-> vhml 13.04.16 11:45:36: To je jen pro jednu stopu...
-> vhml 13.04.16 12:22:20: A tohle je jen ten pidi polygon.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Autodrom Most
A v květnu se tam bude i kličkovat :-) www.autodrom-most.cz/cz/.
../the-most-slalom-1
Pojedete někdo v sobotu pokoušet 2 minuty? :-) www.autodrom-most.cz/cz/.
../the-most-motoshow-1
Dneska na Fb stranku okruhu pridali fotoalbum s fotkama, ale vypada to jak kdyby vsech 200 bylo z jedny, maximalne dvou jizd. Ze skodovek je tsm videt akorat Tcko a nekolikrat Honza, jinak se to opakuje. Nic moc 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 12.04.16 20:54:47: Hezky mu to jede a jak mu rika, posledni dve zatacky, tady jed pomalu, tady se bojim

-> Antony: Dík =) ...ti to jede docela dobře se mi zdá
-> ochoda: ano, sérii 742.136 a ano, po uplynutí 10-ti minut ti začnou všichni traťový komisaři podél celého okruhu signalizovat červenou vlajkou konec a návrat do depa.
-> Antony: Ty tam máš serii motor?
...všiml sem si, chlápíků s vlaječkama před vjezdem do depa. To odmávávají, že už mám utrum a mám jet do boxů?
...všiml sem si, chlápíků s vlaječkama před vjezdem do depa. To odmávávají, že už mám utrum a mám jet do boxů?
S delší odmlkou taky něco napíšu. Akce jako vždy povedená, pojali jsme to formou menší dovolený, takže co víc si přát
S novou kamerou i deskama jsem skojenej, jen občas jsem brzdil víc, než bylo vhodný. Soudě podle modrých obláčků
Takže všichni zúčastnění, díky vám 
A tady malá ukázka mého snažení, další videa na YT

A tady malá ukázka mého snažení, další videa na YT

-> Nwkt: Byla to spíše řečnická otázka, všichni si určitě rádi počkáme.
služebníček 

-> Vojťas: Výběr už je, ještě upravit
-> Tuner#2 - zrušená registrace 09.04.16 23:25:58: Boha jeho :D : D: D: prej 400 kobyl :D :D :D tak pulka a řidič játro drůbeží :D :D :D
-> Nwkt: a teeeď?

-> Vojťas 11.04.16 07:20:33: Skoro to tak vypadá 

-> Nwkt: OK 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 10.04.16 23:28:06: žlutka ho asi ze všech zaujala nejvic :-)
-> T: Vydržaj 

-> Nwkt: tak kdy bude galerka ?

-> Eidy 10.04.16 00:21:04: -> Motomaniak 10.04.16 09:58:14: Vsak zapnul klimu jak rika, tak mu to srazilo vykon :)))
-> Eidy: 400HP+ bez řidiče? 

-> Tuner#2: Se 400HP+ by si slupli každýho jak malinu.

-> m8rinek: To je jako na Jižní spojce, jen tam to je většinou vlevo Octavie a vpravo Iveco. 

-> Tomaso435: Ona by z těch mejch onboardů mohla bejt vůbec solidní rozhlasová hra... To je hláška za hláškou...
-hmm hmm studenej motor se musí rychle ohřát (cizí heftace na prázdno před startem)
-netlač na něj nebo se udělá
-hele základ je udržet semislick na hranici pokvikování
-tak pokvikuj
-dáme Mustoše... a jakej byl chlapec :D
a tak :D celkem jsme se bavili..
-hmm hmm studenej motor se musí rychle ohřát (cizí heftace na prázdno před startem)
-netlač na něj nebo se udělá
-hele základ je udržet semislick na hranici pokvikování
-tak pokvikuj
-dáme Mustoše... a jakej byl chlapec :D
a tak :D celkem jsme se bavili..
-> m8rinek: to jako vážněěě? no co sěm měl dělat

-> Tuner#2 - zrušená registrace 08.04.16 23:11:59: Cerhyho auto. Cerhy sedí pouze jako spolujezdec

-> Eidy 08.04.16 23:26:27: NJ zvuk hroznej od toho čerpadla.
-> Tuner#2: Píská mi z toho v hlavě. Moc dlouho se koukat nedá.
-> spyker: Řidič octavie je typ rovinkář, nicméně ten černej Rapid se tam fakt mrská po trati dost blbě. Já bych asi v tu chvíli nadával podobně.
-> spyker: Řidič octavie je typ rovinkář, nicméně ten černej Rapid se tam fakt mrská po trati dost blbě. Já bych asi v tu chvíli nadával podobně.
-> spyker 08.04.16 20:41:02: Ten sem nechodí, viděl jsem ho prvně loni na Garde a Rapid srazu.
-> T: DK 

-> CpEaRjHaY-průserář: Votíííkkááá 

-> spyker: to je tak o ničem když to nemá páku ale nějaký blbý páčky pod volantem 

-> T: Myslíš toho Seata?
-> CpEaRjHaY-průserář: kdopak je tam vidět jako první od té 4-té minuty

-> U-Geen: Jo Wankel taky můžu..
-> CpEaRjHaY-průserář: ta RX-8 ma mimochodem krasnej zvuk...
-> T: Teďnějak nechápu, už u toho pomalu usínám 

-> CpEaRjHaY-průserář: a kdopak jako první 

-> Eidy: Proto mě to hrozně bavilo, sem z toho byl dycky hrozně vyděšenej.

-> ochoda: To je jednoduchý. Při podřazení vlastně brzdíš motorem a přeneseš váhu na předek. Zadek se odlehčí a navíc u kyvky jdou kola při brzděni do rozbíhavosti, takže ti zadek uletí raz dva ;)
-> OndraKrupi: Já to umim teoreticky a v běžnym provozu.
V ostrym nasazení sem zatim neměl možnost vyzkoušet. 

-> ochoda: dam ti tam kus dráhy k dispozici

-> OndraKrupi: Na to sem zvědavej.