skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavá auta nejen z ulic
prohledat
6709 příspěvků (zobrazeno 4651 až 4700) od 19.05.2010 do 19.07.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
-> Karlos (WIO46): Ano, Robur dobyvatel, kempík se záclonkama..
-> Jozka: To je Robur, či co?
-> Enggik 16.09.11 20:17:28: Super, toho jsem viděl naživo jen 2x, ještě za bolševika..
Já potkal u Chebu nedávno toto, mám dojem, že to v GDR používali jako montážní vozidlo.. nebo že by opravdu se obytňáky dostaly z veletrhů do výroby?
Já potkal u Chebu nedávno toto, mám dojem, že to v GDR používali jako montážní vozidlo.. nebo že by opravdu se obytňáky dostaly z veletrhů do výroby?
-> Radek Retro eLeSo: tak si slysel hlouposti a siris neco co neni pravdou,,,
-> pitrs-84@ 19.09.11 18:26:48: a kde sem jako psal,že mě nikdo nepozval a strašně mi to vadí??já co vim a slyšel sem tak sem tady napsal,nemam potřebu si něco vymejšlet a řikat co neni pravda
neměl sem ani v plánu tam někdy ject aniž by mi někdo řek-ok??
a to že sem napsal něco o jinejch značkách je čistě moje věc a hlavně je to o každym jak si to přebere
neměl sem ani v plánu tam někdy ject aniž by mi někdo řek-ok??

a to že sem napsal něco o jinejch značkách je čistě moje věc a hlavně je to o každym jak si to přebere
-> hlouch: 

Bohyn 18.09.11 21:50:47 napsal:
Na Vysoký??

-> hlouch: Rokycany 

Tohle je nejuveritelne krasna kara a neni tak okoukana jako Mustang
Pontiac GTO 1968:
www.rajveteranu.cz/1087-p ontiac-gto-rokycany

Pontiac GTO 1968:

www.rajveteranu.cz/1087-p ontiac-gto-rokycany

Radek Retro eLeSo 19.09.11 09:07:43 napsal:
→ Tuner#2 18.09.11 22:41:44: původně to byl srázek pro
lidi s fauwéčkama,pak i VW group,ale aby se tam motali
............... kde si na to prosimte prisel ze tu rikas takovy "rozumy" pro koho to je a neni urceny? znam velmi dobre oba dva organizatory a o tom ze by to bylo jen pro vw sem neslysel ani jednou,,,,, oba ti kluci maj radi vsechno co je jim blizke, ne jen VW,sraz je na "pozvanku" stylem takovym ze se to da na urcity web s tim ze at kazdej pozve toho kdo si mysli ze by tam mel/mohl byt, pokud te nikdo nepozval tak je mi to lito,tuner2 tam byl a co sem se motal kolem jeho skodarny tak nikdo na to neplivl nebo nerekl krivyho slova,,,neni to o znacce aut ale o tom jakym smerem sou vedeny.....
ano preslapy se najdou vsude a vzdycky se najde nekdo kdo stoji mimo mísu....... to je pravda,internet je mocny a ne kazdy pochopi ze jeho auto jaksi "nezapada"
tuner pokud si celou akci fotil rad bych te poprosil o odkaz na galerku,dik.... (pokud teda mas)
→ Tuner#2 18.09.11 22:41:44: původně to byl srázek pro
lidi s fauwéčkama,pak i VW group,ale aby se tam motali
............... kde si na to prosimte prisel ze tu rikas takovy "rozumy" pro koho to je a neni urceny? znam velmi dobre oba dva organizatory a o tom ze by to bylo jen pro vw sem neslysel ani jednou,,,,, oba ti kluci maj radi vsechno co je jim blizke, ne jen VW,sraz je na "pozvanku" stylem takovym ze se to da na urcity web s tim ze at kazdej pozve toho kdo si mysli ze by tam mel/mohl byt, pokud te nikdo nepozval tak je mi to lito,tuner2 tam byl a co sem se motal kolem jeho skodarny tak nikdo na to neplivl nebo nerekl krivyho slova,,,neni to o znacce aut ale o tom jakym smerem sou vedeny.....
ano preslapy se najdou vsude a vzdycky se najde nekdo kdo stoji mimo mísu....... to je pravda,internet je mocny a ne kazdy pochopi ze jeho auto jaksi "nezapada"
tuner pokud si celou akci fotil rad bych te poprosil o odkaz na galerku,dik.... (pokud teda mas)
-> havlik 19.09.11 11:14:57: Nikdy neříkej nikdy 

-> havlik 19.09.11 11:14:57: Tak jedině až bude mít nějakej sraz Rumpold. 

