Tak jsem dneska najel asi 100 km do a z prace konecne (predtim jen par km od dealera domu). S hybridem je to trochu rozdilna jizda. Brzdi to teda citelne motorem diky rekuperaci. Jinak mam pohodlnejsi posez, pac si muzu vic poklopit operadlo (jak jsem vysokej, tak mam sedacku na zadnim dorazu a u obyc transita se mi opira operadlo o prepazku).
Jizda je takova prijemnejsi, mekci, ale to asi bude tim, ze ma vyssi nosnost. Ja mam verzi 320 a technici 280. Blby je, ze v technicaku mam vysku 2014 mm, takze tepreticky potrebuju podzemni garaze 2,1 m. Obyc nasim transitum staci 2,0. Musim to zmerit realne nekde na rovine...
Dneska byla i prvni zavada. Gim zkousel sklopit zadni sedacku a nesla dat potom zpet na podlahu, protoze vyskocil z drzaku bovden jednoho aretacniho lanka, ale povedlo se to rychle najit a vratit na misto.
Jinak mam proskleny zadni dvere, takze je na celnim okne stredovy zrcatko, ale diky ramum zadnich dveri a operkam hlavy v nem clovek vidi uplny hovno

Jestli me tam bude srat, tak skonci cely zrcatko v prihradce dveri jak u firemniho Ducata