 901 až 950) od 19.05.2010 do 19.07.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
-> vhml: -> vhml: Jo, nalepka me pobavila a jeste vic to, jak je jen ta nalepka vymydlena a zbytek auta spinavej 

Eclipse originál gsx. Asi už bude někde v hutich chudák. Kdyz jsem ho mel ja tak už kvetl.
-> Tuner#2 - zrušená registrace 28.04.16 20:43:54: Takže je to totálně na prd
-> Tuner#2 - zrušená registrace 28.04.16 20:45:13: Fotky pěkný, ale je mi vcelku líto většiny těch aut. Protože to takhle snížený vypadá fakt pro mě blbě. I když většina je asi na vzduchu, ale stejně tuhle "módu" nikdy nepochopím. Decentně snížit to ještě fajn.

-> Tuner#2 - zrušená registrace 28.04.16 20:45:13: Fotky pěkný, ale je mi vcelku líto většiny těch aut. Protože to takhle snížený vypadá fakt pro mě blbě. I když většina je asi na vzduchu, ale stejně tuhle "módu" nikdy nepochopím. Decentně snížit to ještě fajn.
-> Luky: pekne urval a

-> Eidy 27.04.16 23:38:48: Nevím zda bude vidět, ale jako vždy pěkné fotky: www.facebook.com/media/se
t?set=a.5956...
-> Danster 27.04.16 18:40:04: JJ funguje to ale jenom chvíli, než plasty povolí 

-> Tuner#2: Fujtajbl, takovej hnus bílej.
Davidovi vyšlo počasí, ale nevím zda galerku uvidíte: www.facebook.com/davidtun
er/media_set?set=a.1020...
Nicméně dneska to byl nářez
Nicméně dneska to byl nářez

-> Tuner#2: Hmm, tak nic. Budu hledat galerky na netu.
-> Eidy 27.04.16 22:59:43: Na FB je toho plno už více jak týden. Každý den přibejvá halda, ale musíš mít odběry z jednotlivých skupin + hodně fotek udělal třeba David z Plzeňský West garage co dělají vzduchový podvozky. Ten tam byl celý min. týden ještě před ofiko termínem.
-> Tuner#2: Kde jsou k vidění fotky?
-> Tuner#2: Zase aspoň nepotřebujou pluh si to odhrnou sami 

Dneska bylo a bude u jezera asi veselo 

-> Pavel P..: Tohle auto jsem chtěl na základce
nakonec jsem ho dostal coby "angličáka" a navíc s měňavou barvou (tehdy byly hitem ty laky, které mění barvu podle teploty)

-> MimiMB: Měla pár šrámů a nějaký ty nedokonalosti, ale na to že je to provozka vypadala slušně

-> Danster: vyzerá byť zachovalá
-> ochoda: asi tam maká, jezdí s tim takovej huligens do parama
-> Tomaso435: Toho sem potkal v Mejtě. Víš něco blíž?
-> U-Geen 17.01.16 20:08:38: souhlas:)
tohle je taky docela zajímavý www.ebay.de/itm/.../32197 8130791?hash=item4...
tohle je taky docela zajímavý www.ebay.de/itm/.../32197 8130791?hash=item4...
-> Luky: je.... pro me je teda B22 nejhezci zcela bez polepu... www.s-tuning.cz/Fotografi
e/.../2black2door2.jpg
ale zas chapu ze to k tomu tak nejak patri, kor k tyhle verzi s bodykitem
ale zas chapu ze to k tomu tak nejak patri, kor k tyhle verzi s bodykitem
-> U-Geen: moc hezký. V porovnání s tímhle je to co fotil Honza fakt hrozná vopičárna... -> Tuner#2 - zrušená registrace 20.11.15 21:11:50:
-> Tuner#2 - zrušená registrace 25.12.15 15:50:34: Tohle bych najel tak za 18 let. 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 25.12.15 15:50:34:
Proč myslíš? Zapotí se zákazník, páč (pravděpodobně) bude muset cvakat servis v autorizáku ze svýho, aby tu záruku měl (neznám přesně podmínky, ale hjondé akce byla o tom mít 7 let záruku na kastli a motor, ale taky vysolit dejme tomu 4t*7 let = 28000 kč za servis - přijel pozdě a záruka fuč). Záruka se netýkala "spotřebního materiálu" tedy olej, filtry, dost možná rozvody aj. Kdepak zákazník, tyhle "záruky" jsou proto, aby prodejce/servis měl stálej příjem
A VAG to zatím nemá potřeu dělat...
Proč myslíš? Zapotí se zákazník, páč (pravděpodobně) bude muset cvakat servis v autorizáku ze svýho, aby tu záruku měl (neznám přesně podmínky, ale hjondé akce byla o tom mít 7 let záruku na kastli a motor, ale taky vysolit dejme tomu 4t*7 let = 28000 kč za servis - přijel pozdě a záruka fuč). Záruka se netýkala "spotřebního materiálu" tedy olej, filtry, dost možná rozvody aj. Kdepak zákazník, tyhle "záruky" jsou proto, aby prodejce/servis měl stálej příjem

-> Tomaso435: Pěknej

-> Tomaso435: To sem vídal v Mejtě. Když jedeš ven z Mejta tak hned za Linde je po pravej straně takový to parkovišťátko tak tam.
-> Pavel P..: to neukecas 

jo nějaká červená plíseň tam zacláněla v záběru

-> castrol: byla tma

-> Milan 136: sak on fotil ten len ho nevedel zamerat :)
-> Pavel P..: Moc pěkný

-> Pavel P..: hmmm, ale vidím tam i nějakej červenej luxusní pekáč

-> Pavel P..: parádní kousek
Dneska v Pařížské... v záplavě těch luxusních černých pekáčů se tam pěkně vyjímala....

-> Jumbo: aha, tak to bude tím
-> haso: jo, prostrčit u 5 dveřové verze botu mezi B sloupkem a zadní sedačkou je pravda takový překladatelský oříšek, ale když už sedím, tak se to docela dá

-> haso: jo, prostrčit u 5 dveřové verze botu mezi B sloupkem a zadní sedačkou je pravda takový překladatelský oříšek, ale když už sedím, tak se to docela dá
Zamítnuté přispívání mají:
- Honzaloun (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: