skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Autodrom Most 2013
-> palinator: leda se dohodnout s někým kdo tam pojede na kukačku a má tažný, cvaknout to k němu..
-> Tommyk:
No jo, to mně nedošlo.
Víšco, není můj, tak bych se nerad vrátil bez něj.
No jo, to mně nedošlo.

-> palinator: když se o něj nebojíš, tak ho tam nechat můžeš... kde si myslíš že jsou plátna? lítaj s nima po trati? 

Od kolika to tam začíná, případně, kdy tam budete? Hodilo by se mi, kdybych si vzal vlek, že bych něco vyzvednul cestou, ať se mě těch dohromady 340 km trasy aspoň trochu rentuje, ale to si asi mám nechat zajít chuť, že? Nikam schovat asi nepůjde, co? Po trati s nim lítat nechci. 

-> Eidy: Otáčkoměr doporučuji z Porsche 924, stačí přehodit sklíčko, průměrově a zapojením sedí, a snad to VDO-čko rozdýchá toho Itala. No a rychloměr? Potřebuješ ho? 

-> vhml: Jo, ty jsou z toho trochu mimo. Budu muset časem vyměnit za něco kvalitního. Těmhle se zdá o čertech.
-> francomk:

-> francomk:

-> vhml: Nemá rádio, stačí mu metronóm 

-> Eidy: zajímavý budíky :-D
-> Eidy: Nádhera 

-> Eidy: tak to držím palce at to v Mostě funguje. Pak to bude masakr 

Právě jsem zastrčil Kóču do garáže. Abych si ušetřil práci, tak rovnou s podválem. V Mimoni jsem trochu zajezdil a všechno se zdá být v pořádku.
Keramická spojka šlape nádherně. Ani bych nepoznal, že to není série. Teda krom toho, že neprokluzuje.
Brzdy brzdí. Nahřál jsem do fialova předek i zadek. Já tam snad budu muset sehnat keramický kotouče
.
A motor se zdá být taky v pořádku. Olej měl 70°C a jelo to pořád. Ta čtyřka vyleze do omezovače celkem snadno. Až se mi nechce věřit, že jedu 200.
Čili já jsem připraven na mostění.
Keramická spojka šlape nádherně. Ani bych nepoznal, že to není série. Teda krom toho, že neprokluzuje.
Brzdy brzdí. Nahřál jsem do fialova předek i zadek. Já tam snad budu muset sehnat keramický kotouče

A motor se zdá být taky v pořádku. Olej měl 70°C a jelo to pořád. Ta čtyřka vyleze do omezovače celkem snadno. Až se mi nechce věřit, že jedu 200.
Čili já jsem připraven na mostění.
Já to rozebral. Takže leda Focusem a navíc chci jít od 12 někam v Praze, takže nejspíš vynechám.
Uvidíme trochu dle počasí a dle dnešní zkoušky. Za 5 minut vyrážím do Mimoně.
Bohužel ne, ani na kukačku
-> Qwak: Neser a delej

Tak kucí kdo všechno tam jede?.. já se až včera dozvěděl že je to příští víkend!! což je docela problém když na autě nejsou nápravy nemám vyřešenej plyn a ani nemám žádný kloudný tlumiče
ted je otázka jestli se mám snažit nebo ne.. jestli tam pojede nejaka parta či ne..

V pondělí dorazí Nokiany, tak to snad i stihnu
Jen doufám, že nebude sníh a nenechám zimáky

-> Šediváček: já za pěkného počasí nejezdím :D né to né :D jen prostě nechci nic uspěchat :) takže to nestíhám :) (napodrim se tam uvidíme :D)
Za 150 to urcite nebylo...
Ja se neucastnim, nestiham dodelat auto, to je skola, pak okolo baraku naka prace... Do toho se mi zrejem rozlitnul synchron vlitlo do to diferaku a je z toho samosvor (tak 90%), dal sjem tma 1,3 prevody, ale tam neni dvojka
. No proste smula :/, takze favoritu asi neni souzeno svest se na okruhu... Takze na nakym srazu ;)
Ja se neucastnim, nestiham dodelat auto, to je skola, pak okolo baraku naka prace... Do toho se mi zrejem rozlitnul synchron vlitlo do to diferaku a je z toho samosvor (tak 90%), dal sjem tma 1,3 prevody, ale tam neni dvojka

