skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Autodrom Most 2013
-> stika87: tak to mám co dělat abych to stihl poladit 

-> Tuner#2: nevím, je to možný. mam vpředu i vzadu
-> Tommyk 13.02.13 21:11:04: Nebude to tím stabíkem u 1,6? Protože fávo se taky sune bokem a nedej bože když ubereš to Tě zadek předběhne 

-> Eidy: ja sem tam feldu do přetáčivýho smyku nemohl dostat ani když jsem chtěl.. myslim v mostě na okruhu.
-> palinator: mě trojka variant jde táké spíš bokem.
-> palinator: Čoveče, to je zvláštní. Mám passata z roku 1994 a v plynulých táhlých zatáčkách začne utíkat spíš zadek. Pokud nestrhnu rychle řízení nebo pokud to nepřeženu na namrzlý silnici, spíš jde bokem.
-> Eidy:
Díky za odpověď, takovou jsem si na svou otázku představoval.
Jako Toledo už v rámci běžného i mírně sportovnějšího ježdění na běžných silnicích znám, vím, jak se STANDARDNĚ chová na limitu (silně nedotáčivě), ale myslím, že stát se může leccos. Přeci jen s tím autem najedu hodně km, tak bych z něj nerad udělal totálku, i když mě ohromně láká se na okruhu svézt. Ale asi do toho půjdu.
Díky za odpověď, takovou jsem si na svou otázku představoval.

Jako Toledo už v rámci běžného i mírně sportovnějšího ježdění na běžných silnicích znám, vím, jak se STANDARDNĚ chová na limitu (silně nedotáčivě), ale myslím, že stát se může leccos. Přeci jen s tím autem najedu hodně km, tak bych z něj nerad udělal totálku, i když mě ohromně láká se na okruhu svézt. Ale asi do toho půjdu.

-> Vojťas: nedelej kolousky :) v patek nekde prespime a v sobotu to rozjedem :)
-> Nepér: s nahonem na predek :)
Většinou se převrhne nějaká nákupní taška, půjčená od rodičů 

-> palinator: Jo, stalo. Už jsem takhle viděl Š100, Š Fabia II a Fiat Panda. Možná i víc, ale teď si nevzpomínám. Stát se to může. Když dostaneš smyk a nešikovně trefíš obrubník. Chce to zrychlovat postupně a už svoje auto znát.
Já dostal hodiny mockrát, ale většinou jsem zůstal na trati.
Já dostal hodiny mockrát, ale většinou jsem zůstal na trati.
-> Dušan:
Myslíš, že je to srovnatelná pravděpodobnost?
Myslíš, že je to srovnatelná pravděpodobnost?
-> palinator: v tom pripade si davej pozor na prechodu at neco neprejede, taky uz se to prakrat stalo .....
-> Eidy:
A co riziko vlastní chyby a třeba překulení na střechu? Už se to taky několikrát stalo, jestli se nemýlím...
A co riziko vlastní chyby a třeba překulení na střechu? Už se to taky několikrát stalo, jestli se nemýlím...
-> Tuner#2: no tak to máš blbý. Asi si hodíš korunou. Ale muzeum je sázka na jistotu.
-> Vojťas: já jezdím 4q v Kóče už 12 let a co jako? Jestli se chceš svézt, tak se svezeš. Rychlý auta tě hned předjedou a pak máš trať skoro pro sebe. Podle mě je tam stejný procento bezmozků jako na veřejný komunikaci. Chce to víc hlídat zrcátka a není problém. Ve skutečnosti to není tak hrozný, jak si myslíš ;)
mame most naplanovanej na 24 tak uvidme:)
Jako docela bych se svezl, ale mám strach že se čtyřkvaltem tam nudu akorát na obtíž ostatním, nehledě na to že mám strach abych si to nerozbil 

Počítam že na Most bude maximálně pršet, ale spíš bude teplo jako minulej rok, už je to přeci jenom blíž k dubnu a to je jen mesíc do května, kdy už bývaj tropický vedra. A jaro je vždycky pěkný, podzim je zima a muže začít brzo sněžit, jaro začne už za tejden podle mě, 15° a hyc 

