skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavá auta nejen z ulic
prohledat
6709 příspěvků (zobrazeno 4601 až 4650) od 19.05.2010 do 19.07.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
Toto se mi dnes líbilo a je na prodej.Majiteli jsem volal je to 2.3 automat vše krom klimakompresoru funkční, původní stav, lehce bouraný, ale profesionálně opravený, veteránská testace

-> Jirik_Tuňák: A taky by tam měl bejt ohřívač a přívod vzduchu, po dešti by z toho byla slušná vířivka
-> Syny 21.09.11 17:46:14: Mě by spíš zajímalo, jestli má ta píčovina vzadu vypouštěcí špunt. 

-> Syny: vzácnost? když si to uřežeš a svaříš doma z obyčejný 120ky tak to bude to samý, jako když to takhle zbastlili v anglii před 20ti lety.
-> Flasch1994: pekna kara
-> Matsoft 20.09.11 15:30:35: Na tom se da ocenit snad jenom ta vzacnost, jinak je to uplne k nicemu :) Po praktickej strance to byl docel drsnej ulet 

Nevim co se to dneska děje, ale u lucerny stál žlutej Chevrolet Corvette C5, černý Bentley Continental, a modrej Shelby Mustang GT. Nejsou to sice moje oblíbený auta, ale překvapilo
-> Matsoft: To je nadějné, u tohohle kousku ani jiná možnost není, teda krom přepravy na podvalu. Tak držím palce, ať to klapne.
-> Matsoft: a dva vraky ti nestačí?

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: treba to mel jako srazovku.... videl jsem asi 4 auta puvodne od Fortune Auto.... a byly vsechny ve stavu, ze stacilo udelat brzdy, umejt, vyluxovat, pripadne vymenit sedacky, nalestit a dalo se s nima jezdit.... uvidime.. za necelych 14dnu ji uvidim
a auta mam dve.. tak nevim jako....
a auta mam dve.. tak nevim jako....
-> Matsoft: twe co by si s tim dělal, už takhle máš vraků dost, to radši at se jí dopřeje péče

-> Jozka: tak registrace je 3.12.1986, takze V by podle stare legislativy sla uz letos, ale asi bohuzel.. nicmene jine detaily rikaji, ze by to mohla byt 1984..... uvidime podle VIN.
Uvidime kde nakonec bude.. rad bych ji ziskal pro sebe... ale to bude otazka pozdejsiho jednani.
Uvidime kde nakonec bude.. rad bych ji ziskal pro sebe... ale to bude otazka pozdejsiho jednani.
-> Matsoft 20.09.11 15:48:38: A dobře jsi udělal.
-> Luky. 20.09.11 16:05:37: Dílo GB dovozce, ten si to snad doma do provozu ošéfoval. A co přihlášení tady ?? Na veteránský čísla ??
-> Luky. 20.09.11 16:05:37: Dílo GB dovozce, ten si to snad doma do provozu ošéfoval. A co přihlášení tady ?? Na veteránský čísla ??
Zpredu je ta erka uzasna... povodne tvary, ale vyrazne linie... skoda ze sa toho nedrzal aj vzadu... inac nema chybu...
-> Zazaa: ja taky :-)
aby sme si rozumeli nemyslim techniku, ale ciste vzhled :)
no, a me se to zas dost libi, prakticky bez vyhrad. A ze by to melo souvislost s majitelem, o tom teda nevim.
a tak mu ten nazor neberte ... je to kazdeho vec a me se to treba taky nelibi stejne jako "cabria" ze skodovek a spousta jinejch vytvoru :)
-> MATTESS: Auto nemám.
-> Lukaso358: pokud si majitel originálu, měl bys být rád. Čím méně jich bude, tím bude Tvoje zajímavější. BTW by mi zajímalo, jako Tvoje auto vypadá
-> Lukaso358: To pak ale platí pro všechny speciály s designovým základem produkčního vozu.
Nic, až budeš mít možnost, trošku si to prohlédni. Stačí i takový detail jako je provedení dveřních tapeců s klikami pro utvoření názoru.
Nic, až budeš mít možnost, trošku si to prohlédni. Stačí i takový detail jako je provedení dveřních tapeců s klikami pro utvoření názoru.
-> Hurdis: přesně - pokud je to auto dobře zpracovaný, tak nevím proč říkat, že je to obluda. každej má možnost si koupit starou octávku a dát ji do originálu 

-> Hurdis: Jasný, oceňuju tu práci prachy a všechno v tom ale furt je to pro mě zbastlený eRko...
-> Lukaso358: Tohle je ale o technice a zpracování.
-> Tuner#2: -> U-Geen: asi jak říká Tomaso, všechen někdy i povedenej decent v obludáriu a když je něco obludnýho ale známého člověka tak je to najednou nádherný.
-> Tomaso435 20.09.11 19:07:00: To je zas argument 

-> U-Geen: no normální, kdyby to nebylo auto známýho člověka, tak tohle do obludária budete cpát všichni . . . je to prostě tuning a není to hezký
-> Lukaso358: jaky obludarium?
-> MartinGLS: Obludárium...
VW Scirocco... nejdriv sem myslel ze to je nejaka Audina, nikdy sem to asi nevidel :) ale je to pekny
A ještě v tý naší prdeli :-D
A ještě v tý naší prdeli :-D
-> Kaprof: to mala byt asi povodne limuzina s bazenom 

-> Matsoft: Nejnepraktičtější pick up všech dob asi
Ale líbí se mi to narozdíl od cabrioletů 

-> pomaranc 20.09.11 08:18:47: krasa
-> Matsoft: a je to origo přestavba, tzn. na papírech?
-> Hurdis: ve Víkendu.
-> Matsoft: Zajímavé, že se to dožilo dneška. Jinak když už jsme u té limo, dnes má být tuším večer ta česká bílá v nějakém pořadu na TV H@vna.
Mě by docela zajímalo jak ta "limuzína" drží, když je svařená ze 3 bouraček.
-> Hurdis: ano.... Tu limuzinu jeste tez maji.. by mne zajimalo zda bude tez na prodej.
-> Luky.: 500GBP
-> Luky.: 500GBP
-> Matsoft: hmmm, zajímavý. Zrovna před pár dny jsem přemýšlel nad tím, že by nebylo špatný postavit repliku. A hle - ono netřeba
Kolik to stálo peněz?

-> Matsoft: Dík, ty fotky užovky znám.
-> Matsoft: Stejný výrobce jako u LSE long?
-> Matsoft: Víc fotek u aukce nebylo? Jinak ten sloupek vypadá jak z favo pičapa.
-> Jozka: tak proto jsem se snazil aby skoncil v CR.. a povedlo se.. Bude v zapadnich cechach.....
-> Matsoft 20.09.11 15:30:35: Tak to je hodně zajímavej vůz.. hnedle jako podobně upravená 110R.
Zamítnuté přispívání mají:
- Honzaloun (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: