Jakej program mas na ten elm?

Muzu technikovi diagnostiku pujcit, aby si to obden smazal 

Ale tam umí lecos zamrznout samo i bez hlášky na displeji. 

Taky jsem ten druhej následující problém radši domů vyřešit zajel - viz příspěvek níž :)

Podobnou jízdu jsem měl z Anglie, když mi tam ta B6 po opravě turba v anglickém autorizáku přestala startovat teplá. Odvezl jsem jim to tam zpátky, že to předtím nedělalo, ať si to vyřešej, tak mi po dvou dnech volali, že neví čím to je a že můžou začít zkoušet měnit díly, ale budu to muset platit
Tak jsem si auto zase vzal a odvezl ho do ČR. Těch 1350 km byla docela sranda :) Při čekání na trajekt jsem tam blafal 30minut na volnoběhu, páč jinak bych možná nenajel
No a pak jsem to musel chcípnout v Německu, když jsem tankoval - tedy asi nemusel, ale nějak se mi tankovat se zaplym motorem příčí a říkal jsem si, že si tam kdyžtak holt udělam 2h pauzu, než to vychladne. Nakonec jsem nastartoval i tam, když jsem to tam několik minut trápil a dva němčouři se mi už nabízeli, že mi kdyžtak roztlačí
Pak už jsem to dojel domů turch 

Nakonec jsem sehnal jednoho v Pisku. To bude super ho jet vyzvednout... celej den v prdeli.

Kazdopadne by takhle mohli krast elektriku... Staci 4 krokodylci a par dratu 

Jestli me tam bude srat, tak skonci cely zrcatko v prihradce dveri jak u firemniho Ducata