skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Autodrom Most
-> kpt.Budha: v Mostě se jezdí 10 min. na akcích, co kluci jezdí
Tak vypadáš u toho docela v klidu
Já naštěstí žádný záznam nemám. Byl jsem raději Seatem, erkem si to nechám někdy na víkend. Ale jak jsem tak pochopil, jezdíte vždycky 25 minut? Já jel deset a brzdy byly na ozdobu 

-> kpt.Budha: A čím jsi tam byl? Seatem? Na poprvý nemůžeš čekat oslnivý časy, chce to postupně zrychlovat ;)
Tak jsem byl včera poprvé v životě také vyzkoušet tento pěkný okruh a musím říct, že jsem dobré játro
Na to, že jsem jel tři kola plus jedno zaváděcí a jedno vyváděcí, tak jsem třikrát vyletěl z tratě, přebarvil kotouče na modro a celkově nedosáhl nic moc časů
Myslím, že by to chtělo moc a moc kol, abych se to trochu naučil
Jinak ale teda ta trať je nádherná, to musím uznat.

Koukám že i něčím kropí trat, že jo?
-> Tuner#2 - zrušená registrace 26.04.16 21:23:23: tak to jsem na tom ještě dobře 

-> Eidy: no ani ne, viz znamy video, co sem dal T#2. To uz je extrem, ale stejne.
-> Antony - zrušená registrace 20.04.16 22:28:29: Tak přenášíš určitě, jen si to ani neuvědomíš
Proč myslíš, že spolujezdec i v anatomu a 4B v autě lítá jak hadr na holi a řidič ne?

-> Tuner#2:
-> vhml:
Tak jsem asi jinej, ale zdá se mi, že se mi ještě nestalo, abych nějakou sílu přenášel na volant, prostě mi to sedačka a pásy nedovolí.
-> vhml:
Tak jsem asi jinej, ale zdá se mi, že se mi ještě nestalo, abych nějakou sílu přenášel na volant, prostě mi to sedačka a pásy nedovolí.
-> Antony - zrušená registrace 20.04.16 22:22:11:
Některý fejky jsou fakt hrozný, ale najdou se i slušný kousky.
Některý fejky jsou fakt hrozný, ale najdou se i slušný kousky.
-> Antony - zrušená registrace 20.04.16 22:22:11: ne, levou rukou při tahání ručky
-> vhml: nerozumíme si, předpokládám, že jsi ten volant ohnul nárazem těla(což by se nemělo stávat), to, že pak se ti ohnutej dostal na tělo neřeším
-> Antony - zrušená registrace 20.04.16 22:10:55: Ono ty levný volanty ohneš rukou a ne tělem
nicméně Míra s tím jezdí leta, loni s tím dal i ranku a asi nemá problém. 

-> Antony - zrušená registrace 20.04.16 22:10:55: ono to težko ovlivníš o kolik se ti ohne 

-> vhml 20.04.16 22:00:09: a není tady spíš chyba v tom, že by se tělo vůbec nemělo na ten volant dostat, než řešit, že to volant to neustál?
-> vhml: OK tak to svůj názor beru zpět! Ale ty jseš prostě taky jinej 

-> Toušík 20.04.16 21:53:44: s tvoji váhou ne, jenže...
A ted s tim ten slalom dojeď, když to máš střídavě opřený o břícho a nahoře ti to mizí z ruky :-D
A ted s tim ten slalom dojeď, když to máš střídavě opřený o břícho a nahoře ti to mizí z ruky :-D
Já si rozepsal takovej sloh tady a pak jsem ho radši smazal :) Volant bez rány neohneš a pokud ho ohneš ránou tak si nemyslím že nebudeš pokračovat :D A alespoň je levnej tak ho vyhodíš a koupíš novej.
-> Tuner#2: na autě, který dost jede. Nevím, bál bych se, že se někde ohne atd
-> Milan 136 20.04.16 21:22:04: Na jakým autě? To auto není ničím technicky vyjímečné snad krom motoru a hlavně pilota. A já před OMP taky jezdil noname volant a nikomu to nevadilo 

-> Milan 136: zase se dá říct, že některý věci se tu řeší zbytečně moc ;) Hele, když to funguje, tak proč ne.
-> Tuner#2: škoda v takovým autě. Asi bych neměl dobrej pocit z toho