-> Eidy 12.02.13 18:52:24: Do 28.2. což je ještě sakra brzo na nějakou předpověď, která jim nesedí ani tejden dopředu
-> Nepér 12.02.13 17:08:01: NJ, ale pak přijedu a budu tady číst jak svítilo v Mostě sluníčko (to je naivní představa co?) a jak jste si zajezdili a já jen zamáčknu slzu.
-> T 12.02.13 19:20:18: Už aby rozběhli to klonování

-> Nepér 12.02.13 17:08:01: NJ, ale pak přijedu a budu tady číst jak svítilo v Mostě sluníčko (to je naivní představa co?) a jak jste si zajezdili a já jen zamáčknu slzu.

-> T 12.02.13 19:20:18: Už aby rozběhli to klonování

-> Tuner#2: : dáme Most a pak vyrazíme do muzea, taky bych jel 

-> Tuner#2: do kdy se musíš rozhodnout?
Jeď na Porsche ;)
Tak má dilema. Na ten samý termín mám možnost ject do Stuttgartu do muzea Porsche a Mercedes za super peníze. Hlavně do Porsche jsem se chtěl vždy podívat a teď nevím jak se rozhodnout
Když odřeknu zájezd, tak budu asi hodně nasraný až bude venku tak jako dnes a ostatně i na podzim 

-> Nepér: jedeš jo ? no když se budu móoc snažit tak to stihnu taky :D ale já jsem nějakej línej :D ( né tak uvidím jak na tom budu s prachama :) bych tě oplatil tu stěrku :D
a to mi napadlo že bych si tam měl udělat nějaký fukar na oko :D :D
a to mi napadlo že bych si tam měl udělat nějaký fukar na oko :D :D
-> stika87: JJ vejdou,proč? 

-> Jindas: vejdou se ti na podval 2 auta ? 

Jááááááááááááááááááááááááá
áááááááááá asi jedu
sice né po ose,ale na podválu,ale nejspíš,když bude hezky,tak se vyskytnu.... sice maximálka 165km/h,takže rovinka jen na brblačku.... půjdeme testovat. 

Na tom plagatu DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ je moje auto.
A já tam na jaře nemužu.
Leda vyjed po práci ve 12:00 z Kladna.

Bohužel asi budu muset bejt v práci. Už má dovču kolegině 

Tak snad do tý doby stihnu hodit kotouče na zadek. Znamenám si.
22.3.2013 pocitam, ze mi lehne tesneni pod hlavou, nebo upadne vyfuk, prodre se naka hadice, odejdou svicky jak to ma parchant ve zvyku pred nakou kaci 

-> palinator: :D vím o čem mluvíš :D máme(sdh) tatru(kačenu) z 54 roku a tam jsou taky dobovky :D - vydrželi dokud jsem za to nesedl já :D ale ta guma je jak budr:D
-> U-Geen:
Tááák... No právě mám obavu, to auto mám pocit že na limitu jezdí snad po dvou kolech jak se to naklání.
-> djmaso:
Já řikám že jsou z nich talentovaný letňáky...
Tááák... No právě mám obavu, to auto mám pocit že na limitu jezdí snad po dvou kolech jak se to naklání.

-> djmaso:
Já řikám že jsou z nich talentovaný letňáky...

-> U-Geen: když tam jezdí třeba s C8kou :-)
-> palinator: to už jsou jako kámen né ?
-> palinator: s TDi jo, ale s Toledem? :)
Mělo by to cenu? S TDi? No setsakramensky mě to láká.
Potřebuju sjet ty desetiletý zimáky. 

.ole na lak to nejede né ?:D
-> haso: no právě
navíc momentálně je to tak volezlý a škaredý že to neni ani na ukazování .. to proste hnus 

-> Qwak: 105kou 

mělo by cenu? seriovkou ? 

:)
když to stihnu tak budu rad :D
ještě tak 25t :D
když to stihnu tak budu rad :D
ještě tak 25t :D
Máš špatně rok v nadpise jestli se nemýlím.
Podle události na facebooku to vypadá na 23.3. 2013, píšu si...