skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Monti System
prohledat
365 příspěvků (zobrazeno 351 až 365) od 02.01.2010 do 28.11.2014, založil/a dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
Mercedes Benz Unimog - Dakar (chybí rám kolem kabiny, někdo mo mám ale není v dobrém stavu), PO (chybí mu dálková světla na střešní rampě a taky měl možná vepředu nějaký bílý rám jako má Dakar) a EKO Servis (snad kompletní, má vzadu i rozmeteč posypu)
Land Rover Defender - Safari tourist, Technik service (myslím že měl ještě stejný oranžový pluh jako ten modrý Trafic) a Team 21 (hasičský)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ty krávo ty traficy jsem taky měl
servisního,ambulanci a policajty

Jeden trochu obsáhlejší model - Enduro (obsahoval i dvě motorky, přívěs na ně, stoleček, dvě židličky, altán, ten sud co byl na jenom R5-ce a možná ještě nějaké blbiny)
Kenia Safari (měl možná ještě rám vepředu?) a Air Service (ten měl určitě vepředu ještě stříbrný pluh)
Tak pokračujeme stejnou značkou - Renault Trafic
Ambulance a Policie ČR (oboje v originále, jan na nich už pár věcí chybí samozřejmě)
Ambulance a Policie ČR (oboje v originále, jan na nich už pár věcí chybí samozřejmě)
- Prozatím prosím všechny ostatní o NEPŘISPÍVÁNÍ do tématu dokud nebude vkládání dokončené 

-> Kaprof: no tak to sem pak můžeš taky vložit 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : klidne ja pak slitnu na půdu mam tam samy 1203 tatry liazky atd
pekny

-> Kaprof: Pak tu jsou i další modely od MS a taky třeba Kliklak systemu... mám pokračovat? 

A tyhle dva modely ani nikdy neexistovali... je to můj výtvor když jsem byl malý kluk. Žlutý byl původně něco mezi Sherifem a Policií, tak jsem si k němu koupil ještě jeden ten rallyový a z něj jsem udělal policejní a z toho žlutého jsem kvůli jeho barvě udělal Taxi - na boční, přední a nápis na rampě na střeše jsem použil písmena z nápisu Maxi a Turbo co byl mezi samolepkama k tomu. A majáky jsem obarvil lihovkou. 

Předchozí dva jsou Rádio Reportér (na střeše chybí dvojice reproduktorů namířených dopředu) a Camping manta (s kufrem, kajakem a pádlem).
Tady je Rallye (ten žádné další doplňky ani neměl, jen nejvíc samolepek) a Expedice Gabun (vzadu na zahrádce jsou kanystry a vepředu byla rezerva, ta je ulomená a ten sud je od jiného modelu MS)
Tady je Rallye (ten žádné další doplňky ani neměl, jen nejvíc samolepek) a Expedice Gabun (vzadu na zahrádce jsou kanystry a vepředu byla rezerva, ta je ulomená a ten sud je od jiného modelu MS)

fotrik ma doma komletni sbirku techto auticek od modeli jedna az po tusim 62.1 kterej sme mu kupovali jako uplnou novinku ted na vanoce:) pripadne vyfotim kdyz bude zajem:) teda ma je vsechny krome tech co se prodavaj uz slozeny se sklenenou nadrzi na chlast, ty nechtel
Tady jsou fotky Renaultu Maxi 5 Turbo z mojí sbírky.
Auta jsou v takovým stavu jak přežila naše hraní si s nima, takže klasicky ulámaná zrcátka z kaskadérských kousků.
-> Kaprof: kvalita fotek není kdovíjaká (už není světlo), takže asi stačí když to vložím sem...
Auta jsou v takovým stavu jak přežila naše hraní si s nima, takže klasicky ulámaná zrcátka z kaskadérských kousků.

-> Kaprof: kvalita fotek není kdovíjaká (už není světlo), takže asi stačí když to vložím sem...