-> venni: vždyt jsem to tak ale napsal, pokud te nezajimaji zavody a vse kolem, nic extra tam neni, souhlasim ze je to vsude stejny, doksy jsou napriklad taky uz delsi dobu monotonni, me treba zavody neberou, proto tam uz nejezdím, nikterak to nepodrazuju ostatnim srazum, dokonce Běšiny před lety byly můj uplne prvni sraz. ale je pravda ze ten kemp je vazne maly....
Za sebe musim napsat, že nebejt v Běškách závody, tak by pro mě nebyly nijak zvlášť zajímavý (stejně jako ostatní srazy). Dřív jsme jezdili závodit, teď už se jen na ty závody koukat a fotit, pro mě je to lákavá atrakce. V kempu se asi nic víc vymyslet nedá.
-> Dale_Estelle: asi jako všude?co by pořádající měl vymýšlet pořád novýho.Většina lidí jezdí na sraz že pokecá s kamarádma z netu.Běšiny jsou ze 3/4 závodní sraz no,ale i tak mezi závodama projdu "ten nudnej kemp" a pokecám s lidma a dovím se pokaždý pár nových zajímavostí.Běšiny maj dvě nevýhody a to že se konaj v blbých termínech a v docela malým (skoro pokaždý zabahněmým) kempu,toď vše.
Tenhle termin me vyhovuje vic... Na carodejnice kaslu, takze je mi to jedno :) Navic carodejky jsou z patka na sobotu ne? Takze v sobotu no problemo...
-> havlik: nevím, který rok, ale vím, že jsem na Doksech kupoval půlený světla (jsem se konečně rozhoupal), ale OB měli s bílým spodkem. A o týden později jsem je koupil v Běšinách