Ta bouračka na RZ 3 byla taková ta červená pomalovaná haluz felicie s tím tekoucím olejovým chladičem v masce. Stáli jsme mezi časovkou a startem a za baráky (nebylo tam vidět) přijížděly auta po polookruhu zpátky ke startu. Byl tam poměrně rychlý úsek a retardér před vesnicí. Byl jsem venku z auta a protahoval kosti a najednou se od tratě ozval zvuk, jako když se kutálí popelnice. Bylo mě hned jasný co se děje, takže jsem jen konstatoval že si asi počkáme. Zastavili RZ a jela tam sanitka a hasiči. Já pak obešel ty baráky a nad nima jsem po louce došel na to místo. V retardéru ho to asi rozhodilo (s tím nasazením se není co divit) a poslední sud přejel, což ho zvedlo a auto šlo přes střechu. Těžko říct jestli 1x nebo 2x. Naštěstí se to kutálelo po cestě, takže žádný celý náraz to nebyl. Auto mělo ulomený obě levý kola, sežveknutej předek a bylo to poprášený od hasičáku. Posádka víceméně ok, jeden měl na ruce krev, řekl bych od pořezání sklem. Auto odtahli hasiči do louky, zametlo se sklo a písek z rozstřeleného sudu a po nějakých 40 minutách se pokračovalo.
Tihle týpci jezdívali se zeleným posprejovaným formanem. Taky vždycky obrovskou střelbu. Jako ona je to prdel, dokud se něco nestane. Tak nějak doufám že na škodovky zanevřou a příště půjdou dělat zběsilosti někam jinam...
Retardér v čase 3:20
http://www.youtube.com/wa
tch?v=n6-O4gWucvs