Dnes dopoledne aktualizovali aktuality... takže termín platí. Akorát teda zdražili na 150,-, nebo to posledně nebylo 120?
www.autodrom-most.cz/cz/. ../autodrom-most-zahajuje- sezonu-2013-a-aneb-den-ote vrenych-dveri-opet-laka-na -zavodni-okruh
www.autodrom-most.cz/cz/. ../autodrom-most-zahajuje- sezonu-2013-a-aneb-den-ote vrenych-dveri-opet-laka-na -zavodni-okruh
A když už se tu probírají ty Hondy a spol., nechci, aby tam byl zase kromě nás jenom Neper a DJ-maso jako na podzim. Bylo teda počasí naprd, ale aby si to nekonec všichni nerozmysleli, že jeden nepojede a ten taky ne atd. Jako líbí se mě auta jako Porsche GT3 RS, Focus, BMW, Subaru....., ale když to řídí vylízanci co na to akorát maj peněženku, tak se člověk mezi nima moc bezpečně necítí. Vyjímky jsou, ale bohužel většinou to je opak. Ne nadarmo se tvořily hloučky škodovek na jednotlivý jízdy, přece jenom to je pak větší zábava, to musí uznat každý 

-> Eidy: Tak já myslel s jiným autem, než s něčím s čím se můžeš chlubit, jak sem napsal níž. Na tom se shodnem ne? Takže jsme si asi vzájemně nerozuměli :-) Ale to rejpání mě tak trochu namíchlo.
-> škodec:
No je to pár let zpět, ale neuškodilo by mě, kdybych se tam vrátil.
S tímto pánem mám zjevně hodně společného. 
http://www.youtube.com/wa tch?v=MVQBuQMVd5Y
A že se o majitelích Tiger a podobných říká, že jsou to buzny, to zjevně nikomu nevadí. To s tím Toledem jsem taky pochytil tady... asi to byl nějakej puberťák nebo co...
A nikde jsem netvrdil, že nejsou lidi, co se ve svým autě jako koníčku opravdu vyznaj napříč fankluby všech automobilek.
No je to pár let zpět, ale neuškodilo by mě, kdybych se tam vrátil.

http://www.youtube.com/wa tch?v=MVQBuQMVd5Y
A že se o majitelích Tiger a podobných říká, že jsou to buzny, to zjevně nikomu nevadí. To s tím Toledem jsem taky pochytil tady... asi to byl nějakej puberťák nebo co...

A nikde jsem netvrdil, že nejsou lidi, co se ve svým autě jako koníčku opravdu vyznaj napříč fankluby všech automobilek.
-> palinator: tak sa nepohybuj v kruhu vekoveho priemeru 15-18. Tuner má pravdu, som aj na Seat fóre a je tam vela svojho hobby znalých. Toto kastovanie je tak na základnú školu pubertálneho veku sorry.
-> Tuner#2:
Sorry, ale ze svého okolí znám spoustu lidí, kteří dovedou hovořit o svých prvních autech, že to musí bejt točivá Honda, Toyota nebo já nevim co, hlavně aby to točilo 9000 a letěly na to baby, případně aby to byl Golf, kterej jedinej je stylovej. Do škodovek se nikdo takovej nehrne, protože ty jsou jako auta emocionálně pro širokou veřejnost značně impotentní a styděli by se.
Pravda, sám mám máslo na hlavě s tím, že mám Toledo, protože v tom zase jezděj hopíci nebo zkouřenci (což může být rovněž synonymum).
Sorry, ale ze svého okolí znám spoustu lidí, kteří dovedou hovořit o svých prvních autech, že to musí bejt točivá Honda, Toyota nebo já nevim co, hlavně aby to točilo 9000 a letěly na to baby, případně aby to byl Golf, kterej jedinej je stylovej. Do škodovek se nikdo takovej nehrne, protože ty jsou jako auta emocionálně pro širokou veřejnost značně impotentní a styděli by se.
Pravda, sám mám máslo na hlavě s tím, že mám Toledo, protože v tom zase jezděj hopíci nebo zkouřenci (což může být rovněž synonymum).
-> palinator 03.03.13 20:07:21: A na to si přišel jak? Na Honda klubu znám spoustu lidí co na svém autě ujíždí stejně jako Eidy, ví o tom absolutní maximum, dováží si na to věci z jpn a nebo anglie a hlavně ví jak se na trati chovat... Ano najdou se i tam vyjímky, ale to i zde... Takže příště laskavě važ slova...
-> Eidy 01.03.13 17:18:13:
Tak o tom nepochybuju, je to parádní hothatch, akorát strašně devalvovanej votuzerama, který to maj jako lacinej sen v podobě Rychle a zběsile.
Tak o tom nepochybuju, je to parádní hothatch, akorát strašně devalvovanej votuzerama, který to maj jako lacinej sen v podobě Rychle a zběsile.
24 tyho jede tam taky nekdo ?
-> Šediváček: Napsal jsi "s jiným autem", to znamená jakýkoliv mimo škodovku.
Tak já myslel třeba nějaký auto, jako je zmíněno dole, nebo třeba i jako mám v kartě, takže značky škoda. Nebo snad kdo nepřijede tuningovým červeným R-kem nebo něčím podobným tam snad nemá co dělat? Myslel jsem, že je snad jedno, jestli má někdo v autě statisíce nebo "pár" korun na údržbu 

-> palinator: To jo, to jsou vymaštěnci. Zato my jsme první liga.
Zrovna takový CRX a obzvlášť CTR jezdí veeelmi dobře.

Zrovna takový CRX a obzvlášť CTR jezdí veeelmi dobře.
-> Eidy:
Asi že jsme jiná liga třeba proti exotům s CRXama nebo Civicama.
Asi že jsme jiná liga třeba proti exotům s CRXama nebo Civicama.

-> Nepér: :D vem si nějakou po cestě ¨:D
Tak to už chyběj jen nějaký baby, jestli pojedou i škodovkáři 

-> Šediváček: Ale když tam přijedu passatem, tak co na tom, že tam budou škodovkáři? To můžem jít do hospody.
Já a kámoš jedem určitě, tak koukejte přijet, třeba i z jinym autem ale at jsou tam nějaký škodováci. 

-> onba: Já tam chci jet s obouchanou 99% sériovou feldou
Leda by muselo být ultra krásně, abych vzbudil oužu na výlet, ale jen na kukačku

-> onba: : to je fuk s čim, jestli se chceš povozit, tak pojeď 

Váhám... Chtěl bych si projet Most, vidět ty vaše auťáky, ale nevím jestli má cenu se tam plahotačit s 60 koňovým obouchaným speciálem
na obyčejných gumách. Co myslíte?

-> kamikaze: ja to mam v planu pokud stihnu predtim technickou :)
-> Tuner#2: Myslím moudré rozhodnutí, Most je a bude
Takže jedu sám jo? :D

Bys vyhrál, máš lepší zimní gumy, než ta moje desetiletá parkovací sada 

-> Nepér 24.02.13 00:32:44: Tak to beru Fávo na zimních a dáme závody

Bude jako dneska 

Tak jsem definitivně potvrdil zájezd do Stuttgartu.
To já jen tak, aby jste se mnou nepočítali...
Tak snad na podzim bude lépe než loni. 
To já jen tak, aby jste se mnou nepočítali...

Achjoooo, nevědomky datumu Mostu, jsem přislíbil účast na firemní akci v pátek 22.3.... :( Tak nevím jak to udělat abych se dostal v sobotu ráno z vinného sklípku v Mutěnicích do Mostu a byl schopen řídit

Fávo není vůbec problém poslat v zatáčce understeer rovně, stačí trochu šlápnout na dvojku a...
Ale co mám zkušenost s dlouhejma sedanama, tak tam se to při utažení zatáčky opravdu trhá vzadu.
No a to ubrání plynu, co myslel Honza je asi tohle...
Ale co mám zkušenost s dlouhejma sedanama, tak tam se to při utažení zatáčky opravdu trhá vzadu.
No a to ubrání plynu, co myslel Honza je asi tohle...
-> Eidy:
-> sikula:
Mně se to povedlo dostat do přetáčivýho smyku jen když jsem za mokra najel v zatáčce na vyházenej bordel kamionem z krajnice. Netvrdím, že to jinak nejde, jen se mi to zatím nepovedlo. Je pravda, že jsem to nikdy nezkoušel ve vysoký rychlosti bez záběru.
Uvidíme na okruhu.
-> sikula:
Mně se to povedlo dostat do přetáčivýho smyku jen když jsem za mokra najel v zatáčce na vyházenej bordel kamionem z krajnice. Netvrdím, že to jinak nejde, jen se mi to zatím nepovedlo. Je pravda, že jsem to nikdy nezkoušel ve vysoký rychlosti bez záběru.
Uvidíme na okruhu.