skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Autodrom Most 2013
-> Tuner#2: Ok, odvolávám. Je to jak říká Antony. Táta to tlačí před sebou. A máma vede
.

-> Tuner#2 21.03.13 21:23:12: To je dobrej gang
Taky to pak chci nad postel do rámečku 

-> Zazaa 21.03.13 21:28:22: NJ ale ten s Garde pořád jen slibuje
-> Eidy 22.03.13 07:50:07: To kolo odvoláš jinak nemáš co věšet
Ono to není žádná sláva, jde o výřez a ještě dobarvený kvůli mlze...

-> Eidy 22.03.13 07:50:07: To kolo odvoláš jinak nemáš co věšet

Ono to není žádná sláva, jde o výřez a ještě dobarvený kvůli mlze...
-> radekp: Taťka přeci musí mít přehled, co děcka vyvadějí 
-> Eidy:

-> Eidy:

-> radekp: Já už je beru o kolo 

-> Eidy: vždyť jsi na fotce poslední, tu radši nikam nevěšej

-> Tuner#2: Absolutně boží fotka. Tu chci v plným a pověsím si jí do garáže.
Ještě nehážu flintu do žita.
Ještě nehážu flintu do žita.
-> Tuner#2: super foto!!!
-> Tuner#2: jestli dobre koukam tak chybi jen kilo a garde :)
-> Tuner#2: tak v plnom rozliseni by som to chcel aj ja ak by to nebol problem 

-> Eidy 21.03.13 19:51:16: Máš podval, tak bych to risknul
Až se vrátím z DE chci koukat na videa a ne tady číst, že jste koukali na trať
Tady něco na povzbuzení, dostaly se ke mě konečně fotky od kamaráda z 2011. Až bude čas všem co se zůčastnili zašlu v plném

Tady něco na povzbuzení, dostaly se ke mě konečně fotky od kamaráda z 2011. Až bude čas všem co se zůčastnili zašlu v plném

-> palinator: no právě o ten problém tady jde 

-> Qwak:
Mě ne, nepískaly by gumy a vzadu sjetý Bárumky by měly problém..
Mě ne, nepískaly by gumy a vzadu sjetý Bárumky by měly problém..

-> palinator: ale to mokro to by mě osobně dost lákalo 

-> Eidy:
No viděl jsem, ale to na trati bylo "jen" hrozně mokro ne?
No viděl jsem, ale to na trati bylo "jen" hrozně mokro ne?
-> Eidy: : pokud pojedeš na čumendu, tak bych se přidal,ale jinak sám nevím :-( jen tak jet sám je dost peněz, když se ani nesvezu a jet s Tebou, tak tam budu venku mrznout až do večera :-D :-/
Zatím to vypadá na mráz celý den a pod mrakem. Fuj. To možná na čumendu. Kurva fix.
tak já boužel nic..
to je furt samá práce práce.. a není čas na tu správnou práci
takže až o víkendu, až vy budete lítat.. tak já budu dřít..
stejně jak koukám je moc veliká konkurence.. a co bych tam tak s tou 50tkou dělal?.. 

-> palinator: Viděl jsi fotky z podzimu? Nic se neruší, jezdí se pořád.
-> Eidy:
Co by se vlastně dělo, kdyby trošku napadl sníh? Zrušilo by se to nebo by se jezdilo? By mě asi nasralo jet 400 km k hovnu.
Co by se vlastně dělo, kdyby trošku napadl sníh? Zrušilo by se to nebo by se jezdilo? By mě asi nasralo jet 400 km k hovnu.
-> matoo: To sice ano, ale je to trochu slabá útěcha na omrzlý prsty. Asi ještě dodělám ten přímotop.
-> Eidy: aspon nezoderies tolko gumy :)
No, já to složil do pojízdného stavu... asi to zase zajedu zazimovat 

dnes bolo uz v tepliciach ako tak prijemne, tak mozno vam to v sobotu vyjde a budze pekne 

Běžné letní gumy se na okruhu i při 0°C zahřejí tak akorát na správnou teplotu a funguje to... Zimní fakt ne, pokud bude dráha suchá.
Hlásej kolem nuly, sucho.... kdyby byl mráz, nevadilo by mi to... vytěžil bych z toho lepším chlazením intercooleru a zimní gumy by se jevily jako výhodný... ale led tam zrovna bejt nemusí, to si nepřeju ani já...

-> palinator: vid... vetsinou bejvaj mraky pomerne dost pod slunickem... obracene, to nevesti nic dobreho.
-> MATTESS: Já vím, třeba měj je to jedno, ráno kouknu z okna a rozhodnu se, ale kdo sem jede 250km, tak to se pak na to může vyprdnout..
-> palinator: Musíš to nějak zakulatit

-> sikula: to je ještě brzo na závěry jak bude
-> sikula:
Slunko pod mrakem?
Slunko pod mrakem?

předpověd na sobotu, slunko pod mrakem a 5 stupnů.
Barum Polaris 3 nebo Nokian i3/line

-> Šediváček: já jedu, -> CpEaRjHaY-průserář: jede taky.
-> U-Geen: To bys měl asi nejlepší. 

Pojede teda někdo na Most Škodovkou? (Zimní třeba)
-> Eidy: ze bych vzal subarko a vyrazil taky ? :-))
Tak u nás napadlo 10cm sněhu přes noc. Pakárna šílená. Má někdo na půjčení 14" gumy s hřebama? 

Já budu tohle jaro obdivovat videa. Trochu jsem zaspal přes zimu a už mám i jiný program. Doufejme že napodzim

Ovšem ten sníh mě láká... k nastartování na sériový karburátorový sání už mi chybí jen přechodka z 8 na 6mm hadičku a napustit chladícií kapalinu...
-> Zazaa: no vidiš. Jestli je to série, tak to tam vleze jak do maminy. Zaběhneš to cestou a okruhu mu vysvětlíš, co se od něj čeká.
-> Zazaa:
Chceš jet se mnou, aby ses nebál? :o)))
Chceš jet se mnou, aby ses nebál? :o)))
-> Eidy: no dneska sem doskladal jedno tak kdyz v utery preorganizuju plac v dilne a ve stredu privezu Gardeso a vlitnu na to tak by to mozna slo
motor s prevodovkou neni tak moc prace
spis me trochu desi ta dalka ...
motor s prevodovkou neni tak moc prace
spis me trochu desi ta dalka ...
-> Zazaa: vraž to tam a jedem :)
kua ze bych vyrazil ... jen na gardeso ceka v dilne zgeneralkovanej motor tak nevim jestli ho tam zkusit fofrem loupnout a "zajet" to cestou nebo trapit tu soucasnou 120LS :)
-> palinator: samozřejmě mi to nevadí. No než to shodím z plaťáku... Chci tam bejt brzo a budu určitě do odpoledne.
-> Eidy:
A do kolika to tam je? Ty tam budeš před tou devátou? Ne že bych Tě chtěl na trati zdržovat, ale rád bych se s Tebou sešel, jestli ti to nevadí.
A do kolika to tam je? Ty tam budeš před tou devátou? Ne že bych Tě chtěl na trati zdržovat, ale rád bych se s Tebou sešel, jestli ti to nevadí.

-> merfolk: No vida, zajímavá informace. Díky
-> palinator: Jezdí se od devíti, ale fronta se stojí minimálně od půl.
-> kamikaze: Budeme si držet palce.
-> palinator: Jezdí se od devíti, ale fronta se stojí minimálně od půl.
-> kamikaze: Budeme si držet palce.
-> Eidy: Tak teď už jen počasí lepší než na podzim, už se nemůžu dočkat