-> Luky: Tak možná,už jsem viděl horší nádhery.Ta felda byla ještě v pohodě,oproti třeba těmto dvěma kouskům. skoda-virt.cz/cz/.../1824
9-obludarium A s těma libovkama jsem to samozřejmě nemyslel vážně.
-> Tuner#2 - zrušená registrace 20.11.15 21:11:50: To je kluk z Janovic. Ještě jsem se s ním nebavil, ale bydlíme ob 2 ulice. Asi se zastavím on s tím jezdí zatím jen do Písku zatím ale to auto už má tak 2 roky. Ale koukám že píšu vše co už zaznělo tak sorry :D
-> cPetan 21.11.15 12:40:02: Věřím, vybíral tam samé věci co mají význam auto posunout dál a nemyslím si, že origo WRC křídlo a polepy ala Ken z toho dělají obludu. Sám bych to raději v modré a zlaté kola, ale tohle tady u nás člověk jen tak běžně nepotká a dávat to do obludaria, tak tam musí 90% virtu...
-> ZZ__Top 20.11.15 21:20:01: Az budes mit decko alespon z pulky takovou "obludu", tak pak tad, muzes neco psat. Do to doby se radeji nauc slusnemu vychovani...
-> Tuner#2: ten je od nás ze "vsi" onehdá na prvním "tuning srazu" na buzeráku v Janovicích zkoušel driftovat za pomocí ruční brzdy :D urazil pravý zadní zavěšení,pak s tím zkoušel cca 2km odjet domů.No,to auto dostalo hodně na prdel.Ale v tý době byla ještě klasicky modrá.
Jinak má nemá, může si vybrat zda nějakého takového krasafce a nebo nějakou moderní pidibryčku pro dva lidi + 2x 0,5 člověka. Na nich mnohdy i poznáš, zda je to štýl, přesvědčení a nebo náklonnost ke značce kdy to ještě za něco stálo a nebo prázdný měšec.
Byl úplně nádhernej. I nějaké to AMG jsem na tom zahlédl.
Taky jste se všimli, že do ČR jezdí hodně Němců, mají třeba starý Mercedes nebo BMW, ale vždycky to je takováto voňavice.
Zrovna včera na procházce se psem jsme viděli zaparkovaného nějakého Jaguára kombi(?!?) a před ním stálo BMW pětkové řady tak z roku 2002 v eMkovém paketu.
I Karolíně se mnohem více líbilo ono BMW a prostě nevypadalo v žádném případě staře.