Přesunuto z tématu
Co jste dnes Podělali......
-> Burák: Jako sorry, ale jestli tady někdo generalizuje a hrotí, pak je to typ lidí jako ty
![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
Co je nepochopitelnýho na tom, že existujou lidi, co vnímaj psa jako jedno z domácích zvířat a v případě napadení se hodlaj bránit? Když měla matka ještě knírače Beníka, tak s ním takhle šla na vodítku kolem baráku a najednou se přiřítil bernardým a kolie a začali toho našeho záprdka cupovat na hadry. Než jsem stačil zaregovat na matčin řev a seběhnout 3 patra, byl skoro na sračku. Oba hafany jsem musel jen tak ve slipech a v pantoflích brutálně nakopat do tlam s řevem na rtech, aby ho pustili. Naštěstí vyběh soused z ulice, kterýmu utekli, a ten si je zpacifikoval. Zkouším si představit, co by se stalo, kdyby to byl magor, kterej by akorát viděl, kterak napadám jeho miláčky a vyrazil na mě s teleskopem nebo nedej bože prodlouženou rukou.
Na nějaký jejich teritorium a pudy skutečně sere pes, protože jsme ve městě, kde má pohyb psů na volno nějaký pravidla (resp. je to zakázaný). Osobně s venčením čoklů na volno nemám problém, ale v okamžiku kdy dojde na obtěžování nebo napadnutí, nechť si ctěnej pejskař uvědomí, že tahá za kratší kus provázku.