-> Milan 136 20.04.16 20:59:06: Nezdá, má ho tam.
-> Martin - KM video 20.04.16 21:10:37: Jasný, ale tyhle hodnoty prostě nejsou reálný.
-> Martin - KM video 20.04.16 21:10:37: Jasný, ale tyhle hodnoty prostě nejsou reálný.
-> Tuner#2 - zrušená registrace 20.04.16 20:03:14: Data jsou z G-senzoru kamery Truecam, vyhodnocuje každou osu zvlášť a asi tady bude ten rozdíl. Mám tu screen grafu co mi to vykresluje, v rámci je průjezd zatáčkou v délce cca 2,8 sek a je to osa Y vlevo-vpravo. Netuším jak by vyšla kombinace hodnot vpřed-vzad a vlevo-vpravo (2D). Zřejmě to pracuje jinak než podobné aplikace, primárně je to tzv černá skříňka do auta a má to umožnit vyhodnotit náraz. Což doufám nikdy nebudu potřebovat

-> Tuner#2: zdá se mi to, nebo tam má fejkovej OMP volant z číny?
-> Martin - KM video 19.04.16 22:58:53: Ty hodnoty jsou nesmysl, přes 1G v zatáčce na semislicku dáme, ale to co tam je je sci-fi.
Jinak tady Míra Černý týden před námi - slušná řezničina:

Jinak tady Míra Černý týden před námi - slušná řezničina:
-> Eidy: -> Dáda: -> sikula: Díky, dělám co můžu

-> Martin - KM video: Moc hezká práce to video. Pěknej střih a záběry.
-> Martin - KM video: Opravdu pěkná práce, doufám, že do podzimní stihnu vyřešit agregát ať držím s klukama trochu tempo :-)
-> Martin - KM video: hezka prace a mnoho super zaberu.
A kluci? Slusny kousky
A kluci? Slusny kousky

-> Martin - KM video: Ano nejlepší je že pro kameru nebylo nahraného vůbec nic. Perfektně si zachytil situaci
Jinak na podzim máš možnost hudbu změnit. Třeba z toho uděláš filmovej trhák : " O životě škodovkářů na okruzích"

-> CpEaRjHaY-průserář 17.04.16 07:38:21: Kouzlo náhody - ten záběr si o tu zpomalovačku přímo říkal, kdyby jste si nesli helmy tak to bylo jak z reklamy na Redbull Air Race
Mohl jsem tam ještě dát hudbu od Zimmera z filmu Rivalové ( Lauda - Hunt ) ale to už by asi bylo moc.

-> Martin - KM video: Tak to se ti hodně povedlo.
Kdyby náhodou ti to vyšlo tak se hlásím do fronty s videm se mnou
Začátek jak z amerického filmu, ještě to chtělo černý brýle a žvýkačky

Začátek jak z amerického filmu, ještě to chtělo černý brýle a žvýkačky

-> Martin - KM video 15.04.16 22:14:34: Však jasné a chápu. I tak se těším, zvenku člověk své auto nevidí moc často. 

-> Martin - KM video:

-> Tuner#2 - zrušená registrace 15.04.16 21:58:40: Materialu je cca 90 minut, tak pokud bude čas něco spáchám ( chvilku to potrvá ).
Konkrétně u Tebe ale těch záběrů moc nemám, nebude to žádná sláva. Ideální stav je když jedete s trochu větším rozestupem, pak stíhám víc záběrů. Pokud jedete za sebou, tak vezmu detail na prvního a ten druhý má smůlu, projede kolem mimo záběr. V jedný rundě max. 4 průjezdy a pak se při stříhání divím, kolik záběrů jsem prošvihl.
Konkrétně u Tebe ale těch záběrů moc nemám, nebude to žádná sláva. Ideální stav je když jedete s trochu větším rozestupem, pak stíhám víc záběrů. Pokud jedete za sebou, tak vezmu detail na prvního a ten druhý má smůlu, projede kolem mimo záběr. V jedný rundě max. 4 průjezdy a pak se při stříhání divím, kolik záběrů jsem prošvihl.
-> Martin - KM video 15.04.16 20:51:15: Super video, už sosám. Bude se Tě letos chtít do videí pro jednotlivé členy?
-> Martin - KM video:
Vojtíkovo palec nahoru je nejlepší

Vojtíkovo palec nahoru je nejlepší

-> Tuner#2: ten polygon je super
-> Tuner#2 - zrušená registrace 13.04.16 16:59:58: však to je jediný co mi ještě jezdí a čirou náhodou to nejrychlejší