Bobesh 24.05.11 14:55:29 napsal:
→ dna69 – „zde je místo pro Vaši reklamu“ :) : Co ty na ten inzerát,moderátore? skoda-virt.cz/cz/.../1269
29-inzerce-13?poffset=85..
. Jak se na to díváš?
-> Bobesh: Nemysli si, že jsem se na tebe vykašlal a nehodlám reagovat, to ne. Ale nemám teď tenhle týden zrovna moc času, takže jsem se rozsáhlé (a dle mě nesmyslné) diskuse na toto téma neúčastnil. Za chvíli odjíždím zas do práce, takže jen v rychlosti: Ten dotčený "inzerát" jsem taky ani tak nepovažoval za veřejný inzerát, ale spíš nabídnutí auta kolehům se stejným zájmem. Ve zdejší inzerci by se to asi neujalo, takže chápu, proč to tam nedal. Rád bych upozornil na to, že když tu před časem jiný kolega citroeňák "inzeroval" rozprodej citroena, tak tu nikdo proti inzerci neprotestoval. Nyní se jeden rajpavec z nudy do toho pustil a chytli se další, kteří tu hledají nevím co, protože jinak se o toto téma vůbec nezajímají. Takže těm bych vzkázal ať si jdou po svém a téma které je jinak nezajímá nechají být.
Nevím co dotyčné vedlo k tomu, že takhle vykřikují. Tohle je něco úplně jiného než inzerce v "Dnešní nákup" apod., tam je to snad každému jasné, že to tam nepatří. Čistě technicky by stačilo, aby se před onen "inzerát" napsala věta typu "Kluci, tak Citron půjde z domu, tak jsem sepsal inzerát - co říkáte, může takhle být?" a už by to nebyl inzerát ale dotaz na posouzení jeho výtvoru.
Diskusi v sekci Ke stránkám.../Inzerce jsem celou nečet a ač jsem tam sice brán některými takzvaně do huby, ani tak činit nehodlám, protože je to podle mě naprosto scestné hádání (s prominutím) o hovně.
Doufám, že mé vysvětlení "nečinnosti", ze které jsem byl nařčen, takhle stačí, já mám v tomto svědomí čisté.