-> havlik: tak s tím něco dělej :-)
-> U-Geen: nejsem ani IP sem jen obyčejný Pí co tu dřepí :))
-> havlik: nejsi VIP?
-> Tuner#2:

-> Tuner#2: tak to je v pohode:) tam ja se nikdy nedostanu
-> Mr_Kubas: Máš SZ ;-)
-> havlik 19.09.11 10:12:08: Sraz na pozvání aby tam nejezdili poplenice. Mimochodem pokecal jsem tam s Mustafou o Fabii, potkal Spykera a Voplika pokud jsem nezkomolil nick.
-> havlik 19.09.11 10:12:08: Sraz na pozvání aby tam nejezdili poplenice. Mimochodem pokecal jsem tam s Mustafou o Fabii, potkal Spykera a Voplika pokud jsem nezkomolil nick.

-> Radek Retro eLeSo: Nemyslel jsem samozřejmě tebe, ale případné rejpaly, co si měl namysli i ty 

A cože to bylo za sraz?
-> Radek Retro eLeSo 19.09.11 09:07:43: Nechci se přít, ale auta jiných značek byli už na prvním a 2. ročníku, stačí prolistovat fotky třeba na rajče 

-> Tuner#2 18.09.11 22:41:44: původně to byl srázek pro lidi s fauwéčkama,pak i VW group,ale aby se tam motali soply,japonci,alfa,traban
t,twingo to už je hodně mimo mísu
holt se to za chvíly zvrtne někam jinam ale třeba taky ne
píšu to jak já to vidim...
-> Mr_Kubas: nerejpu ale jen reaguju na to co se psalo mě

píšu to jak já to vidim...
-> Mr_Kubas: nerejpu ale jen reaguju na to co se psalo mě
-> Tuner#2: Nemazat, na rejpaly kašlat
Pokud by byla galerka, tady asi ne, ale pokud bys dával na rajče nebo někam, tak mi pošli prosím tě když tak odkaz, rád se podívám 

-> Radek Retro eLeSo 18.09.11 22:32:12: Nevím co je pro Tebe divný auto, ale vyloženě hnusný tam nebylo ani jedno a snad dvě bych tam osobně nemusel, jinak slintací snad všechny, mám asi 700 fotek... Však já vím, OK klidně to smáznu lepší téma mě nenapadlo.
-> Tuner#2 18.09.11 22:25:59: původní záměr akce měli dobrej ale jak sem sčíhnul fotky jinde tak se tam slejzaj už i divný auta
ale sraz to je i když bez vstupnýho atd atd
ale víš že nic proti
ale sraz to je i když bez vstupnýho atd atd
ale víš že nic proti

-> škodec 18.09.11 22:16:37: Ne
-> Radek Retro eLeSo 18.09.11 22:17:55: No jak se to vezme... tuningovým srazem bych to nenazval, pravda pár zběratelů pohárů tam pak večer dorazilo
-> Radek Retro eLeSo 18.09.11 22:17:55: No jak se to vezme... tuningovým srazem bych to nenazval, pravda pár zběratelů pohárů tam pak večer dorazilo

-> Tuner#2 18.09.11 22:13:56: nechci do tebe rejt Honzo ale mě tady kamenovali za fotky ze srazu v Německu a tohle je taky sraz

-> Tuner#2: fuu ten golf 

-> Tuner#2: tak to uz ano :) ...nemas niekde vo vacsom rozliseni?
Pitrs-84@ to má vážně luxusní...
Nejsou z ulice, ale z parkoviště u dálnice 

-> sarkan1993666: jo celkem jo i s majitelem jsem pokecal a dneska auto potkal znovu

Tak to teda musel byt zážitok no aspoň premňa by bol
Bohyn 18.09.11 21:50:47 napsal:

-> Mr_Kubas: hlavne zadna cast
-> David29: Ňáká vysoká 

-> OndraST: áha,já to dostal od kámoše a náhodou vydoloval ze starý karty,škoda no

Jo moje bejvalé vozítko, šlo pak dál a mlaďas co to ode mne kupoval to do 14 dnů zbořil.

Zamítnuté přispívání mají:
- Honzaloun (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: