to Borin

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 13.02.2009 do 13.02.2009, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

Dva pánové nepochopili smysl tématu… Borine napiš mě SZ. Téma jsem založil veřejně proto, že u auta nechtěl nic psát a hlavně proto, aby to napsal veřejně, neb mě chodí SZ a maily co jsme si s Borien udělali...

Zastavil:Tuner#2 - zrušená registrace

řadit dle data
14:10:39
13.02.2009
Tuner#2 - zrušená registrace
Tak to stopnem - důvod uveden u zákazu.
14:02:53
13.02.2009
Samantus
nechcete se na to uz kurva vysrat? ma tohle cenu? ..............az tim neco dokazete tak sem s tim rad se poucim
13:57:40
13.02.2009
VeTeV
rovnou to presunte to hadek - Jenik ma opet pocit, ze musi mit posledni slovo za kazdou cenu - no comment
13:22:02
13.02.2009
-> pistaa: Tlumič se dá řešit lépe: skoda-virt.cz/cz/.../9092 5-to-gabo00000

tohodle bych se dál, že ho při broušení krajnice urvu, ale jinak souhlas, když se to zavaří jak má, tak se nemá co stát. Ale o tom diskuze neměla být.

Mě zaráží, že Borin mě tady osočuje z něčeho co vůbec není pravda. Do zadku nikomu nelezu a jeho problém s nábojema jsem vytáhnul jen jednou a to ještě v úmyslu co píšu v prvním příspěvku.
13:17:38
13.02.2009
pistaa
-> Tuner#2: tlmic chapem a i rameno, dalej co tu je zaujimave? a ak to zavarim s hlavou a nie ako tu je zvykom zvarat musi to udrzat v com je potom problem?
11:13:22
13.02.2009
Majkl
-> Tuner#2: tohle tema jsem vubec nevidel :)) jak tam nekdo vytahl moje wheel spinners 3 3 kde jsou ty casy :)
10:46:33
13.02.2009
Reaguji na to co se děje u Tvého auta. Jelikož nechceš, abych tam psal, tak dělám vstřícný krok a píšu to sem.

Pokud jsi na mě nasraný kvůli tomuhle: skoda-virt.cz/cz/.../9875 6-co-se-to-tady-sakra-deje ?poffset=1

tak to bylo myšleno tak, že ne vše se tváří tak jak jsi to popsal v prvním příspěvku. I my jsme tady v začátcích zakládali nesmyslná témata a dělali chyby a kraviny a tak jsem to myslel. Ne jako výsměch, ale jako upozornění, že i Ty nejsi dokonalý a že každý uděláme nějakou tu chybu.

Co se týče Tvýho posledního příspěvku směřovaném na mě, tak mě ukaž kde někomu lezu do prdele? Zrovna já nemám problém tam občas někoho poslat, když tvrdí něco co není pravda. Ale o tom diskuze je. Já se vždy snažím mluvit slušně a jen málokdy mě ujedou nervy, ale abych někomu vyhrožoval, že si na něj počkám někde za rohem na srazu, to mě v dnešní době přijde dost ubohé.

Ani mě se nelíbí jak se virt mění, ale s tím asi už nic neuděláme a třeba teď je tady móda kamarádům neradit jak to udělat, ale nalákat fotkou a pak si z něj dělat srandu, že neví jak to má bejt... Z toho je mě víc špatně než z nějakých občasných hádek co tu mám, díky své neústupnosti v názoru.

P.S. Ještě přikládám foto toho ramenene o kterém jsi tvrdil, že to je tuzing. Jezdí to na závodních autech a nikdy jsem neslyšel, že by to prasklo. Samozřejmě do provozu bych to nedělal a jde to udělat jinak, ale tady je jen důkaz toho, že ne všechno je tak jak si myslíš.
zvětšit to Borin - obrázek od Tuner#2 - zrušená registrace vložen 13.02.2009 10:46:33

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

Dva pánové nepochopili smysl tématu… Borine napiš mě SZ. Téma jsem založil veřejně proto, že u auta nechtěl nic psát a hlavně proto, aby to napsal veřejně, neb mě chodí SZ a maily co jsme si s Borien udělali...

Zastavil:Tuner#2 - zrušená registrace

Extreme Tyres