skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavá auta nejen z ulic
prohledat
6700 příspěvků (zobrazeno 6701 až 6700) od 19.05.2010 do 28.01.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
-> Karlos (WIO46): -> haso: Taky mě napadl Morgan. Lotus 7 to asi neni a tim moje znalosti o tomhle typu aut končí
-> haso: Meluzína? (tedy limuzína?)

-> haso: Meluzína? (tedy limuzína?)

Morgan +8, ne?
-> dominique: netusim vobec
-> haso: Žeby nejaký anglán?aston?
a na zaver tento stroj, netusim co to je ale predbehlo ma to v Mnichove
corvette
teda myslim ze je to ona 

-> Lamz: Gratuluju, 12. prispevek a uz to jde do riti 
-> 1560: Prostimte dej do toho nadpsiu veterani nebo tady bude bordel jeste vetsi jak pred zalozenim tohohle :)

-> 1560: Prostimte dej do toho nadpsiu veterani nebo tady bude bordel jeste vetsi jak pred zalozenim tohohle :)
Sice ne úplná libovka, ale často vídaný vůz to taky neni..
Velké Popovice
1
Velké Popovice
1
-> dominique:
Jo, třeba něco takového. Máme tu téma pro libovky škodovek, pro moderní auta, ale pro starší auta, dejme tomu cortiny, trabanty a tak, tu nic není, přitom si myslím, že by to tu klidně mohlo být - jistě, škodováckej web, ale na druhou stranu, už se tu řeší kde co (což není narážka) a pár fotek starších libovek by to tu mohlo oživit...
Poprosil bych ještě ostatní (moderátory už jsem otravoval po SZ), zda má tohle téma smysl nebo ne, pak si promyslím, co s tím...
Jo, třeba něco takového. Máme tu téma pro libovky škodovek, pro moderní auta, ale pro starší auta, dejme tomu cortiny, trabanty a tak, tu nic není, přitom si myslím, že by to tu klidně mohlo být - jistě, škodováckej web, ale na druhou stranu, už se tu řeší kde co (což není narážka) a pár fotek starších libovek by to tu mohlo oživit...
Poprosil bych ještě ostatní (moderátory už jsem otravoval po SZ), zda má tohle téma smysl nebo ne, pak si promyslím, co s tím...
-> 1560: Aha takže Cortiny,trabanty,tatry a pod?
-> dominique:
To je trochu jiné téma... Nebo je minimálně (pro mne) jinak chápáno.
To je trochu jiné téma... Nebo je minimálně (pro mne) jinak chápáno.
ja nedavno videl cortinu

Třeba se to chytne? Kdyžtak to někdo smažte, no :)
Zamítnuté přispívání mají:
- Honzaloun (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: