Takže, prodej cca červen / červenec:
Citroën Xantia
Rok výroby 1999, karoserie liftback, zelená tmavá metalíza
Motor 1.8 8V, 66 kW, 157 Nm, najeto aktuálně skutečných 166 500 km, jede výborně.
Servisní knížka vedená do 120 000 km, po dovozu jsem začal jezdit ke známému.
Koupeno jako dovoz z Belgie při 124 500 km.
Výbava:
Centrál na DO, el. př. okna, originál el. pravé zrcátko, autom. klimatizace, stavitelná sedačka řidiče, servo, 4x airbag,
čalounění alcantarou a látkou (exklusive), středová loketní opěrka vpředu i vzadu s průvlakem na lyže,
letní ALU 17“ (Mille Miglia) s pneu 225/45/17, k tomu zimní sada na plechových 15“ kolech (gumy na obou sadách ještě slušné, byly ježděné od nových), originál tažné zařízení, stavitelný volant, radio Sony s CD a MP3, 4x repro (vpředu 165 mm koax. Hertz). Zámek řadicí páky s klíčema a kódovými kartami, 2x klíč k vozu + kódové karty, reostat osvětlení palub. přístrojů, tonovaná okna.
Přidám sadu tří barev (základ, barva, lak) na opravu ťukanců od parkujících dementů.
Provedené úkony / stav:
12.3.2011 nová STK a EM
31.1.2011 periodický servis hydrauliky (dofuk všech koulí, výměna hydr. kapaliny)
Nový olej ve 164 300 km Total Quartz 7000 (10w-40) – typ prosím dodržovat, od výměny do výměny úbytek na měrce minimální max. 1,5 – 2 mm za 10 000 až 12 000 km, po kterých měním olej. Nový vzduch. filtr. Minulý rok nový palivový filtr.
Na podzim 2010 preventivně nový olej v převodovce. Na podzim namontován nový startér. Dvě zimy stará baterie.
Přední náprava původní bez vůlí (speciálně jsem se ptal na STK), na zadní nápravě nové uložení ramen. Spojka původní.
Nové přední kotouče a desky jaro 2010, zadní kotouče 2008/9, nový katalyzátor v roce 2009 (před předposlední STK).
V roce 2009 přetěsněn ve značkovém servisu zadní hydrokorektor, nový motorek centrálu v pravých dveřích (vadný měněn po diag. ve značkovém servisu). Po dovozu mělo auto nové rozvody, ty byly pro můj klid měněny znovu ve 146 230 km.
4/2009 servis klimatizace v ATU, minulý rok jsem dělal desinfekci sám, tento rok ještě provedu i s kabinovým filtrem.
Pohodlné a spolehlivé vozidlo, cenu nabídněte. Pouze do dobrých rukou, které mu dají patřičnou péči.
Při prodeji vše vysvětlím, poučím, případně poradím s budoucím servisem.