→ tonek.favo: kdysi tak 10let spátky jsem to kupoval normálně v hračkářství.To koupíš i dnes, prakticky v každém. Nebo přímo na stránkách výrobce www.vista.cz .
Bohužel cena je u nových modelů ovšem už někde jinde, než bývala u těch původních. Ta Scanie s vlekem je krásná, ale za ty peníze...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Buď zde zmíněný vteřiňák a nebo nějaké lepidlo z modelářských potřeb, ideálně flaštička s jehlou, né tuba. Ideální je mít obojí a podle potřeby volit.
Žiletkovou pilku nemam, řežu skalpelem. Neni to ideální ale jde to. Plus nějakou malinkou pilku z hobbymarketu na hrubé práce
Kdo tady upravujete "monťáky" poraďte mi, čím to řežete a čím to slepujete a vůbec jaké materiály a prostředky používáte při přestavbách? Chtěl bych taky zkusit jeden model předělat.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : já znám toho kluka co má ten lanovej autobagr....jezdí s vyprošťovákem 815kou a měl ještě 148mixa,možná má ještě něco....
-> myschaak AZNP K.Hora: tak to je opravdu super model... ta rez na výsledném lakování vypadá fakt věrohodně... tady je dobrý srovnávací video se skutečným strojem
-> myschaak AZNP K.Hora: jediný co zatím vím je "Výstava bude v dubnu v DDM a většinou je pá,so, do 18.00 a v ne do 14.00". toť zatím vše co napsali, ale až budu vědět víc tak dám určitě vědět a můžem se domluvit
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Na tý výstavě jsem jednou byl… Docel a mazec co se z tak jednoduchejch stavebnic dá vytvořit. Byla v bývalým pionýráku, ale kdy by to mělo bejt netuším… Ale pořádal to MONTI Klub Bílina… Ale už je to asi 5let, takže nevím…
Tady je jedna fotky z tý výstavy… Pak mi zakázali fotit detaily. :-/