skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavá auta nejen z ulic
prohledat
6709 příspěvků (zobrazeno 951 až 1000) od 19.05.2010 do 19.07.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
-> Luky: no neviem, ale ked si sadnem do e-up! tak si sam za seba nesadnem, teda sadnem, ale sadam si tam strasne dlho a ledva tam nacpem 45ky topanky 

-> Luky: Fábia I je uvnitř o dost menší, než Felda/Favorit...
-> Jumbo: s Favoritem/Felicií to asi porovnat nedokážu, ale proti Fabii I mi to přijde větší, tady jsem schopen se posadit "sám za sebe" a je i víc místa nad hlavou. A i ty dvě pasy piva se tady do kufru vejdou 

-> Luky: Překvapilo mě, kolik místa tam je na to, jak je to malé auto, ale ve srovnání s Formanem mi to přišlo stejné...
-> Jumbo: a myslíš že v CitiGo není uvnitř víc místa?
-> Luky: Seděl jsem v obou a řídil taky...
-> Jumbo: sedni si do toho a uvidíš
To by mě zajímalo, ve kterém rozměru je CitiGo o tolik větší...
-> Marty227: Tohle kinder auto je Ligier, že? 

-> Luky 17.12.15 20:47:59: o nejakých problémoch nepočuť a či to nebude skôr vlastnosť , na feldách hrkotali aj hnacie hriadele - riešené doplnením ložiska , ja klepotavý zvuk lamely - zmenená za iný typ "D" na konci ktorá má dvojité odpruženie , aj hrkotali 5ky vplyvom nedostatočného mazania na voľnobeh a v zime - dalo sa riešiť napružením pružiny jadra synchronu , aj pískala 5 pri podtočení a nedomazaní ... neviem , ja čo som citigo jazdil tak prevodovka čo sa týka zvukového prejavu , cvakania , a hrkotu na voľnobeh pripomínala feldu
-> suri: u Up!a převody hodně hučí, při přeřazení v tom cvaká při puštění spojky, jako kdyby byla vůle někde na spojce nebo poloose, ale ubrání/přidání za jízdy nedělá nic, tak jestli přítlačák?! V porovnání s tím si myslím, že převodovka u Felicie byla úplně zlatá, nevybavuju si, že by dělala nějaké zvuky...
-> Milan 136 17.12.15 18:20:11: to je samozrejmé-> Luky 17.12.15 20:42:58: robí to rovnaké zvuky pri radení ako Felicia, hrkoce tomu 5ka na voľnobeh a pod . :D
-> suri: co znamená "zvukovo rovnaká"?
-> suri: no tak jasne. Ale nejde brat, ze to je pomalu to samy. Pri rane, po ktery z ciga vystoupis muzes byt ve felde mrtvej a to bude zasadni rozdil mezi temito auty
-> Milan 136 17.12.15 15:36:27: prevodovka aj poloosy sú podobné a dokonca prevodovka je zvukovo rovnaká s feldou
-> Milan 136: Má to stejnou rozteč :P
-> Jumbo: no s feldou to nema spolecnyho nic ale budiz. A vetsi je to tak jak jsem psal. Najdi si rozmery 

-> Jumbo: já si taky myslím že v mnoha ohledech je to větší. Určitě bych řekl, že uvnitř je víc místa než ve Fabii I. Ve Felicii už jsem dlouho neseděl, tak to nedokážu posoudit
-> Milan 136: Ale prd větší... Dyť Citigo, Up! a ten od Seatu jsou postavený na pomalu stejným základu, jako Fáčko/Felda.
-> Milan 136: škoda že nevyrábí toho pick UP!
-> Milan 136: jo je to fakt o dost prostornější než to vypadá. Když nesedí nikdo za mnou ani vedle mě tak ani nemam problém s místem 

-> Jarda/felda: -> Nwkt: spolužákovi koupily rodiče ojetxho za 80 i přes to že měly skladem 2 nový (vedoucí salonu kde je nabyzeli)
Radši pockej 3 roky a dostaneš oktavku ...
Radši pockej 3 roky a dostaneš oktavku ...
-> Jarda/felda: Ty ne, rodiče
-> Mr._Nosferatu 16.12.15 19:31:38: prostě nereálný v 15 mít tolik peněz na to
a jetých moc nejni

-> krtik: nevím teď aktuální ceny ale před rokem stal Aixam GTO 320tis a v kabriu 370
-> Mr._Nosferatu: Tak cenu jsme zrovna zanedbali. Nevim, jak bych se v tom cítil.
-> krtik: já vidím problém v ceně, stát nový ve full do 100 tis. Jezdilo bych jich o hodně víc ...
-> Luky: Up! je hlavně v mnoha směrech větší i než jeho fáčko. Je asi o 30cm kratší, ale je širší, vyšší, širší vnitřní prostor a kufr myslím stejně velkej.
Pakže je to malý auto
Pakže je to malý auto

-> Tomaso435 15.12.15 21:26:52: i houbeles, VW Up! je výrazně větší 

-> Mr._Nosferatu: Jo, kamarád mě v tom vozí. Furt bych v tom jezdit asi nemohl, ale občas je to dobrý, takový zábavný :). Docela chápu, že si to třeba starší lidé koupí na ježdění po městě pro rohlíky a k doktorovi.
Na otázku, zda bych si to pořídil v 15 jsem nebyl schopen odpovědět.
Na otázku, zda bych si to pořídil v 15 jsem nebyl schopen odpovědět.
Tak mě napadá, jel jste v tom někdo ? Já řídil takovém obozchsnej vrak, v roce 2009 stal 80000 Kč s 45000km. Nový v ty době jakobdva Dácie v základu.
-> palinator: tohle je sportovní verze, nikoliv tovární GTO, kam daly 15" spotr sešle a rychlý pruhy s stalo skoro jako kabriolet.
U nás tyhle autíčka přestala TOYOTA prodávat, neboť za 5let prodaly jeden kus ve sleve.
-> all: tak toto konkrétne sa volá JDM Titane..

-> Tomaso435: Poloauto.
Kámoš to měl, má to diesel agregát a variátor jako skůtr. Jestli víš jak je k nám z Mejta ten kopec, tak tam každou chvíli zůstal viset. Jezdil s tim do Litomyšle do školy a měl tam danej tušim užší řemen, mělo to větší maximálku. 

-> Marty227 15.12.15 21:25:57: Takovy hovno jsem parkrat uz potkal na ceste a pusobi to komicky, mel bych strach v tom jezdit.
-> Milan 136: jo :-D otočená vana na rezervu použitá jako podběh 

Doporučuje nechat se v tom povozit. Takový sranda auto
.

-> Tomaso435: pockej, ty myslis tu silenou upravu fabie/polo/ibiza nejakyho choryho mozku, co to uskrtil a dal dozadu jedno kolo?

-> Tomaso435: auticko 

-> ochoda: řikals auto ? :-D
-> Milan 136: tak kdo z koncernu tohle dělá? někde sem něco viděl... nebo to byl seat? nic bych za to nedal že sem viděl i fabii v tomhle zkurveným provedení :-D
-> Tomaso435: vw zadny auta pro deti nedela 

Microcar....
-> Tomaso435: Tak, ale zas v 16 legálně řídíš auto viď. 

Zamítnuté přispívání mají:
- Honzaloun (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: