skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Běšiny 2010
-> fido06: takže vše OK?to je dobře,drobet ve mě hrklo když čtu níže od M8 o tečce s kapličkou...
-> m8rinek: tedka jsme přijeli, kilo je v pohodě, opustil nás jen nárazník a bude chtít poopravit vanička kufru jinak vše ok
Přijeď se podívat

-> Syny: jinak kvůli komu to bylo zastavený bohužel nevim, ono boudovalo a bouralo dost lidí včetně mě

-> fido06: už jsi doma? Hustě, ukaž fotku jak dopadlo kilo ;)
-> Syny: byla kvůli tomu asi na hodku pozastavena

Hned jak dorazim domu a proberu fotky, tak udelam galerii :)
Jinak, pry byla posledni RZ zastavena nebo predcasne ukoncena kvuli nekomu kdo to nekam napalil a hodil to na boudu - nevi nekdo vic nebo nema fotky?
Jinak, pry byla posledni RZ zastavena nebo predcasne ukoncena kvuli nekomu kdo to nekam napalil a hodil to na boudu - nevi nekdo vic nebo nema fotky?
Uděláme galerii
-> MATTESS: vidim tam i sveho zluteho rapida vpravo :)
-> Jirik_Tuňák: To se nedivím když tak řádila 

Tuner#2 01.05.10 22:02:37 napsal:
→ Jirik_Tuňák 01.05.10 21:47:31: JJ kamarádovo RS. Copak
límec, to je normal MTX kolo, ale viděl jsi ten podvozek? Pokud ne, tak teď
jsem ho přidal do pelmelu…
-> Tuner#2: Jojo, má tam něco jako obdobu tohoto, co mám doma já.
→ Jirik_Tuňák 01.05.10 21:47:31: JJ kamarádovo RS. Copak
límec, to je normal MTX kolo, ale viděl jsi ten podvozek? Pokud ne, tak teď
jsem ho přidal do pelmelu…
-> Tuner#2: Jojo, má tam něco jako obdobu tohoto, co mám doma já.
-> matoo: Bude, ale doma mám v PC 600 fotek z rallye z min. týdne, teď asi 600 z Běšin a celý měsíc jsem chodil z garáže o půlnoci, tak mě nechte vydechnout 

-> Tuner#2: toto toho RSka nebude aj zvonku? zatial su tu len foto disku a podvozku...
Škoda že jsem nemohl dojet...auto bylo na dílně,až dneska se to dodělalo.
No tak si to dám na podzim,a mezitím Doksy a Želiv
No tak si to dám na podzim,a mezitím Doksy a Želiv

-> Tuner#2: 01.05.10 20:46:54 no jo no kategorie nejlepší tuning byla spíš pro zasmání
Počasí a sraz vyšlo pěkně

Počasí a sraz vyšlo pěkně

-> Tuner#2: jsem rád, že Véna vytáhl eRo do Běšin. A snad se mu i líbilo
nemá někdo fotky s mým autem?
-> Jirik_Tuňák 01.05.10 21:47:31: JJ kamarádovo RS. Copak límec, to je normal MTX kolo, ale viděl jsi ten podvozek? Pokud ne, tak teď jsem ho přidal do pelmelu...
A pro znalce, jedno zrDcáDko.
Ale je fakt, že je pěkně vypulírovaný.

-> Jirik_Tuňák 01.05.10 21:50:32: hnus jeden barevnej 

-> Jirik_Tuňák: to se tak prej ted dela :-)
Tuner#2 01.05.10 20:47:08 napsal:
Krásný 

A tady je ta prasárna o kterej jsem mluvil. Nastříkanej blok vcelku. Všechny šrouby, matky, držáky, olejovej filtr i s těsněním, Gumový části jako silentbloky apod., všechno bílý. Včetně hlavy a potrubí.
-> Tuner#2: Viděl jsi ten trochu límec ? 

Ráno v půl 7 jsem vyjel z garáže, začlo poprchávat. Cestou bylo pár drobných přepršek, ale silnice snad nebyla pořádně mokrá, tak se auto ani moc neušpinilo. Po příjezdu do kempu vysvitlo sluníčko a začlo být veseleji. Super pokec se super lidmi. Po ukončení na náměstí v Klatovech začaly zase vylézat mraky. Ujeli jsme jim
a auto šlo do garáže suché. Až kolem 20hod. u nás sprchlo. A čím to bylo, že počasí vyšlo? Jsem si nechal doma sluneční brýle
Mít je s sebou, určitě prší. To je zákon schválnosti

-> U-Geen 01.05.10 20:59:30: JJ
-> Nwkt: Jo to je taky pravda.

-> Nwkt: Jo to je taky pravda.
-> Tuner#2: Spíš asi v závodě, je to nudný koukat na ochcáfky jak projíždí zatáčku s pomocí ABS a ESP a že jich bylo letos požehnaně
Nemáte někdo foto ze závodů, od kapličky kde to napálil fido? (žlutý kilo...)
-> Tuner#2: mas co dohanet :-)
-> Syny: Ono tady nejde o zadohraby bylo spousta sekcí od 1000MB, 120S, 130RS, eRko, 105 - 130, Fávo, Felda až po Octavii, ale když jsem si neškrtnul v sekci 105 - 130, tak si říkám, tak že by třeba něco v tuningu? No a tohle je výsledek 

-> Tuner#2: Ja te nevim, ale osobne bych tam ty predohraby vubec nezahrnoval do tech soutezi...
Nereknu na Doksech, ale na Besinech ne... I kdzy je fakt, ze poslednou dobou tam tech zadohrabu rapidne ubyva a uz je to tam sama felicie, facko a novejsi 

-> Tuner#2: ja, das ist tuning :-)
Počasí vyšlo na jedničku, akce, lidi naprostá bomba snad jen ty porotci by si měli nastudovat co je to tuning
Nahodím malou ochutnávku.

Nahodím malou ochutnávku.
Tak nakonec bylo pocasi ok az do posledni RZ, kde zacalo brutalne chcat, tak sme to zabalili... Kazdopadne sraz byl dle me super. Uteklo to ani nevim jak, clovek se vubec nestihl nudit. :)
-> Nwkt: Taky jsem chtěl jen na Fashioncars do Mýta a chčije